Форум

Інформаційний ресурс

підкажіть де недавно було написано, що банк не має права в односторонньому порядку змінювати...

Номер повідомлення:#1

Повідомлення M@ARINA » 27 січня 2009, 22:44

підкажіть де недавно було написано, що банк не має права в односторонньому порядку змінювати умови кредитного договору? дуже треба.
M@ARINA

Номер повідомлення:#2

Повідомлення OLNIK » 27 січня 2009, 22:45

В Цивільному кодексі і вже давно.
OLNIK

Повідомлення: 13907
Дякував (ла): 15718 раз.
Подякували: 25390 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Vatson » 28 січня 2009, 11:26

ну не вже давно, а с декабря 2008 года, щас поищу ссілку, скидівала уже.
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Vatson » 28 січня 2009, 11:26

0
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Vatson » 28 січня 2009, 11:27

0
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#6

Повідомлення M@ARINA » 28 січня 2009, 12:15

большущее человеческое спасибо :-)))
M@ARINA

Номер повідомлення:#7

Повідомлення 666 » 29 січня 2009, 13:51

Банк пише КЛІЄНТУ:Шановний КЛІЄНТ!Як Вам відомо, на ринку фінансових ресурсів жопа повна, НБУ міняє ставку такчасто, як порядна блондинка труси, ми понавидавали кредитів, зрубали трохибабла, бабло пішло на бл...дєй і Хеннесі... кароч, думали, що баблавистачить тим лохам, які в нас розмістили депозити, але кинулись рахувати -сцуко, не фатає! Ну, депозити тим лохам все одно невідомо, коли віддамо, алебабло нам зараз треба, бо коньяк і курорти дорожчають.У зв'язку з цим, чи не були б Ви так ласкаві напрягти Вашу дупу, іроздуплитися нам не на 15% річних, які ми Вам по кредиту дали, а, скажем, змоменту отримання цього листа вважати відсотковою ставкою 25%? Кароч, ми тутвносимо зміни, то шоб ви були в курсі, ага. Якщо ж Ви з підвищеннямвідсоткової ставки не згодні - тоді несіть нам всю суму боргу по кредиту, ійух з Вами.З повагою, топ-топ-топ менеджер банку [qoute]О.Б'Є.Банк[qoute]КЛІЄНТ пише банку:Шановні представники однієї з трьох найдавніших професій (як відомо, це -повії, лихварі і розбійники, виберіть самі, до кого Ви відноситеся, бо язатрудняюсь).Я, та вся моя сім'я гірко ридала над Вашим листом, де Ви описували труднощі,які настигли Вашу фінансову установу і Вас особисто. Щиро шкодуємо, що середцих проблем немає чуми, пожежі, землетрусу, безпліддя, снігової лавини,виверження вулкану, імпотенції та активної участі в мітингу на підтримкуНаталії Вітренко, який проводитиметься в Івано-Франківську. Чудово розумію,що якщо зараз не підняти відсоткову ставку по кредитах - то когось з Вашихтоп-менеджерів можуть підняти в повітря на намиленій краватці. І, звичайно,проникшись Вашими турботами - я категорично погоджуюся зі зміною відсотковоїставки. Але Ви пропонуєте з 15% річних збільшити до 25% річних, а япогоджуюся з 15% річних збільшити до 15,01% річних.У зв'язку з цим, як бачите, я не висловив заперечень проти факту збільшеннявідсоткової ставки, тому не повинен нести і достроково погашати всю сумукредиту. Разом з тим, я, приймаючи Вашу пропозицію про збільшеннявідсоткової ставки, даю згоду на її збільшення виключно до 15,01% річних, щой прошу відобразити в тому іншомовному документі, який Ви нарекли [qoute]Договор опрєдоставлєніі займа[qoute].І в сраці я Вас маю. КЛІЄНТ
666

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Marysia. » 29 січня 2009, 14:17

мама дорогая, слезы, сопли и все-все-все!!!! Огромное человеческое спасибо,666!
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів