Форум

Інформаційний ресурс

так шо будемо робити?

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Jemini » 14 січня 2009, 19:27

То, что этот срок ничем не урегулирован и так все знают.Такой же ответ, кстати, давала и Баранова.
Jemini

Номер повідомлення:#32

Повідомлення ЛЮ 7 » 14 січня 2009, 19:28

№30 - все вірно, скільки повідомлень, стілький й різних поглядів. Отже, виходить - 1 день, а хто хоче - може ризикувати і доказувати зворотне.
ЛЮ 7

Повідомлення: 209
Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 19 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Ксюха » 20 січня 2009, 20:01

ну вот, могут без аналогий и женской логики.[QUOTE]19.01.2009 | Надiйшло вiд: ілляЗапитання: Який строк дії згоди подружжя на продаж нерухомого майна. Дякую за відповідь.Ми відповідаємо:Строк дії заяви про згоду подружжя на продаж нерухомого майна законодавчо не врегульовано.Відповідь надана Шепітко Валентиною Василівною, членом комісії з аналізу, методології та прогнозування нотаріальної практики Української нотаріальної палати, приватним нотаріусом Миронівського районного нотаріального округу Київській области. [/QUOTE]
Ксюха

Номер повідомлення:#34

Повідомлення наивная дура » 20 січня 2009, 20:10

Присоеденяюсь к высказываниям Vолодимира! Проблема в том, что это действительно личное мнение коллег-нотариусов и воспринимать его в качестве единственно правильного и окончательного нельзя. Если я с ним согласна, присоединяюсь, нет - буду делать по своему.
наивная дура

Повідомлення: 6947
Дякував (ла): 1646 раз.
Подякували: 8727 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Vолодимир » 20 січня 2009, 22:19

Тут також потрібно розділяти строк дії витягу і юридичне значення інформації яка в ньому відображена . Так ось строку дії витягу законом не встановлено , а ось інформція з цього витягу має юридичну цінність для використання тільки на час отримання витягу , відповідно його подальше використання в інші дні суттєво обежується ступенєм ризику для учасників правочину .
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Dali » 21 січня 2009, 01:09

Розказую прикол. Вчора посвідчувала к-продажу землі між гр-ном і міськрадою. Клієнт практично друг, тому рішила не вимагати від нього щоб міськрада взяла витяг. Пішла до реєстратора (роботи все одно нема) і питаю чи можу я по запиту взяти витяг. Вона каже, що нема проблем, це може зробити будь хто. Дає мені витяг, а там тільки мер, а в мене підписує секретар, я маю рішення сесії про надання йому права підписувати договора. Реєстратор каже, що в неї такого рішення нема.
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.
Dali

Повідомлення: 22192
Дякував (ла): 40106 раз.
Подякували: 39138 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Dali » 21 січня 2009, 01:16

Іду до секретаря міськради, розказую про проблему. Визвав якусь мадаму, та побігла до реєстратора, все внесли, при мені. Бере новий витяг - нічого нового не появилось, вилізла така ж фігня, хоча вона вибирала пункт про підписантів. Рішили взяти виписку - там все показало. Питання нафіга нам та бумага, по якій нічого не видно?Як мені пояснила реєстратор, по-російськи слово [qoute]выписка[qoute], по-українськи перекладається як [qoute]витяг[qoute], а довбані [qoute]законодавці[qoute] обізвали так різні документи. Щось буква [qoute]п[qoute] глючить
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.
Dali

Повідомлення: 22192
Дякував (ла): 40106 раз.
Подякували: 39138 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Serhio » 21 січня 2009, 14:55

В каком-то фильме слышал фразу: [qoute]Мнение как и дырка в .опе - есть у каждого[qoute].Это я к тому, что законы надо писать грамотно, тогда не нужно будет спрашивать чье-то мнение.
«Что же это, ....., за объективная реальность такая, данная нам в таких, ....., х..вых, ощущениях?!» (В. Белобров, О. Попов «Красный Бубен).
Serhio

Повідомлення: 1023
Дякував (ла): 299 раз.
Подякували: 847 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення TiGra » 21 січня 2009, 16:14

по всему изложенному, господа,читайте закон в контексте, а не конкретно интересующую статью:исходя из полож.ЗУ[qoute]О госрегистраци[qoute], вытяг-общедоступный(ст20), выписка (ст21)- только для самих юр. или физлиц Реестра.Внесение в Реестр данных об изменении - в течении 3-х рабочих дней, т.о. информация в вытяге (по закону, а не как надо за допплату) отобразится в этот же срок. Раз запрос о вытяге может сделать любой - никакой аналогии с выпиской, тем более в сроках действия. Поэтому оптимально-вытяг в день нот.действия, допустимо- 2 раб. дня, но уже стрёмно. Теперь из практики: решение о [qoute]припиненні, ліквідації[qoute] регистрируется, сразу вытяг - все отобразится, но вот в последующем - изменения отображатся не будут в вытягах, так построена система (утверждения самих регистраторов), только по истечении предусмотреных законом 2-х месяцев - тогда либо решение об отмене ликвидации хозсубъекта либо запись об исключении из Реестра на основании предоставленных документов о проведенных проверках всеми инстанциями
TiGra

Номер повідомлення:#40

Повідомлення Day » 29 січня 2009, 15:11

до мене сьогодні прийшли клієнти і кажуть: ви взнайте, бо нам казали,що є зміни до закону де передбачено що витяг дійсний 2 місяці, мабуть хтось прочитав ваше повідомлення, чи дійсно є якісь зміни, розяснення?
Day

Повідомлення: 330
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення NOA » 29 січня 2009, 15:14

змін нема то клієнтам так хочется, остаётся опять непонятным толи он 1 день действителен толи месяц
NOA

Повідомлення: 393
Дякував (ла): 60 раз.
Подякували: 18 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів