Номер повідомлення:#4
Александр
» 05 квітня 2007, 16:14
"Если оставляют в роддоме ну примерно так..З А Я В А Я, ==, повідомляю, що усвідомлюя значення своїх дій та матиму можливость керувати ними, розуміючи обставини, які мають для мене істотне значення, без застосування до мене будь якого примусу з боку інших осіб, за своєю справжньою волею, ВІДМОВЛЯЮСЬ від своєї дитини – ===, що народилась === року у ==міському пологовому будинку, та залишаю її у вказаному медичному закладі. При цьому свідчу що батько дитини мені достовірно не відомий та записан в свідоцтво про народження дитини з моїх слів відповідно до ст.ст. 125, 145, 146, 147 Сімейного Кодексу України, зміст яких мені нотаріусом роз’яснено. Моя відмова є безумовною та викликана моїм та моїх близьких родичів матеріальним станом, неможливостю утримувати дитину і забеспечити їй відповідні умови життя та виховання. Свідчу, що мій намір залишити дитину у Луганському міському пологовому будинку відомий усім моїм родичам, попередньо з ними узгоджений, та вони, відповідно до ч.4.ст.143 Сімейного Кодексу України не усно не у письмовій формі не виказали свій намір забрати мою дитину замість мене. Зміст ст.ст. 143, 144, Сімейного Кодексу України мені нотаріусом роз’яснено. Оськількі моя дитина, на момент підписання цієї заяви не досягла 2-х місячного віку - довожу, що мені роз’яснено зміст ст.ст. 209, 217 Сімейного Кодексу України. СУПРУГИ Ми, батьки, ===, що усвідомлюя значення своїх дій та матиме можливость керувати ними, розуміючи обставини, які мають для нас істотне значення, як для подружжя так і окремо один від одного, без застосування до нас будь якого примусу з боку інших осіб, або друг до друга, за своєю справжньою волею, ВІДМОВЛЯЄМОСЯ від своєї дитини – ====, що народилась === року у Луганському міському клінічному пологовому будинку, та залишаемо її у вказаному медичному закладі. Наша відмова є безумовною та викликана недоліками фізічного та психічного стану дитини. ===== АБО ЩО =====. Свідчемо, що наш намір залишити дитину у === міському клінічному пологовому будинку відомий усім нашим родичам, попередньо з ними узгоджений, та вони, відповідно до ч.4.ст.143 Сімейного Кодексу України, не виказали свій намір, не усно не в письмовій формі, забрати нашу дитину замість нас. Зміст ст.ст. 143, 144, Сімейного Кодексу України нам нотаріусом роз’яснено. Оськількі наша дитина, на момент підписання цієї заяви не досягла 2-х місячного віку - доводимо, що нам роз’яснено зміст ст.ст. 209, 217 Сімейного Кодексу України. "