Номер повідомлення:#28
Dali
» 11 квітня 2007, 23:09
В Інструкцію внесли зміни. п. 22-1, де зокреме зазначено, що перевіряються бланки, які подаються для вчинення нот. дії і оригінали чи копії яких залишаються в справах нотаріуса. Нічим не передбачено залишати в справах просто копії. Я так розумію, що якщо нам подали договір дарування квартири, а ми посвідчуємо відчуження частини цієї квартири, то відповідно залишаємо в себе копії договору дарування, бо його треба повернути власнику. На копії, яка залишається в себе, робимо відмітку про перевірку бланку. По-моєму, колеги, ви перехвилювались, або читаєте нормативні документи не уважно. Я не побачила, щоб там було написано, що копії які ми засвідчуємо ми повинні залишати в своїх справах і перевіряти бланки. Не потрібно займатися дурницями. Свої бланки не перевіряю, бо вже якось свій підпис я розпізнаю. Не бачила ще ні разу, щоб хтось міг мій підпис підробити, щоб я не побачила це. Стаж роботи з 1990 року.
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.