Форум

Інформаційний ресурс

Перелік документів на іпотеку

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Явва » 11 квітня 2007, 18:52

Я знову про іпотеку.1. Чи берете для накладення заборони заяву про обтяження об'єкта нерухомого майна від іпотекодержателя? Чи достатньо того, що в договорі прописано накладення заборони, а вказана заява передбачена для накладення заборони після отримання правовстановлюючого документу на нерухомість (по іпотеці майнових прав)2. Знімаєте заборону за повідомленням банку про погашення позики чи плюс заява (в екселі)про зняття обтяження об'єкта нерухомого майна?3. Оригінал чи копію кредитного договору? ( У нас в області думки різні)4. Як же все-таки: перевіряти правоздатність юридичної особи (по фотокопіям статутних документів?) чи повноваження предстаника (за положенням про філію банку, наказом про призначення і довіренністю)?????????????????????????
Явва

Повідомлення: 211
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 10 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення VB » 11 квітня 2007, 19:15

"1. І заяву про обтяження і пункт в договорі2. Знімаю - повідомлення + лист про погашення з підписом та печаткою3. Куди приєднуєте Оригінал чи копію кредитного договору? Оглядаю, роблю відмітку на договорі, повертаю стороні, яка предявила. В Інструкції жодного слова, про те, що неохідно приєднувати. особисто в мене бажання ""роздувати"" архів.4. Правоздатність : статут банку, ліцензії, полодення про філію (відділення), довідки відповідні з ЄДРПОУ, довіреність"
VB

Повідомлення: 594
Дякував (ла): 4 раз.
Подякували: 62 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Samanta@I » 11 квітня 2007, 20:22

1. Накладываю на основании пункта в договоре ст.18 З-на об ипотечном кредитовании (после отримання д-та на нерухомість)2. Снимаю по письму банка о погашении и если вносилось в реєстр ипотек то по повідомленню про виключення запису з реєстру ипотек . Заява про зняття обтяження не для банков (читайте положення про реєстр заборон)3. Кредитный договор берем в оригинале, но я считаю, что это не обязательно - важен сам факт основного обязательства т.е. можно копию или даже служебную отметку.
Я как идеальная девушка знаю, где промолчать...
Знаю же, зараза... но не могу. (С)
Samanta@I

Повідомлення: 392
Дякував (ла): 313 раз.
Подякували: 150 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення acus » 13 квітня 2007, 03:00

У мене - як у VB. Раніше кредитний копіював або додавав оригінал (якщо банк робив для мене третій екземпляр). Тоді це було потрібно для точного описання в іпотечному основного зобов'язання. Тепер наявність копії кредитного не критична - відмітки про огляд досить.
acus

Повідомлення: 655
Дякував (ла): 298 раз.
Подякували: 121 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів