Номер повідомлення:#12
Во как...
» 16 квітня 2007, 18:40
От повний текст довіреності.Я, --, (ідентифікаційний номер --), особа якої посвідчується паспортом - --, що зареєстрована за адресою: м. ---, попередньо ознайомлений(а) із загальними вимогами, додержання яких є необхідними для чинності правочину, володіючи українською мовою, повністю усвідомлюючи значення своїх дій та згідно вільного волевиявлення, котре повністю відповідає моїй внутрішній волі, відповідно до вимог ст. 244 Цивільного кодексу України, на підставі та на виконання укладеного з представником усного договору,цією довіреністю уповноважую:---, що проживає за адресою м. ---8, або ---, що проживає за адресою м. ---, (кожен з них діє окремо, незалежно один від одного), у випадку невиконання мною зобов'язань за Кредитним договором № - від « -» квітня 2007 року, в порядку добровільного (позасудового) звернення стягнення у відповідності до розділу 5 Іпотечного договору із застереження про задоволення вимог іпотекодержателя від - квітня 2007 року за реєстровим № --, посвідченого приватним нотаріусом --., продати за ціну та на умовах за власним розсудом у відповідності до Закону «Про іпотеку», належні мені:-житловий будинок з належними до нього господарськими будівлями та спорудами що знаходиться за адресою: ---земельну ділянку, площею 0,--0 га, що знаходиться за адресою: --, кадастровий номер --, здійснити зняття мене з реєстраційного обліку за адресою місця розташування вищезазначеного майна, перерахувати кошти, отримані в процесі продажу належного мені майна, в сумі достатній для погашення заборгованості по зазначеному Кредитному договору на мої рахунки, відкриті у Промінвестбанку, та вчиняти будь-які дії в мого імені та за мій рахунок для погашення зазначеної кредитної заборгованості. Для виконання цієї довіреності повіреному надається право представляти мої інтереси перед усіма, без винятку, установами, підприємствами, організаціями, незалежно від форми власності та галузевої приналежності, зокрема, в органах місцевого самоврядування, нотаріату, бюро технічної інвентаризації, органах державної реєстрації нерухомого майна, житлово -експлуатаційних організаціях, а також перед фізичними особами від мого імені подавати заяви (в т.ч. щодо сімейного стану під час придбання квартири), одержувати необхідні довідки та інші документи, підписувати відповідні документи, в тому числі правочини цивільно - правового характеру, одержати належні мені гроші представник має право вносити необхідні платежі, а також виконувати всі інші юридично значимі дії, в межах та в обсязі, передбачених чинним законодавством для такого роду повноважень. Зміст ст. ст. 237, 247, 248, 249, 250, Цивільного кодексу України, ст.ст. 65, 74, Сімейного кодексу України, мені нотаріусом роз’яснено.Довіреність видана із правом передоручення представникам Промінвестбанку із строком дії до першого квітня дві тисячі вісімнадцятого року. Хто працює з Промінвестбанком, відгукніться, чи посвідчуєте Ви такі довіреності для цього банку???