Номер повідомлення:#18
Dali
» 27 лютого 2009, 04:51
Раз уже безсонниця, то напишу і я рецепт. Налисники з грибами.Начинка: В рецепті написано, що бажано шампіньони, всі хто їх їли - дуже хвалили. Я шампіньони не їм, то пару раз пробувала з мороженими білими грибами, також дуже смачно.Так от. Гриби ріжемо соломкою, додаємо до смаженої цибулі (в рецепті її не було, то можна мабудь і без неї, я завжди роблю з цибулею). Гриби смажать на маслі (не на олії) до готовності. Додаємо сіль, перець подрібнену петрушку. Через хвилину посипаємо чуть-чуть мукою, помішуючи, смажимо 1-2 хв. Додаємо сметану, ще трохи протушуємо, помішуючи, до загустіння. Для першого разу пропорції їз рецепта (потім все елементарно на око) - 150 г грибів, 30 г масла, 20 г муки, 50 г сметани, сіль, перець, петрушка. Готову масу викладаємо на середину налисника, загинаємо два кінці всередину, скручуємо трубочкою. В принципі можна їсти і так. Але в рецепті є продовження: налисники змочити в розколочених яйцях, обволокти в паніровочних сухарях і обжарити. Я обжарювала, коли не лінь, тільки в яйці, також класно. Ці налисники тепер моє коронне блюдо, бо завжди просять їх приготувати, і столом першими хватають їх.Смачного!
"Порядочность и честность – слишком дорогие подарки. И не стоит их ждать от дешёвых людей." Вуди Аллен.