Номер повідомлення:#2
*Женская Логика*
» 24 квітня 2007, 14:58
Державнійнотаріальній конторі за місцем вимогиФІО, ідентифікаційний номер 1922021443,що мешкаю за адресою:паспорт: ЗАЯВА09 листопада 2006 року помер МІЙ ЧОЛОВІК – ФІО, останнє місце проживання якої було:.Цією заявою я приймаю належну мені спадщину після смерті СВОГО ЧОЛОВІКА – .Мені нотаріусом роз’яснено, що відповідно до ст. 1223 ЦК України, у спадкоємців за законом право на спадкування виникає у разі відсутності заповіту.Мені нотаріусом роз’яснено, що моя заява про прийняття спадщини може бути мною відкликана протягом строку встановленого для її прийняття.Зміст ст. ст. 1223, 1231, 1232, 1268, 1281, 1282, 1297 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз’яснено.Документи, що стосуються оформлення моїх спадкових прав за законом, а також додаткові відомості щодо вирішення питання успадкування, мною будуть надані пізніше.Вісімнадцятого квітня дві тисячі сьомого року.ПІДПИС : ______________________________________________18 квітня 2007 року, я ФІО, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, засвідчую справжність підпису ФІО, який зроблено у моїй присутності. Особу ФІО, яка підписала документ, встановлено.Зареєстровано в реєстрі за №_______Отримано плати згідно ст. 31 Закону України “ Про нотаріат”.Приватний нотаріус
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...