Форум

Інформаційний ресурс

форма посвічувального напису

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Evgen » 20 березня 2009, 18:38

В посвічувальному написі на довіреності, для продажу нерухомості у Россії вказується місце проживання довірителя, яким нормативним актом це регулюється.
Evgen

Повідомлення: 58
Дякував (ла): 7 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення notar_27 » 20 березня 2009, 18:49

Форма N 83Посвідчувальний напис на довіреності для вчинення дій за кордоном [qoute]___[qoute] ____________ ____ року, місто (селище) __________________________________________ (найменування______________________________________________________________________області, Україна. населеного пункту, області) Я, _______________________________________________________________________________, (прізвище, ім'я, по батькові) нотаріус _____________________________________________________________________________, (найменування нотаріальної контори, нотаріального округу) посвідчую, що наведена вище довіреність вчинена _________________________________________, (прізвище, ім'я, по батькові) який (яка) проживає _____________________________________ і який (яка) з'явився(лась) до мене (адреса) особисто, відомий(а) як особа, зазначена в довіреності, яка особисто підписала її у моїй присутності і належним чином підтвердила мені оформлення цієї довіреності. Зареєстровано в реєстрі за N _______ Стягнуто ________________________ (державного мита, плати) Нотаріус Печатка Підпис Затверджено Мінюстом
notar_27

Повідомлення: 150
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення AsaN » 20 березня 2009, 19:28

НАКАЗ Міністерства юстиції України від 21.12.2008 м. Київ № 2368/5Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 31.12.2008 за № 1325/16016Про затвердження Правил ведення нотаріального діловодстваВідповідно до статті 14 Закону України [qoute]Про нотаріат[qoute]Додаток до Правил.... форма № 83
AsaN

Повідомлення: 174
Дякував (ла): 0 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Evgen » 20 березня 2009, 21:45

Спасибо!
Evgen

Повідомлення: 58
Дякував (ла): 7 раз.

Повернутись в Загальний Форум