Форум

Інформаційний ресурс

НОТАРІУСАМ міста КИЄВА

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Віталіна » 02 квітня 2009, 19:35

"Форма N 83Посвідчувальний напис на довіреності для вчинення дій за кордоном [qoute]___[qoute] ____________ ____ року, місто (селище) __________________________________________ (найменування______________________________________________________________________[B]області,[/B] Україна. населеного пункту, області) Я, _______________________________________________________________________________, (прізвище, ім'я, по батькові) нотаріус _____________________________________________________________________________, (найменування нотаріальної контори, нотаріального округу) посвідчую, що наведена вище довіреність вчинена _________________________________________, (прізвище, ім'я, по батькові) який (яка) проживає _____________________________________ і який (яка) з'явився(лась) до мене (адреса) особисто, відомий(а) як особа, зазначена в довіреності, яка особисто підписала її у моїй присутності і належним чином підтвердила мені оформлення цієї довіреності. Зареєстровано в реєстрі за N _______ Стягнуто ________________________ (державного мита, плати) Нотаріус Печатка Підпис [B]Як правильно написати - «02» квітня 2009 року, місто Київ, Україна….. Чи – «02» квітня 2009 року, місто Київ Київської області, Україна….[/B]"
Віталіна

Повідомлення: 178
Дякував (ла): 28 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Notana » 02 квітня 2009, 19:36

Київ - це столиця, особливий статус, тому пишемо: міcто Київ, Україна (БЕЗ ОБЛАСТІ)
Notana

Повідомлення: 1350
Дякував (ла): 334 раз.
Подякували: 719 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Вика С » 02 квітня 2009, 19:41

На скільки я із своєї практики знаю, то на документах для дії за кордоном дата пишеться прописомдругого квітня дві тисячі девятого року
Вика С

Повідомлення: 179
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Лейла » 02 квітня 2009, 19:47

[qoute]02[qoute] квітня 2009 року, місто Київ, Україна.
Лейла

Повідомлення: 2
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення capne01 » 03 квітня 2009, 15:01

[qoute]02[qoute] квітня 2009 року, місто Київ, Україна.
capne01

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів