Форум

Інформаційний ресурс

Збільшення квот

Номер повідомлення:#31

Повідомлення pipa » 05 травня 2007, 14:05

для V і всіх інших наказ про збільшення квот див прикріплений файл або http://www.minjust.gov.ua/0/9439
pipa

Номер повідомлення:#32

Повідомлення A.net. » 05 травня 2007, 18:24

Підкажіть, будь ласка. Чи може бути укладений договір про припинення права на аліменти на дитину взамін набуття права власності на нерухоме майно через представника?
В тёмные времена хорошо видно светлых людей. Э. М. Ремарк
A.net.

Повідомлення: 3271
Дякував (ла): 5884 раз.
Подякували: 9302 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Эбби » 05 травня 2007, 19:49

"Всем привет, я по поводу квот. Ведь это распространяется только на частных нотариусов, хотят нас ""Разгрузить"". можно подумать у нас такие большие очередя и мы не справляемся! В государственных конторах как был ""Вавилон"" так он и останется. Кому же этот приказ делает лучше. Пусть разгрузят госнотариусов, а мы и так справляемся."
Эбби

Повідомлення: 27250
Дякував (ла): 49057 раз.
Подякували: 59485 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Iren » 06 травня 2007, 13:47

Может не стоит так сильно расстраиваться дейстующим нотариусам: ведь если нотариус наработал клиентуру, я думаю эта клиентура не станет метаться от нотариуса, которому доверяет, к новичку. Это как личный стоматолог, хотя стоматологов с каждым днем все больше. Теперь и у нас такая же беда. Вот тарифы наверняка снизятся. А насчет качества нотариальных услуг - думаю серьезные клиенты предпочтут профессионализм и грамотность в нашей работе, а не новичка, который в силу отсутствия практики и опыта не сможет ни дать полноценной консультации, ни защитить интересы клиента в полном ракурсе. Опять повторюсь, что единственно грамотными новичками будут те, кто много лет работал помощником нотариуса и теперь сможет реализовать себя. Думаю, что сложно будет первый год, когда начнется нотариальный бум с нашей пофессией, а потом все устаканится. Но мозгами понимаю, что до этого некоторые могут и лишится этой профессии...
Iren

Повідомлення: 673
Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Во как... » 06 травня 2007, 17:58

"Читаю, і думаю, нотаріуси ж , як правило, розумні люди, звідки така дурня вилазе як наприклад : "" Может не стоит так сильно расстраиваться дейстующим нотариусам: ведь если нотариус наработал клиентуру, я думаю эта клиентура не станет метаться от нотариуса, которому доверяет, к новичку. "" Клієнтам плювати на те, які у Вас з ним стабільні стосунки, коли поруч буде сидіти молодий, чи дурноватенький нотаріус і відпускати по 40 грн. довіреності, а договора по 50. Не будьте наівними, клієнтам всеодно чи Іван Миколайович чи Петро Педрасович . А Дмитро Васильович зробить договір за 150, але професійний він такий нотаріус, поважний, але от Василь Васильович нотаріус-дурепа, але ж робить договір за 50. От Вам і вільний доступ до професії, вірніше вільний доступ до нотаріуса, дешевий і швидкий."
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Александр » 07 травня 2007, 12:59

"На счет постоянной клиентуры - не будьте наивными! Сейчас хорошие зароботки практически только от банковских сделок при покупке в кредит - суммы реальные. А при такой ""вольности в доступе к професии"" при каждом банке сейчас появится ""свой ручной"" нотариус - и волки сыти и овцы целы! Будем заверять копии и радоваться паршивенькой доверенности! А постоянство клиентуры - это миф! У постоянных клиентов ЮР лиц, которые регулярно пользуються услугами нотариуса - точно также появяться свои доморощенные! Остальные ищут где быстрее и дешевле!Так, что например у меня стаж 12 лет, а многие вообще всю жизнь в нотариате, общаемся, но оптимизма, что то не вызывает сложившаяся ситуация! "
Александр

Номер повідомлення:#40

Повідомлення ЮрВест » 07 травня 2007, 14:07

"Может быть нам нужно начать ""37-ой"" год для борьби за чистоту своих рядов? Попал к тебе не очень грамотный документ, как говорят управления юстиции при проверке ""обнаружены технические ошибки"", а по моим наблюдениям достаточно много попадается и правовых ошибок - донос в управление с приложенной копией документа, правда не знаю как потом узнать о последствиях и принятых мерах по таким ""доносам"". Вот такая я зараза."
Кто не хочет - тот ищет причины, кто хочет - ищет возможности.
ЮрВест

Повідомлення: 120
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 54 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення Vолодимир » 07 травня 2007, 14:10

Вибачаюсь був вихідним а тут такі новини Весна прийшла і як завжди обострение Це рейдерство і відповідно повинна бути реакція
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Олена » 07 травня 2007, 14:44

"Тонус, не ""донос"", а доповідна, з викладенням порушень, і рекомендацію провести цільову перевірку. І потім поцікавтеся, як пройшло. І це не в ""заразі"" справа - виходу у нас іншого не буде. От правда, той хто буде з питанням розбиратися може добре руки нагріти, отримавши від порушника ""мзду"" за лояльне вирішення питання - ну так нехай за свої помилки хоч так платять. Понизимо їм рентабельність.Хоч може я теж ""така зараза"".""зарази"" професійного нотаріального простору - об'єднуйтесь.А взагалі-то необхідно знайти якусь юридичну фірму в Києві (тільки не ту, що пише укази Президенту) і спробувати оскаржити наказ, бо він, м'яко кажучі, не відповідає указу Президента."
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Олена

Повідомлення: 4087
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#43

Повідомлення rtv » 07 травня 2007, 14:51

Может и правда каким-нибудь судом приостановить действие наказа лет так на десять
rtv

Номер повідомлення:#44

Повідомлення rtv » 07 травня 2007, 14:54

или затянуть судебною волокиту с постановлением о приостановлении действия до момента вынесения решения Верховным судом
rtv

Номер повідомлення:#45

Повідомлення Деметра » 07 травня 2007, 15:12

Послушайте, коллеги! Это же свободный к доступу сайт. Зачем так умничать и подсказывать то, чего не надо подсказывать, как нас угробить они и без подсказок знают. Я считаю, что вопрос очень серъезный, и тут не шуток.
Деметра

Повідомлення: 369
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#46

Повідомлення да » 08 травня 2007, 13:26

"ТонусОленаВи що ребята, які доповідні?Ще ніхто не просить стучать, а ви уже готові. Тільки почніть писати ""доповідні"", так нотаріат накриє лавиною бруду і взаємних розборок!!!А якщо ""последствия и принятые мери по таким ""доносам"" Вас не задовольнять, так що -- можна і хату спалити ?Це безвідновідально таке писати! "
да

Номер повідомлення:#47

Повідомлення да » 08 травня 2007, 13:42

"не забувайте, як закінчили ті, які писали доноси- на них теж написали, а потім ""все умерли"""
да

Номер повідомлення:#48

Повідомлення Риба-Рак » 08 травня 2007, 15:16

Iren згадувала про стоматологів, можна нагадати і про аптеки, ціни ні укого не падають, а тільки ростуть і чим більше тих стоматоліг тим дорожча у них чомусь пломба, чи не згідні, а на рахунок наказу Головатого про конкурс, так Лавринович його успішно відмінив, а через 2 дня видав свій про збільшення квот, отаке то
Риба-Рак

Повідомлення: 944
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#49

Повідомлення Elina » 08 травня 2007, 15:29

Коллеги, а если нам всем вместе, от каждой области, обратиться к Перезиденту и в КМ , и объяснить свою позицию по приказу министра.
Elina

Повідомлення: 104
Подякували: 2 раз.

Номер повідомлення:#51

Повідомлення Эбби » 09 травня 2007, 00:26

Поддерживаю предложение Еlіnи, хотя врядли нам это что-то даст, но попробовать стоит!
Эбби

Повідомлення: 27250
Дякував (ла): 49057 раз.
Подякували: 59485 раз.

Номер повідомлення:#52

Повідомлення логос » 14 травня 2007, 14:23

"Шановні колеги, нам потрібен свій закон "" Про нотаріат"" і його треба протягнути через Верховну Раду . де передбачити в ньому і квоти і все інше, що нас має стосуватися по питаннях нашої захищеності. і тоді всі ці накази будуть йому протирічити.А на сьогодні коли в державі безлад то всі цим прекрасно користуються і творять свої діла. Щодо УНП то така організація як вона є на сьогодні взагалі не потрібна , а тому пропоную не відраховувати на неї кошти і нехай попрацюють за благодійництво."
логос

Повідомлення: 535
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#53

Повідомлення V » 17 травня 2007, 22:50

Якщо, дійсно, наш міністр патріот небачений, то треба для вільного доступу до професії скасувати стажування, екзамени по нотаріату та видачу реєстраційних Свідоцтв.Кожен із нас навчався однаково як, кримінального так і цивільного, земельного, водного, нотаріального та інших галузей права. Чомусь для суду, або прокуратури не потрібно додаткових екзаменів на суддю чи прокурора. Вони також діють від імені Держави, їм делеговані державні функції. Наказ має на меті „невільний” доступ до професії.
V

Повідомлення: 4119
Подякували: 1299 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів