Форум

Інформаційний ресурс

Потрібен зразок заяви!!!

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Віталіна » 07 квітня 2009, 16:21

Шановні нотаріуси, потрібен терміново зразок заяви в якій заявник стверджує, що в шлюбі не перебуває (для Посольства, щоб укласти шлюб з іноземним громадянином)? Чи ця заява пишеться в довільній формі? Буду дуже вдячна за відповідь!
Віталіна

Повідомлення: 178
Дякував (ла): 28 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Моника » 07 квітня 2009, 16:34

Компетентним органам, або всім кого це стосується Громадянки України _____________________________ року народження,уродженки м. _____ області Україна (паспорт _____ виданий _________ _______________ року, ідентифікаційний номер ___________), проживаю в місті ______, вулиця ______________, кв. __ ________ області, Україна.З А Я В АЯ, громадянка України _________________________, перебуваючи при здоровому розумі, ясній пам’яті та діючи добровільно, розуміючи значення своїх дій, без будь-якого примусу як фізичного так і морального, цією заявою повідомляю, що у зареєстрованому шлюбі, як на території України так і за її межами, ніколи не перебувала.Про відповідальність за приховування перешкод до реєстрації шлюбу та про надання достовірної інформації я, __________________________, нотаріусом попереджена відповідно до чинного законодавства України .Текст цієї заяви мною прочитаний, її зміст мені зрозумілий і відповідає моїй волі.
Моника

Повідомлення: 2909
Дякував (ла): 942 раз.
Подякували: 1133 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Love » 07 квітня 2009, 16:35

ДО КОМПЕТЕНТНИХ ОРГАНІВІванової Олени Іванівни,громадянки України,10 вересня 1971 року народження,уродженки міста ххххх, Україна,паспорт хххххх, виданийххххххх 15 січня 1997 року,що проживаю в Україні, місті ххххх вулиця хххххххххххххххххххххх,будинок ххххх, квартира хххх.ЗАЯВАЗ метою реєстрації шлюбу в Державі Ізраїль з громадянином Ізраїля _____________, я, Іванова Олена Іванівна, підтверджую, що в теперішній час в шлюбі не перебуваю і перешкод для укладення шлюбу не маю. Повідомляю, що попередній мій шлюб припинено _________року у зв’язку з його розірванням.*Положення статті 39 Сімейного кодексу України про шлюб, який визнається не дійсним, статті 45 Сімейного кодексу України про правові підстави недійсності шлюбу, статті 33 Конвенції про правову допомогу і правові відносини з цивільних, сімейних і кримінальних справах, мені нотаріусом роз’яснено.Про відповідальність за надання завідомо недостовірних відомостей, у відповідності до чинного законодавства України, нотаріусом попереджена.04 березня 2009 року.ПІДПИС_________________________Посвідчувальний напис нотаріуса (для дії за кордоном)* Ця фраза вписується в заяву, якщо попередній шлюб розірваний
Love

Повідомлення: 98
Дякував (ла): 90 раз.
Подякували: 40 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Моника » 07 квітня 2009, 16:35

Удостоверительная, как для действия за границу
Моника

Повідомлення: 2909
Дякував (ла): 942 раз.
Подякували: 1133 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Добрая фея с топором » 07 квітня 2009, 16:38

хочу добавть еще:................у зареєстрованому шлюбі та фактично-шлюбних відносинах не перебуваю.Рішення суду про встановлення факту спільного проживання однією сім’єю, або нотаріально посвідченого договору про спільне проживання відносно мене немає.
Не пытайтесь спорить с дебилом. Иначе вы опуститесь до его уровня. Где он задавит вас своим опытом.
Добрая фея с топором

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 80 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Віталіна » 07 квітня 2009, 16:38

ДУЖЕ ВАМ ВСІМ ДЯКУЮ!!!!
Віталіна

Повідомлення: 178
Дякував (ла): 28 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення СКІФ » 07 квітня 2009, 17:27

Добрая фея с топором, все-таки вірніше буде, напевне, [qoute]фактичних шлюбних відносинах не перебуваю[qoute]...
СКІФ

Повідомлення: 2049
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Добрая фея с топором » 07 квітня 2009, 18:13

согласна на 100% ссори!
Не пытайтесь спорить с дебилом. Иначе вы опуститесь до его уровня. Где он задавит вас своим опытом.
Добрая фея с топором

Повідомлення: 986
Дякував (ла): 80 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення цаца » 07 квітня 2009, 18:58

ЗАГС на территории России дает образец как у Love
цаца

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів