Номер повідомлення:#3
Love
» 07 квітня 2009, 16:35
ДО КОМПЕТЕНТНИХ ОРГАНІВІванової Олени Іванівни,громадянки України,10 вересня 1971 року народження,уродженки міста ххххх, Україна,паспорт хххххх, виданийххххххх 15 січня 1997 року,що проживаю в Україні, місті ххххх вулиця хххххххххххххххххххххх,будинок ххххх, квартира хххх.ЗАЯВАЗ метою реєстрації шлюбу в Державі Ізраїль з громадянином Ізраїля _____________, я, Іванова Олена Іванівна, підтверджую, що в теперішній час в шлюбі не перебуваю і перешкод для укладення шлюбу не маю. Повідомляю, що попередній мій шлюб припинено _________року у зв’язку з його розірванням.*Положення статті 39 Сімейного кодексу України про шлюб, який визнається не дійсним, статті 45 Сімейного кодексу України про правові підстави недійсності шлюбу, статті 33 Конвенції про правову допомогу і правові відносини з цивільних, сімейних і кримінальних справах, мені нотаріусом роз’яснено.Про відповідальність за надання завідомо недостовірних відомостей, у відповідності до чинного законодавства України, нотаріусом попереджена.04 березня 2009 року.ПІДПИС_________________________Посвідчувальний напис нотаріуса (для дії за кордоном)* Ця фраза вписується в заяву, якщо попередній шлюб розірваний