Форум

Інформаційний ресурс

Земля належить на праві приватної власності і чоловік має державний акт. Призначення землі:...

Номер повідомлення:#31

Повідомлення стажер37 » 14 квітня 2009, 20:01

З А К О Н У К Р А Ї Н И Про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання негативним наслідкам впливу світової фінансової кризи на розвиток агропромислового комплексу 12. Передбачити заборону на продаж земель сільськогосподарського призначення до 1 січня 2010 року[qoute].
стажер37

Номер повідомлення:#32

Повідомлення OLNIK » 14 квітня 2009, 20:10

На пост.№1 и №31Вы для этого задавали вопрос, чтобы последним сообщением Всех удивить.Все [qoute]дивлены[qoute] от Ваших сообщений, причем удивляете всех не первый раз и это -уже заметно.
OLNIK

Повідомлення: 13907
Дякував (ла): 15718 раз.
Подякували: 25390 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення стажер37 » 14 квітня 2009, 20:29

Так а сразу нельзя было подсказать где найти нормативную базу. Умничать можно, нельзя, мы же не на рынке. Пока сам ничего не сделаешь, никто тебе не поможет. Уже не первый раз убеждаюсь - уже заметно.
стажер37

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Veдьмо4ка » 15 квітня 2009, 12:27

Господя, стажер37, ну так читайте внимательно, что Вам написали, пост № 2[QUOTE]і якщо трактувати останні зміни законодавства - [qoute]передбачити заборону продажу земель сільськогосподарського призначення[qoute] не буквально))), то можна це оформити[/QUOTE]у Вас после этого вопросов не возникло?????... откуда это человек Вам написал?!...если Вы до сих пор не в курсе изменений в законодательстве (а при этом беретесь что-то удостоверять??) ...... учитывая что этот Закон вступил в действие 17 марта 2009 года, а вчера было дай Бог, уже 14 апреля, ну так кто ж Вам доктор??!!..
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Vatson » 15 квітня 2009, 14:35

Нулевой Аркан, это из серии тем на вызове:)))срочно на вызове надо написать постанову. а потом оказалось, что не постанову, а проконсультировать хороших клиентов, а потом вообще что человек отдыхал. ждал денех, и во время отдыха спрашивал:)))Поэтому как всегда вот вам всем, все вы злые, уйду я от вас. вот не понимаю - если мы злые, то зачем спрашивать.И следующий вопрос - судя по нику почему то мне кажется что это не нотариус, может конечно я заблуждаюсь. но тогда еще печальней....
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Провинциалка » 15 квітня 2009, 20:09

Справки не беру, ничем не предусмотрено, но стало интересно, [B]кто такие справки выдает. [/B]Специально позвонила в БТИ и к земельникам, - и одни, и другие такие справки выдавать категорически отказываются.
Провинциалка

Повідомлення: 2902
Дякував (ла): 3294 раз.
Подякували: 6737 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення OLNIK » 15 квітня 2009, 22:38

Даже вопрошателю (пост.1) это уже неинтересно, господа нотариусы, уймитесь, потому что благодарность за ваши рассуждения уже есть- пост. №33.
OLNIK

Повідомлення: 13907
Дякував (ла): 15718 раз.
Подякували: 25390 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення *Женская Логика* » 15 квітня 2009, 23:25

за многие годы работы мы уже адаптировались к тому что Нам благодарность как не крути это ведро грязи на голову..... (возможно под словами [qoute]мы[qoute] и [qoute]Нам[qoute] я имею ввиду тока себя..... хотя можете присоединяца)
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Verona » 16 квітня 2009, 13:26

Может вопрошателю уже и не интересно, а вот меня тоже интересует пост №36. Подскажите пожалуйста.
Verona

Повідомлення: 1546
Дякував (ла): 299 раз.
Подякували: 1878 раз.

Номер повідомлення:#40

Повідомлення стажер37 » 16 квітня 2009, 16:38

Земельний кадастр дає такі довідкі. Або селищна рада.
стажер37

Номер повідомлення:#41

Повідомлення маг » 16 квітня 2009, 19:43

Після трагічної смерті батьків залишився єдиний спадкоємець по закону - син. У його батька ( підприємця) на праві постійного користування була земля для [qoute] організації культурно (?)- рибного господарства[qoute] - 10 га, із 2000 року. За період користування водним об[qoute]єктом було вкладено у рибне господарство значні кошти, значну цінність складає і жива риба. Як на законних підставах спадкоємцю отримати вказану земельну ділянку? Тільки на конкурсних умовах?
маг

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Tash » 16 квітня 2009, 20:02

КОЛЕГИ, ВІДГУКНІТЬСЯ БУДЬ-ЛАСКА. Дуже цікавить ваша думка з такого питання: чи доводилось комусь посвідчувати нотаріально мирову угоду затверджену ухвалою суду, за якою в розрахунок за договором позики грошей переходить право власності на земельну ділянку. Або можливо, я неправильно розумію перехід права власності на земельну ділянку за мировою угодою затвердженою ухвалою суду? Якщо брати до уваги зміни до ЗК, що набувають сили з 01.05.09, то правовстановлюючим документом на землю набуту з приватної власності є цивільно-правові угоди та свідоцтво про право на спадщину. Рішення суду в ст.126 ЗК у переліку немає. Однак, до ч.4 ст. 132 ЗК додається наступне: [qoute]Угоди про перехід права власності на земельну ділянку підлягають [I][U]нотаріальному посвідченню та державній реєстрації[qoute][/U][/I]. Постає питання: чи потрібно мирову угоду затверджену ухвалою суду посвідчувати нотаріально? Або набувач за мировою угодою звертається до органу реєстрації прав на нерухоме майно та на підставі ухвали про затвердження мирової угоди одержує держакт на землю? Заздалегідь вдячна за ваші повідомлення з цього питання.:))))
Tash

Номер повідомлення:#43

Повідомлення Veдьмо4ка » 16 квітня 2009, 20:04

Tash, уточняющий вопрос:-)посвідчувати нотаріально мирову угоду затверджену ухвалою суду - САМУ УГОДУ нотариально?! или я что-то не так поняла?!
Зображення
Veдьмо4ка

Номер повідомлення:#44

Повідомлення Verona » 16 квітня 2009, 22:32

[QUOTE] правовстановлюючим документом на землю набуту з приватної власності є цивільно-правові угоди та свідоцтво про право на спадщину[/QUOTE]В принципе мирова угода является гражданско-правовой....А вот как она затверджується ухвалою суду.... процедуру не совсем понимаю.
Verona

Повідомлення: 1546
Дякував (ла): 299 раз.
Подякували: 1878 раз.

Номер повідомлення:#45

Повідомлення Tash » 17 квітня 2009, 12:53

[QUOTE]посвідчувати нотаріально мирову угоду затверджену ухвалою суду - САМУ УГОДУ нотариально?! или я что-то не так поняла?![/QUOTE]Нулевой Аркан, Вы знаете и я тоже не совсем поняла, обратились клиенты с таким вопросом. Я понимаю, что ухвала суду, яка затверджує мирову угоду и есть правоустанавливающим документом в данном случае и Истцу (набувачу) по этой ухвале нужно обращаться в орган регистрации прав на недвижимое имущество ( в данном случае земельный участок) и получать либо госакт, если успеет до 01.05.09 либо по новому порядку делать отметку об изменении собственника зем.участка на старом акте. Как ваше мнение?
Tash

Номер повідомлення:#46

Повідомлення Veдьмо4ка » 17 квітня 2009, 13:32

мдяяя....скорее всего клиенты хотели заверить копию этого решения (ну мне так почему-то думается) для подачи его в УЗР для выдачи госакта, хотя возможно все (читая ЗКУ - вообще кругом голова...)[QUOTE]либо по новому порядку делать отметку об изменении собственника зем.участка на старом акте[/QUOTE]думаю, что нет, так как мировая угода - в этом случае не сгодиться, только получение нового госакта:[qoute]На державному акті про право власності на земельну ділянку [I]нотаріус, який посвідчує (видає) документ[/I], та орган, який здійснює державну реєстрацію прав на нерухоме майно та їх обмежень, роблять відмітку про відчуження земельної ділянки із зазначенням документа, на підставі якого відбулося відчуження[qoute]а здесь не нотариус, а суд
Зображення
Veдьмо4ка

Номер повідомлення:#47

Повідомлення Tash » 17 квітня 2009, 14:24

Вот и я про тоже, что нотариус скорее всего здесь не нужен.А клиенты пришли не за копией ухвалы, они почему-то думают, что именно нотариус делает отметку на госакте об изменении собственника.
Tash

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів