Форум

Інформаційний ресурс

Отчуждение земельного участка - садівництво

Номер повідомлення:#31

Повідомлення OLYA » 07 травня 2009, 00:14

А как отметка звучит? может уже ее ставить в таком виде или написать обширно, тогда выйдет может и не по форме зато все указано, а что перестарались с текстом - не смертельно? А относительно забирать-не забирать акт, вы думаете возможно что ситуация повернется так что аты мы отдавать не будем? Думаю нет.У меня договора должны быть, и не могу акт у себя оставить. Если оставлю акт у себя и ничего не скажу,а у них зем. рес. потребуют, выйдет некрасивая ситуация, а сказать что я оставляю, но у вас будут проблемы и потом придете - не поймут. Они уже сказали : [qoute]мы не юристы, мы хотим так-то и так-то, оформите правильно, а все что вы обясняите про мораторий, антикриз. закон, отметки, акты и так не понятно.
OLYA

Повідомлення: 157
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 13 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Vatson » 07 травня 2009, 11:32

Как я и говорила - порядка у нас никогда не будет. всегда будет как минимум 2 лагеря - одни делают и не заморачиваются - другие не делают и плохие. вчера была клиентка- сказала ей, что пока не могу ей сделать к/п земли для садивництва, и что самое интересное. она со мной полностью согласна, что с такими законами сделать невозможно(это просто повезло что клиентка вменяемая), но ей очень надо было оформить договор и она пошла к другому нотариусу сделать договор, сказав при этом почему все трактуют законы по-разному, одни делают, другие не делают, я с Вами согласна, но все равно сделаю, и в конце: [qoute]а потом с этим договором проблем никаких не будет?[qoute]. И вот что человеку сказать?
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення m-n » 07 травня 2009, 15:05

ПРОЕКТ [qoute]Мною, _____________________________________________ приізвище та ініціали)(державним або приватним) нотаріусом ________________ (найменування___________________________________________________нотаріальної контори, назва нотаріального округу)_________________________ за реєстровим № __________(дата)посвідчено (видано) _________________________________ (назва документа)на підставі якого право власності на цю земельну ділянку переходить до ________________________________ (прізвище, ім`я, по батькові набувача)Нотаріус __________________ підпис (печатка)[qoute]Відмітка здійснюється на сторінках державного акта, де знаходиться план зовнішніх меж земельної ділянки, план меж земельної ділянки, починаючи з верхнього лівого кута зверху вниз, зліва направо.
m-n

Повідомлення: 403
Дякував (ла): 159 раз.
Подякували: 68 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Vatson » 07 травня 2009, 15:41

прикольно, и куда ставить 2-ю, 3-ю и дальнейшие отметки другим нотариусам?
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Marysia. » 07 травня 2009, 16:08

[QUOTE]Відмітка здійснюється на сторінках державного акта, де знаходиться план зовнішніх меж земельної ділянки, план меж земельної ділянки, [B][U]починаючи з верхнього лівого кута зверху вниз, зліва направо.[/U][/B]QUOTE] А КОГДА ЛИСТ ЗАКОНЧИТСЯ, ТО БУДЕМ ПРИШИВАТЬ. а МНЕ ИНТЕРЕСНО, ЭТО СКОЛЬКО К ТАКОМУ АКТУ БУДЕТ [qoute]ПРИШПАНДЕРЕНО[qoute] ДОГОВОРОВ КУПЛИ-ПРОДАЖИ?
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення резидент » 07 травня 2009, 16:09

думаю, що все таки відмітки мають бути на додатках
резидент

Повідомлення: 672
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Jemini » 07 травня 2009, 16:45

"http://dkzr.gov.ua/terra/control/uk/publish/article?art_id=96285cat_id=38306Проект постанови Кабінету Мністрів України [qoute]Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2002 р. № 449[qoute]П О С Т А Н О В А“___” ______________ 2009 р. № _______м. КиївПро внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2002 р. N 449 Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є: Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2002 р. № 449 «Про затвердження форм державного акта на право власності на земельну ділянку та державного акта на право постійного користування земельною ділянкою» (Офіційний вісник України, 2002 р., № 14, ст. 753 2008 р., N 81, ст. 2732) такі зміни: Абзац другий пункту 1 викласти в такій редакції: «Державному комітету із земельних ресурсів: забезпечити виготовлення та зберігання бланків державного акта на право власності на земельну ділянку та державного акта на право постійного користування земельною ділянкою видачу державних актів затвердженої форми здійснювати після повного використання бланків державних актів, зразка 2002 року». Пункт 2 доповнити наступним реченням: «При відчуженні земельних ділянок до державних актів, в тому числі раніше виданих, додається аркуш для внесення відміток нотаріусом та органом, який здійснює державну реєстрацію земельних ділянок, про перехід права власності на земельну ділянку, який є невід’ємним додатком до такого акту згідно форми, що додається.Прем'єр-міністр України Ю.ТИМОШЕНКО Додатокдо державного акта на право власності на земельну ділянкусерія _____ № __________, виданого _______________, зареєстрованого в книзі реєстрації за № _____________________Відмітка нотаріуса Відмітка органу державної реєстрації земельної ділянки Серія ______ № ______________"
Jemini

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Deli » 07 травня 2009, 16:58

ну и какой же проект выиграл тендер, от [qoute]М_Н[qoute] или от [qoute]Джемини[qoute] :)
Deli

Повідомлення: 68
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення S.Wetochka » 07 травня 2009, 17:04

Vatson на пост №32у мене вчора таке саме було - мої ж клієнти (вислухали мене ) а все рівно пішли робити до другого нотаріусаМоже це ми такі що всього боїмося .....
S.Wetochka

Повідомлення: 2706
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 517 раз.

Номер повідомлення:#40

Повідомлення Vatson » 07 травня 2009, 17:42

на № 37 - писала же я, что как вариант будет дополнительній листик к акту. И кто победит?:)))и что будет с теми актами, на которых уже сделали отметки?
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн