Номер повідомлення:#1018
devjuli
» 05 червня 2009, 21:15
Miri, я знашла у Ваших тестах помилочки, які випадково закралися19. Іноземці та особи без громадянства: а) не мають права бути суб’єктами господарської діяльності в Україніб) при здійсненні господарської діяльності в Україні користуються такими самими правами і мають такі самі обов’язки, як і громадяни України, якщо вони отримали дозвіл на постійне проживання в Україні в) при здійсненні господарської діяльності в Україні користуються такими самими правами і мають такі самі обов’язки, як і громадяни України, якщо інше не передбачено законом.У Вас відмічено Б, а вірно -В на підставі статті 129 ГКУ30. Нотаріальний округ визначається: а) відповідно до адміністративно-територіального поділу Україниб) за заявою нотаріуса на його бажанняв) за заявою нотаріуса відповідно до адміністративно-територіального поділу України У Вас відмічено В, а вірно -А на підставі статті 13-1 ЗУ, правдв там пише - устрою, але я думаю вони ставлять це питання в загальному, а не для конкретного нотаря 65. Який повинен бути резервний фонд підприємства:а) 10%,б) 15%,в) 25%) - статутного фонду майна.У Вас відмічено В, а вірно - Б на підставі статті 87 ГКУ. Я знаю, з цього приводу Ви будете ссилатися на ЗУ про госптовариства, так туди не внесли зміни у 200 8 році, а до ГКУ - внесли 80. Посвідчення факту, що неповнолітня дитина, фізична особа, цивільна дієздатність якої обмежена, є жи вою посвідчується:а) на прохання цих осібб) на прохання законних представників цих осібв) на прохання цих осіб та за згодою на це їх законних представників.У Вас відмічено В, а вірно - Б82. Особа може подати до [B]нотаріуса [/B]заяву про згоду бути виконавцем заповіту:а) лише до відкриття спадщиниб) лише після відкриття спадщинив) як до відкриття спадщини так і після відкриття спадщини(ст.1289в), може подаватися окремою заявою при посвідченні заповіту(секретного).У Вас відмічено В, а вірно - Б на підставі статті 1289 Особа може подати до [B]нотаріуса [/B]за місцем відкриття спадщини заяву про згоду бути виконавцем заповіту після відкриття спадщини. 84. Реєстрація припинення дії довіреності гр. А на отримання заробітної плати, посвідченої посадовою особою виконкому сільської ради в Єдиному Реєстрі довіреностей:а) здійснюється в день отримання Реєстратором заяви довірителя про припинення дії довіреностіб) здійснюється Реєстратором не пізніше наступного дня після отримання заяви довірителя про припинен- ня дії довіреностів) не здійснюється.У Вас відмічено А, а вірно - В на підставі Положення про ЄРД Обов'язковій реєстрації у Єдиному реєстрі підлягають довіреності (у тому числі їх дублікати), посвідчені в нотаріальному порядку, та довіреності на право розпорядження майном, посвідчені посадовими особами виконавчих комітетів сільських, селищних, міських Рад народних депутатів, а також відомості про припинення їх дії.Зосереджую увагу всіх на цьому тесті, відповідно до статті 40 нашого ріднесенького ЗУ довіреності осіб, які проживають у населених пунктах, де немає нотаріусів, посвідчені уповноваженою на це посадовою особою органу місцевого самоврядування, крім довіреностей на право розпорядження нерухомим майном, довіреності на управління і розпорядження корпоративними правами та довіреностей на користування та розпорядження транспортними засобами. Цікаво, правда?????104. Договір про припинення права на аліменти укладається у відношенні:а) житлового приміщенняб) нерухомого майнав) будь-якого цінного майнаУ Вас відмічено В, а вірно - Б на підставі статті 190 СКУ109. Право власності на аліменти належить:а) дитиніб) тому з батьків на ім’я якого вони сплачуютьсяУ Вас відмічено А, а вірно - Б на підставі статті 179СКУВсе більше не буду............