Форум

Інформаційний ресурс

Прошу поделиться практикой и мнением специалистов по вопросу количества передоверий, которые...

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Риба-Рак » 19 травня 2007, 17:23

що ви маєте на увазі, коли представник робить передоручення кілька разів? тоді можна, чи ви маєте на увазі, те що пише Л (про практику)? Довіритель-*представник- повірений- повірений- повірений, і т.д.? згідно п.153 Інструкції не можна
Риба-Рак

Повідомлення: 944
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Риба-Рак » 19 травня 2007, 18:05

Та я до Володимира, що хочете почути ви я давно зрозуміла і вам свою думку написала
Риба-Рак

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Vолодимир » 19 травня 2007, 18:18

Конструкція ЦК такова що можливо робите те що незаборонено і всі заборони чітко прописуються Інструкція це не закон і не ЦК тому це посилання цікаве тільки для управи але не для суду а ми працюємо не для управи По довіреності можу посвідчувати іпотеку тільки у випадку детального відображення суттєвих умов У разі якщо довіреність не відмінена то технічна відмітка про наявність передовіри не може слугувати підставою для постанови про відмову , ні одон суд її не визнає ( ДЛЯ лірики ну зробив я передоручення а особа на яку я розраховував не захотіла приймати на себе цих функцій ось і приходиться самому це робити ) Кожний нотаріус повинен буде її приймати до справи На мою думку тема вичерпана далі все залежить від позиції два юриста три думки Що залишається константою це те що ЦК не має такої заборони а технічна відмітка це проблема управи а не ЦК та законів і відповідно у нас немає підстав для відмови З повагою до кожної окремої думки
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Vолодимир » 19 травня 2007, 18:24

ДО 2007. Право передовіри має тільки перший представник Але він ( до речі як і сам власник ) при необхідності мають право видавати декілька довіреностей звісно якщо це не заборонено в тексті довіреності або законом
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Риба-Рак » 19 травня 2007, 18:28

"О про що і йдеться а то я не зовсім зрозуміла зміст Вашого повідомлення там де ,,,,""Вношу ясність.........."", дякую, з вами цілком згідна дякую за повагою до моєї думки зокрема, також поважаю думку кожного, від того форум, щоб обговорювати, а не сваритись, як іноді то буває!!!!!!!!!!!!!!!"
Риба-Рак

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів