Форум

Інформаційний ресурс

Іспит 2 /ТЕСТИ/

Номер повідомлення:#541

Повідомлення Sonechko » 05 червня 2009, 15:04

Вам також удачі!!!!!
Sonechko

Номер повідомлення:#542

Повідомлення Sonechko » 05 червня 2009, 15:13

Не можу розібратися ст. 611 ЦК знайшла але яка відповідь безпонятття:правовими наслідками порушення зобов'язання є:а) припинення зобовязання або зміна умовБ) припинення зобовязання, сплата неустойки, відшкодування збитків моральної шкоди, розірвання договорув) відшкодування збитків та моральної шкоди
Sonechko

Номер повідомлення:#543

Повідомлення Miri » 05 червня 2009, 15:24

б) самый полный
Miri

Номер повідомлення:#544

Повідомлення vesta » 05 червня 2009, 15:28

вважаю, що відповідь в), тому що в б) припинення зобовязання, розірвання договору, а в ст. 611 ЦК припинення зобовязання [B]або[/B] розірвання договору
vesta

Повідомлення: 147
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#545

Повідомлення Busechka :) » 05 червня 2009, 15:39

Нулевой Аркан, обращаюсь в Вам, как к Гуру сайта. Если обладаете информацией по тестам - можете скмнуть на имейл?
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#546

Повідомлення Busechka :) » 05 червня 2009, 18:58

ВСЕМ! Бросьте, пожалуйста, у кого что есть, бедному человеку, страстно желающему сдать экзамен!![B] sim_busechka@inbox.ru[/B] пока еще не поздно...

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#547

Повідомлення Oleg2008 » 05 червня 2009, 20:27

Всім привіт! Сьогодні здавали екзамен в Ів.-Франківську. Результатів ще немає. Процедура почалася з реєстрації. Біля 10 год 30 хв почався екзамен. (До його початку попросили вимкнути мобілки, наклеїти на них папірець з прізвищем і здати, жіночі сумки також). З Мінюсту двоє представників-з нотаріату, та з їхньої безпеки. Відрізний талончик в якому пишемо прізвище, імя, по-батькові та підпис. 50 тестових питань, задача, документ. Чоловік з безпеки Мінюсту ходив поміж ряди весь час проходження іспиту. Розсадили всіх за схемою 1_ _ 2 3_ _4 де-( _) порожні крісла, між 2 і 3 прохід. Комісія настроєна позитивно, ніякої ворожості. Весь розрахунок тільки на свої знання, в тестових питаннях більшість з 1_14.doc, що є на сайті в темі [qoute]І знову про іспит[qoute] № 978. Потім допишу, їду чекати оголошення результату.
Oleg2008

Повідомлення: 15

Номер повідомлення:#548

Повідомлення Oleg2008 » 06 червня 2009, 01:14

Оголосили результати. Здавало 33чол, ЗДАЛО - 9.
Oleg2008

Повідомлення: 15

Номер повідомлення:#549

Повідомлення Busechka :) » 08 червня 2009, 15:03

привет, кто есть в теремке? что-то пустовато...неужели опять придется самой с собой задачи и тесты решать? или просто все области сдали и уехали отдыхать? а я осталась???

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#550

Повідомлення Busechka :) » 08 червня 2009, 15:05

Люди, пожалуйста, кто из Крыма - напишите, когда же мы все таки будем сдавать экзамен?

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#551

Повідомлення Щучка » 08 червня 2009, 15:18

Busechka :), вы не одна. У меня тоже такое чувство, что никому уже ничего не нужно с этой жарой!
Щучка

Номер повідомлення:#552

Повідомлення OlgaV » 08 червня 2009, 15:47

привет :), Busechka и Щучка, вы уже давно не одни. Я постоянно перечитываю все по форуму, только вот писать некогда. Сегодня выходной и времени вроде полно. а как вы ответили по тестам по 611 ст., я вроде склоняюсь к ответу б.
OlgaV

Повідомлення: 53

Номер повідомлення:#553

Повідомлення Miri » 08 червня 2009, 18:08

И я тут... Вчера нашла у себя еще тесты, может у кого нет такого, выкладываю уже с ответами (решала вчера ночью). Если будут ошибки, не судите строго, говорите где. ....
Miri

Номер повідомлення:#554

Повідомлення kemix » 08 червня 2009, 18:40

всем привет! Я по поводу № 511 от LLL Вы молодець!!! Но, есть еще другие замечания : 1) в тестах были вопросы со скрытым смыслом об этом секретарь ВКК сообщил но министр юстиции поправил [qoute] как это понять есть правильний, полуправильный и непровильний ответ????[qoute] ОН четко заявил что есть 2 неправильный т.е. *неправильный и * полуправильный считается как - - неправильные и точка!!! Я тоже попал на собеседование и как и Вы с 1-й группой!!! Но меня так и неспросили сказали что не вызывали и вызывать мы Вас не будем т.к. министр ошибся по поводу собеседования мне сказали что списки писались ручкой и меня уже дописали в конце т.к. у меня много было спорных вопросов на которые по мнению комисии я дал правильные ответы и результат у меня 48 тест-заданий решено + задача + задание (7 ошибок) тоже все правильно. Когда я услышал эти слова что это ошибка --- я чуть не помер на месте от того как этооооооо не пройти на ВКК ведь бошка варит в этом деле и неплохо!!! Но после окончания собеседования все прошли в зал где здавали экзамен и всем сказали что мы вас всех допускаем к работе Нотариуса!!! Я пережил такой ШОк как и LLL!!! Нам очень помогли обсуждаемые вопросы перед началом собеседования всем огромное спасибоооооо!!! Удачи и нетеряйте голову на экзамене!!!! 493-009-169 моя ася спрашивайте, постораюсь помочь!!!
kemix

Номер повідомлення:#555

Повідомлення tanita » 10 червня 2009, 13:49

Добрый день! Кто-нибудь нашел ответы на эти вопросы?При укладенні договору сторони можуть передбачити відмову від права на звернення до суду за захистом:а) такб) відмова від права на звернення до суду за захистом є недійсноюв) ні. При введенні в дію Спадкового реєстру, ведення книг обліку спадкових справ та алфавітної книги спадкових справ передбачено:а) державними нотаріальними конторамиб) державними нотаріальними конторами та приватними нотаріусамив) відмінено ведення вищевказаних книг як державними нотаріальними конторами, так і приватними нотаріусами.
tanita

Повідомлення: 8

Номер повідомлення:#556

Повідомлення ksu.sha » 10 червня 2009, 13:58

первый вопрос - Б второй вопрос - А
ksu.sha

Повідомлення: 29

Номер повідомлення:#557

Повідомлення Tash » 10 червня 2009, 15:00

ksu.sha, на пост №561 я с Вами огласна первый вопрос- Б, а на второй вопрос я считаю правильным будет вариант- Б п. 231 Инструкции [QUOTE]231. Нотаріусом ведеться книга обліку спадкових справ (додаток N 4) та алфавітна книга спадкових справ (додаток N 5).[/QUOTE] Здесь не сказано каким нотариусом, т.е. можетбыть и частник и госнотариус
Tash

Номер повідомлення:#558

Повідомлення Tash » 10 червня 2009, 15:04

Николаев, откликнетесь! Когда у Вас экзамен?
Tash

Номер повідомлення:#559

Повідомлення ksu.sha » 10 червня 2009, 15:21

Ув. Tash, на ваш комм. №563, хочу обратить ваше внимание на поставленный вопрос: [qoute]При введенні в дію Спадкового реєстру[qoute], спадковый реестр был введен в действие в 2000 году, а нормы Инструкции начали действовать с 2004 года
ksu.sha

Номер повідомлення:#560

Повідомлення ksu.sha » 10 червня 2009, 15:29

125. В державній нотаріальній конторі ведеться книга обліку спадкових справ та алфавітна книга спадкових справ - старая Инструкция, 1994 года. Значит я таки была права)))) и правильный ответ - А)))
ksu.sha

Номер повідомлення:#561

Повідомлення mosya » 10 червня 2009, 16:46

ksu.sha - вопрос очень спорный, т.к. экзамен сдаем не по истории права )). Вообще в свете изменений в законодательстве вопрос несколько устарел. По новому я бы все же ответил б), до 01.06.09 - а).
mosya

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 69 раз.

Номер повідомлення:#562

Повідомлення ksu.sha » 10 червня 2009, 17:01

Конечно. конечно, я и не спорю, но вопрос ведь звучит как: [qoute]При введенні в дію Спадкового реєстру[qoute], т.е. нужно исходить именно от даты введения его в действие, а не применять к действующим нормам на сегодняшний день)))
ksu.sha

Номер повідомлення:#563

Повідомлення Sonechko » 10 червня 2009, 17:44

ніхто випадково не знає де можна прочитати про векселя??! крім уніфікованого закону
Sonechko

Номер повідомлення:#564

Повідомлення Miri » 10 червня 2009, 17:47

Sonechko, поищите в интернете, есть еще Закон Украины [qoute]Про обіг вескелів[qoute], в МЕНах часто писали про векселя.
Miri

Номер повідомлення:#565

Повідомлення mosya » 10 червня 2009, 17:50

ksu.sha? до 01.06.09 в любом случае правильный ответ был а) и по старой инструкции и по новой )) А сейчас-??? Хотя думаю подобные неоднозначные вопросы из тестов уберут.У меня был интересный вопрос на тестировании во время стажировки. Может попадется и на экзамене.Який з договорів не підлягає обов'язковому нотаріальному посвідченню:а) Договір оренди земельної ділянкиб) Договір оренди будівлі, капітальної спорудив) договір оренди транспортного засобу.Правильна відповідь - а)А теперь смотрим п.118 Инструкции и ч.2 ст.290 Господарського кодексу.
mosya

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 69 раз.

Номер повідомлення:#566

Повідомлення Sonechko » 10 червня 2009, 17:58

Miri, дякую. та той закон також читала щось не можу врубитися не нахожу відповіді на тестові питання про вескселя
Sonechko

Номер повідомлення:#567

Повідомлення Miri » 10 червня 2009, 18:02

Врубиться в векселя и я не могу, но ответы по векселям у меня есть, Выкладывайте тесты, я постараюсь помочь, заодно и повторю.
Miri

Номер повідомлення:#568

Повідомлення tanita » 10 червня 2009, 18:04

Спасибо всем за помощь!
tanita

Повідомлення: 8

Номер повідомлення:#569

Повідомлення Sonechko » 10 червня 2009, 18:34

це все що знайшла
Sonechko

Номер повідомлення:#570

Повідомлення Sonechko » 10 червня 2009, 18:34

"Опротестований вексель видається: /а) векселедавцю ~]б) векселедержателю або уповноваженій особ_л_ в) уповноваженій особі векселедавця.Протест простого векселя здійснюється:#9632 а) про неоплату з^^б) в неакцептів) в неакцепті або про неоплату.Виконавчий напис за опротестованим векселем вчиняється на:а) акті про протест векселя <б) на оригіналі опротестованого_векселя ~~Т~[qoute]в) на окремому спеціальному бланку нотаріальних /документівУ разі пред'явлення нотаріусу для вчинення протесту векселя, щодо якого постановлено судом ухвалу про заборону будь-яких операцій за ним, нотаріус зобов'язаний:а) повідомити відповідний суд про пред'явлення такоговекселя для вчинення протесту [б) затримати пред'явлений вексель до винесення судом 1рішення чи скасування постановленої ухвалив) затримати пред'явлений вексель та направити йогоборжнику.Вексель опротестований нотаріусом: /а) є підставою для вчинення виконавчого напису ~ 7б) є підставою видачі іншого векселя /в) позбавляє права векселедержателя звернутись до суду.127.Протест векселя про несплату вчинюється нотаріусома)за місцем видачі векселяб)за місцем знаходження платникав)за місцем знаходження векселедавця128.Протест векселя про неакцепт та не датування акцепту вчинюється нотаріусом:а)за місцем видачі векселяб)за місцем знаходження платникав)за місцем платежу129.Протест векселя про непред’явлення примірника векселя, надісланого для акцепту, держателю векселя вчинюється нотаріусом:а)за місцем знаходження платникаб)за місцем знаходження держателя векселяв)за місцем платежу130.Протест векселя не передавання оригіналу векселя законному держателю копії векселя вчинюється нотаріусом:а)за місцезнаходженням оригіналу векселяб)за місцем видачі векселяв)за місцезнаходженням держателя копії векселя131.Протест про відмову у проставленні векселедавцем датованої відмітки про пред’явлення йому векселя, вчиняється нотаріусом:а) за місцезнаходженням векселедержателяб) за місцезнаходженням векселедавцяв) за місцем платежу132.Якщо платник (доміциліант) оплатить вексель, то нотаріус:а) просто відмовляє у протесті векселяб)повертає вексель держателю векселя з написом на самому векселі про одержання ним платежу за векселемв)повертає вексель платнику з написом на самому векселі про одержання векселедержателем платежу133.Вексель,опротестований нотаріусом у неплатежу, є підставою для:а)направлення його в виконавчу службу для стягнення суми за векселем в примусовому порядкуб)для звернення з позовом в суд про стягнення суми за векселемв)вчинення на векселі виконавчого напису134.Чеки для пред’явлення до платежу приймаються нотаріусом:а)за місцезнаходження платникаб)за місцем видачі чекав)за місцем знаходження чекодержателя135.Нотаріус приймає для пред’явлення до платежу чеки:а)подані не пізніше 12-ї години дня, наступного за днем, зазначеним в чеціб)подані після закінчення десяти днів з дня видачі чека, але не пізніше 12-ї години наступного після цього строку дняв) подані після закінчення десяти днів з дня видачі чека в межах загального строку позовної давності 136.Векселі для вчинення протесту про неоплату приймаються нотаріусом:а)після закінчення дати платежу за векселем, але не пізніше 12-ї години наступного після цього строку дняб) на протязі двох днів після закінчення дати платежу за векселем, але не пізніше 12-ї години наступного після цього строку дняв) після закінчення дати платежу за векселем"
Sonechko

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів