Форум

Інформаційний ресурс

І знову про іспит

Номер повідомлення:#1261

Повідомлення Miri » 12 червня 2009, 15:04

1. що є додатком до угоди про перехід права власності на земельну ділянку?[B]а) держ. акт[/B]б) держ акт+кадастрових планв)держ акт+план меж земельної ділянки2. майно, що є об[qoute]єктом права спільної сумісної власності подружжя ділиться між ними:а) виключно судом[B]б) на підставі договору або судом[/B]в) нотаріусом, який видає свідоцтва про право власності на частку в майні кожному з подружжя або судом3. За результатами перевірки нотаріуса складаєтьсяа) доповідна записка про результати перевірки[B]б) довідка про результати перевірки[/B]в)акт про результати перевірки4.Відмовлення в наданні правової допомоги за Мінською конвенцією можливе:а) якщо надання такої допомоги може завдати шкоди сувернітету або безпеці, або конституційному ладу запитуваної Договірної Сторониб[B]) якщо надання такої допомоги може завдати шкоди сувернітету або безпеці, або суперечить законодавству запитуваної Договірної Сторони[/B]в) якщо надання такої допомоги може завдати шкоди фінансовому стану запитуваної Договірної Сторони5. Переважне право на виділ в натурі спадкового майна має:а)[B] співвласники спадкодавця[/B]б) неповнолітні та малолідні діти спадкодавцяв) опікун спадкодавця 6. Акції ЗАТа) можуть продаватися шляхом відкритої підписки[B]б) можуть продаватися на біржі[/B]в) не можуть продаватися на біржі або шляхом відкритої підписки7.Перевірці підлягає організація нотаріальної діяльності контори, архіву, нотаріуса та виконання ними правил ведення нот.діловодства:а) за весь період, що минув з часу проведення попередньої планової комплексної перевіркиб) за весь час, що минув з часу проведення попередньої планової комплексної перевірки, але не рідше ніж 2 роки[B]в) за весь період, що минув з часу проведення попередньої планової комплексної перевірки згідно з Графіком проведення планових комплесних перевірок погоджених з Мінюстом, затверджени начальником Головного управління юстиції на рік[/B]8. Права та обов[qoute]язки поружжя за шлюбним договором припиняються:[B]а) у день подання нотаріусу заяви про відмову від шлюбного договору[/B]б) подружжя не може відповитися від шлюбного догоаорув) якщо цього вимагають інтереси одного з подружжя, інтереси дітей, а також непрацездатних повнолітніх дочки, сина, що мають істотне значення9. Державне мито за проставлення апостилю:а) 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян(85грн.)[B]б) 3 неоподатковуваних мінімуми доходів громадян(51 грн.)[/B]в) 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.)10. При іпотеці іпотекодавець:а) володіє та користується предметом іпотеки, може його заповідати, передавати в наступну іпотеку, а також отримувати з нього доходи, плоди, якщо інше не передбачене договоромб)володіє та користується предметом іпотеки, може його заповідати, здавати в оренду, а також отримувати з нього доходи, плоди, якщо інше не передбачене договором[B]в)володіє та користується предметом іпотеки, може його заповідати, отримувати з нього доходи, плоди, якщо інше не передбачене договором.[/B]Кто как ответил?
Miri

Номер повідомлення:#1262

Повідомлення mosya » 12 червня 2009, 15:16

6. Акції ЗАТа) можуть продаватися шляхом відкритої підпискиб) можуть продаватися на біржів) не можуть продаватися на біржі або шляхом відкритої підписки Ст. 25. ЗУ [qoute]О хозобществах[qoute] Види акціонерних товариств До акціонерних товариств належать: відкрите акціонерне товариство, акції якого можуть розповсюджуватися шляхом відкритої підписки та купівлі-продажу на біржах закрите акціонерне товариство, акції якого розподіляються між засновниками і не можуть розповсюджуватися шляхом підписки, купуватися та продаватися на біржі.
mosya

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 69 раз.

Номер повідомлення:#1263

Повідомлення Щучка » 12 червня 2009, 15:20

1.а)2.б)3.б)4.б)5.а)6.в)7.А)8.а)9.б)10.в)MIRI,где вы нашли такой ответ по акциям ЗАТ?
Щучка

Номер повідомлення:#1264

Повідомлення mosya » 12 червня 2009, 15:24

Щучка, согласен )
mosya

Номер повідомлення:#1265

Повідомлення Miri » 12 червня 2009, 15:24

перепутала с ВАТ
Miri

Номер повідомлення:#1266

Повідомлення Щучка » 12 червня 2009, 15:25

Настя, огромное спасибо Вам за эти тесты! Спасибо! Если Danna Ваша подруга, позвоните ей пожалуйста, мы ждем ее появления на форуме со своими тестами! :)
Щучка

Номер повідомлення:#1267

Повідомлення ROMAN IVANOVUCH » 12 червня 2009, 15:33

7.Перевірці підлягає організація нотаріальної діяльності контори, архіву, нотаріуса та виконання ними правил ведення нот.діловодства:а) за весь період, що минув з часу проведення попередньої планової комплексної перевіркиб) за весь час, що минув з часу проведення попередньої планової комплексної перевірки, але не рідше ніж 2 рокив) за весь період, що минув з часу проведення попередньої планової комплексної перевірки згідно з Графіком проведення планових комплесних перевірок погоджених з Мінюстом, затверджени начальником Головного управління юстиції на рікМабуть А оскільки графік погодженню з МЮУ не підлягаєІ скажіть чому за апостилдь 3 а не 5 н.м.
ROMAN IVANOVUCH

Номер повідомлення:#1268

Повідомлення начинающий нотарь » 12 червня 2009, 15:33

3. За результатами перевірки нотаріуса складаєтьсяа) доповідна записка про результати перевіркиб) довідка про результати перевіркив)акт про результати перевірки15. За наслідками проведеної перевірки роботи приватного нотаріуса перевіряючі складають доповідну записку на ім'я керівництва Міністерства юстиції чи начальника управління юстиції.
начинающий нотарь

Номер повідомлення:#1269

Повідомлення ROMAN IVANOVUCH » 12 червня 2009, 15:35

За наслідками проведеної перевірки роботи контори, архіву, нотаріуса комісія протягом п’яти робочих днів з часу закінчення перевірки складає довідку у двох примірниках про результати проведеної перевірки з викладеними у ній висновками.
ROMAN IVANOVUCH

Номер повідомлення:#1270

Повідомлення начинающий нотарь » 12 червня 2009, 15:36

5. За наслідками проведеної перевірки роботи контори, архіву, нотаріуса комісія протягом п'яти робочих днів з часу закінчення перевірки складає довідку у двох примірниках про результати проведеної перевірки з викладеними у ній висновками. Прошу прощения
начинающий нотарь

Номер повідомлення:#1271

Повідомлення mosya » 12 червня 2009, 15:36

jon, в положении о порядке проверки нот.деятельности - п.5 - [qoute]За наслідками перевірки комісія складає довідку про результати проведеної перевірки з висновками. [qoute]
mosya

Номер повідомлення:#1272

Повідомлення ЛешкиН » 12 червня 2009, 15:39

За наслідками перевірки комісія складає довідку про результати проведеної перевірки з висновками.п.2.10 абз.3 ПОРЯДОК перевірки організації нотаріальної діяльності державних і приватних нотаріусів та виконання ними правил нотаріального діловодства
ЛешкиН

Повідомлення: 48
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#1273

Повідомлення devjuli » 12 червня 2009, 16:04

Настя, огромнейшее Вам спасибо!!!!!!!!!!!!!! Скажите, а представителей из Киева было двое (имею в виду был ли представитель службы безопасности МЮУ)??????
devjuli

Номер повідомлення:#1274

Повідомлення devjuli » 12 червня 2009, 16:06

Скажите, ребята, а какую это область перенесли на сентябрь (октябрь)???????
devjuli

Номер повідомлення:#1275

Повідомлення Busechka :) » 12 червня 2009, 16:11

перенесли Крым. Люди, ну разве это нормально?
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#1276

Повідомлення Busechka :) » 12 червня 2009, 16:13

Кстати, я сейчас на ВРУ посмотрела - сегодня приняли изменения в ЗУ [qoute]Про ценные бумаги...[qoute] Пока не вывесили, но вроде законопроект оставили без изменений . Вот он: ПроектЗАКОН УКРАЇНИПро внесення змін до Закону України “Про цінні папери та фондовий ринок” __________________________________Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:1. Внести до Закону України “Про цінні папери та фондовий ринок” (Відомості Верховної Ради України, 2006 р., № 31, ст. 268 із змінами, внесеними Законом України від 17 вересня 2008 року № 514-VI) такі зміни:1) доповнити частину третю статті 3 абзацами такого змісту:“Емісійні цінні папери одного випуску можуть існувати лише в одній формі. Неемісійні цінні папери можуть існувати виключно в документарній формі.”2) у статті 6:у частині першій:після слова “товариств” доповнити словами “, і законодавством про інститути спільного інвестування”доповнити частину абзацом такого змісту:“Акція є неподільною.”доповнити частину третю абзацом такого змісту:“Емітент повинен обрати одну форму існування акцій.”частину п’яту викласти у такій редакції:“5. Акціонерне товариство розміщує тільки іменні акції. У разі існування акцій у документарній формі власникові акцій видається сертифікат акції (акцій). У сертифікаті акції (акцій) зазначаються вид цінного папера, найменування акціонерного товариства, серія і номер сертифіката, міжнародний ідентифікаційний номер цінного папера, тип і клас акцій, номінальна вартість акції, кількість акцій, що належить власникові за таким сертифікатом, ім’я (найменування) власника, підпис керівника емітента або іншої уповноваженої особи, засвідчений печаткою емітента (уповноваженої особи).Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку можуть встановлюватися додаткові реквізити сертифіката акції (акцій).”3) доповнити абзац перший частини другої статті 28 після слова “осіб” словами і цифрами “, кількість яких не перевищує 100”4) доповнити частину п’яту статті 32 і частину сьому статті 33 абзацом такого змісту:“Протягом 60 днів з дня завершення розміщення цінних паперів, зазначеного в проспекті емісії таких цінних паперів, орган емітента, уповноважений приймати відповідне рішення, повинен затвердити результати розміщення цінних паперів.”5) частину першу статті 35 викласти у такій редакції:“1. Емітент акцій подає Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку у 15-денний строк з дня реєстрації статуту (змін до статуту) в органах державної реєстрації звіт про результати відкритого (публічного) розміщення акцій, а також інші документи, визначені Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, що необхідні для реєстрації звіту.Емітент цінних паперів (крім акцій) подає Державній комісії з цінних паперів та фондового ринку у 15-денний строк з дня затвердження результатів розміщення цінних паперів (крім акцій) органом емітента, уповноваженим приймати таке рішення, звіт про результати розміщення цінних паперів (крім акцій), а також інші документи, визначені Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку, що необхідні для реєстрації звіту.Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку встановлює вимоги до розкриття інформації, що міститься у звіті про результати відкритого (публічного) розміщення цінних паперів.”6) доповнити статтю 36 частиною такого змісту:“7. У разі визнання емісії недійсною або незатвердження у встановлені законодавством строки результатів розміщення цінних паперів органом емітента, уповноваженим приймати таке рішення, або невнесення (незатвердження) у встановлені законодавством строки змін до статуту, пов’язаних із збільшенням статутного капіталу акціонерного товариства з урахуванням результатів розміщення акцій, емітент цінних паперів зобов’язаний повернути інвесторам гроші (майно, майнові права), що надійшли як плата за розміщені цінні папери, а інвестори зобов’язані повернути емітентові сертифікат (сертифікати) цінних паперів у разі його (їх) отримання в порядку та строки, встановлені Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку.”.2. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#1277

Повідомлення Busechka :) » 12 червня 2009, 16:15

Что-то чую я всеми местами, что нам к сентябрю подготовят [qoute]хорошенькие[qoute] вопросики по всем нововведениям, и по деловодству, и по этому ....

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#1278

Повідомлення devjuli » 12 червня 2009, 16:26

Busechka :), а когда Вы должны были бросаться на амбразуру?????)))))))))) 23.06??????
devjuli

Номер повідомлення:#1279

Повідомлення Щучка » 12 червня 2009, 16:43

Реєстрація припинення дії довіреності гр.А на отримання зар плати, посвідченої пос.особою виконкому Сільської Пади в Єдиному реєстрі довіреностей:а) здійснюється в день отримання реєстратором заяви довірителяб) здійснюється не пізніше наступного дня...в) не здійснюється. Какой ответ а) или В)???? Мнения делились на форуме 50% на 50%. Высскажитесь!
Щучка

Номер повідомлення:#1280

Повідомлення Busechka :) » 12 червня 2009, 16:45

devjuli, нам сказали, что будет в июле, хотя стажировку все в мае закончили. Но позавчера собирали всех и точно осенью сказали будет. Вроде и хорошо, много времени подготовиться, но нервов сколько надо, чтоб досидеть до октября. А у вас когда? какая область?

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#1281

Повідомлення Busechka :) » 12 червня 2009, 17:03

Щучка, мне кажется, что определились Вну если они не регистрируется, то как можно ее припинити?

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#1282

Повідомлення Busechka :) » 12 червня 2009, 17:05

кстати, у вас нет случайно новых правил деловодства?

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#1283

Повідомлення начинающий нотарь » 12 червня 2009, 17:09

Нотаріус може встановити особу громадянина для посвідчення від його імені довіреності на ведення судової справиа) за посвідченням водіяб) за будь-яким документом, що унеможливлює сумніви щодо цієї особив) тільки за паспортом
начинающий нотарь

Номер повідомлення:#1284

Повідомлення начинающий нотарь » 12 червня 2009, 17:13

4. Нотаріус може не вимагати кожного разу з'явлення відомих йому посадових осіб юридичної особи, якщо він має зразки підписів цих посадових осіб, одержані при особистому зверненні, і справжність їх підписів не викликає сумнівуа)при вчиненні будь-якої нотаріальної діїб)тільки при засвідченні справжності підписів під банківськими карткамив) при вчиненні будь-якої нотаріальної дії, крім посвідчення правочинів, тексти яких викладаються на спеціальних бланках нотаріальних документів.
начинающий нотарь

Номер повідомлення:#1285

Повідомлення Busechka :) » 12 червня 2009, 17:14

Jon, вроде этот вопрос уже обсуждался на форме. Дов-ть это угода (извиняюсь, уже устала, не угода, а правочин) , поэтому, по ст. 13 инструкции получается, что только В

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#1286

Повідомлення Busechka :) » 12 червня 2009, 17:17

пост № 1290 точно В ст. 17 Инстр

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#1287

Повідомлення ЛешкиН » 12 червня 2009, 17:19

на пост 12852.12. Реєстратор уносить відомості до Єдиного реєстру в такі строки: у день посвідчення довіреності (видачі дубліката довіреності) у день отримання від осіб, зазначених в абзаці 1 пункту 2.2 та в пунктах 2.8 - 2.9 цього Положення, заяв про внесення відомостей до Єдиного реєстру 2.8. На прохання особи, яка бажає припинити дію довіреності, що не була зареєстрована в Єдиному реєстрі, нотаріус одночасно вносить до Єдиного реєстру реєстраційний запис про таку довіреність, а в разі видачі її дубліката - реєстраційний запис про виданий дублікат, а також відомості про припинення її дії.Т.е. железно, ответ - А -, сначала вности сведения о доверенности, а потом сведения о прекращении ее действия
ЛешкиН

Номер повідомлення:#1288

Повідомлення ЛешкиН » 12 червня 2009, 17:35

правила деловодства
ЛешкиН

Номер повідомлення:#1289

Повідомлення начинающий нотарь » 12 червня 2009, 17:36

Договір про припинення права на аліменти укладається у відношенні:а) житлового приміщенняб) нерухомого майна++++++++в) будь-якого цінного майнаЯ что-то засомневался,все по прежнему думают так?
начинающий нотарь

Номер повідомлення:#1290

Повідомлення Busechka :) » 12 червня 2009, 17:40

ЛешкиН, Вы правы, я тоже это уже нашла... Получается А.

Пока живые живут,

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів