Номер повідомлення:#1468
Legal-solutions
» 14 червня 2009, 09:41
Kisana Доброго ранку! я теж подала скаргу до ВКК але ще не знаю результату. Скажіть коли Вам прийшла в-дь. Щодо задачі то я так і не знаю де припустилась помилки але мені її не зарахували:До нотаріуса звернулись особи, які подали заяву про реєстрацію шлюбу до орг. РАГС з прох. посвідч. шлюбний договір. У ньому такі пункти:точно не памєятаю пишу підряд: діти вихов згідно християн. етики..., - ні, особ. немайнові, дружина зобов. супроводжувати чоловіка у відрядженнях -ні, особ. немайнові, чоловік надає утримання матері дружини 1000 грн щомісяця - так, дорогоцінності подаровані чоловіком дружині після розірвання шлюбу продаються ними і виручені кошти діляться пополам -ні, вони не поржужжя і регул. дог. дарування, договір наирає чинності в момент його нот. посвідчення - ні., чоловік передає дружині за цим договором нерухоме майно - ні. А які були правильні не памятаю. І запитання які пункти можна було включити в даний договір. Довіреність: всі помилки в посвідч написі, пугнкт про продаж земель для с/г товар. в-ва - згідно з п.15 Перехідних положень ЗК - не можна включати в довіреності такі положення - подив. точне формулюв., Іванов, в посвідч. написі м.Житомир, стягнуто д мита ст.19, а посвідчував приватний нотаріус, строк дії довіреності - число місяця цифрами а рік прописом, нотаріус районного та міського нот.округу, І мені її не зарахували???!!!!!!!!! Всім успіхів!!!!! Хто готується чи був на ВКК - напишіть як справи!