Номер повідомлення:#21
маг
» 15 червня 2009, 15:23
"Красная Шапочка, суд ви виграєте.Необхідно подати адміністративний позов ( по КАСУ , а не по Кодексу про адміністративні правопорушення) ). Відповідач - службов особа________ ( із протоколу) , місце роботи якої ( точна адреса) Мотивуйте позов п..11 Правил дорожнього ружу 8.11. Водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу або підняття регулювальником руки вгору не можуть зупинити транспортний засіб у місці, передбаченому пунктом 8.10 цих Правил, не вдаючись до екстреного гальмування, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху.8.11. Водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу або підняття регулювальником руки вгору не можуть зупинити транспортний засіб у місці, передбаченому пунктом 8.10 цих Правил, не вдаючись до екстреного гальмування, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху.Від 19 січня 2009 р. !_______ районний суд ____________ ПозивачПавлов Павло Павлович3ареєстрований у ( поштовий індекс, адреса, телефон Відповідач Василів Василь Васильович, інспектор дорожньої патрульної служби,місце служби якого _________ ДАЇ: ( адреса)Телефон невідомий АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВна Постанову № ________ від 13.01.2009 року по справі про адміністративне правопорушення 13 січня 2009 року я їхав на власному автомобілі CHERY , номерний знак ____по вулиці Матросова у м. _______. Проїхавши зелений сигнал світлофора, через 200 метрів від світлофора мене зупинив ст. сержант ІДПС ____________ ДАІ Василів В.В. , мотивуючи зупинку тим, що нібито я проїхав на жовтий сигнал світлофора. Незважаючи на те, що я виїхав на перехресток при зеленому світлі світлофора, ст.сержант Василів В.В. мої зауваження до уваги не взяв і на місці зупинки склав протокол серії __ № ____ про адміністративне правопорушення п. 8.7.32 ПДР та виніс Постанову АО ______, якою наклав на мене штраф у розмірі 425 грн. Вважаю, що в моїх діях відсутній склад адміністративного правопорушення, тому Постанова від 13.01.2009р. по справі про адміністративне правопорушення № _______ підлягає скасуванню з наступних підстав. У Постанові ст. сержантом вказано, що я порушив п. 8.7.32 ПДР. Фактично, у ПДР такого пункту немає. Є п. 8.7.3, який тільки пояснює значення сигналів світлофора, отож цю норму законоположень порушити неможна. Оскільки жовте світло світлофора ввімкнулося тоді, коли я уже був на перехрестку, я продовжив рухатися далі , так як п. 8.11 ПДР дозволяє водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу не можуть зупинити транспортний засіб, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху. Мої доводи Відповідач до уваги не взяв і склав Протокол та оскаржувану мною Постанову про притягнення мене до адміністративної відповідальності. Виходячи із вимог ст. 14-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення , до адміністративної відповідальності за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху притягаються власники транспортних засобів у разі їх фіксації працюючими в автоматичному режимі спеціальними технічними засобами. Незважаючи на це, жодної фото та кінозйомки Відповідач по справі не мені не представив.Факт підтвердження того, що я виїхав на перехресток при зеленому світлі світлофора може підтвердити пасажир, який їхав у салоні моєї машини - _____ , мешканка М.. ______, вул. Дружби, 158, яка при необхідності зможе доказати суду, як свідок, факт дотримання мною правил дорожнього руху : переїзду на перехрестку по вул. Матросова у м. _______ при зеленому світлі світлофора 13 січня 2009 року. Враховуючи вищевикладене та керуючись ст.ст. 287,288, 293 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. . 6, 104, 105 ПРОШУ СУДПостанову № ________ від 13.01.2009 року по справі про адміністративне правопорушення Павлова Павла Павловича , складену ІДПС ______________ДАІ ст. сержантом Василів В.В. , СКАСУВАТИ повністю. Додаток: Копія постанови АО 012032 Копія протоколу серія АБ № 281773 Копія адміністративного позову з додатками – для відповідача Павлов П.П. 19. 01.2009 року "