Форум

Інформаційний ресурс

Іпотека, чи це нормально?

Номер повідомлення:#1

Повідомлення *Женская Логика* » 23 травня 2007, 13:31

"3.1.6. У будь-який час після набрання чинності цим Договором відмовитись від Права іпотеки та від цього Договору в цілому у випадку, якщо з будь-яких причин ліквідність Предмета іпотеки буде втрачена, у тому числі, але не виключно, буде мати місце будь-яка з перерахованих нижче обставин, котра може викликати складнощі та/або зробити неможливою реалізацію Предмета іпотеки та задоволення вимог з його вартості: а) зменшення вартості та/або якості Предмета іпотеки б) інфляція, падіння цін або будь-яка інша обставина, яка може в тій чи іншій мірі відобразитись на вартості та/або ліквідності Предмета іпотеки в) будь-які інші обставини, котрі за думкою Іпотекодержателя, можуть суттєво вплинути на ліквідність Предмета іпотеки та/або можливість його найбільш швидкої реалізації з метою погашення Зобов’язання у повному обсязі.Застереження: Висновок Іпотекодержателя відносно наявності перерахованих вище обставин, які загрожують втраті Предметом іпотеки ліквідності, можуть викликати складнощі та/або зробити неможливою реалізацію Предмета іпотеки і задоволення вимог з його вартості, є остаточним та узгодженню з Іпотекодавцем не підлягає. Іпотекодавець цим підтверджує свою згоду з тим, що цей Договір втрачає чинність з дати, яка буде зазначена у відповідному повідомленні Іпотекодержателя на адресу Іпотекодавця про припинення дії цього Договору. ОЦЕ Є В ДОГОВОРІ.....Я З БАНКАМИ ДУЖЕ РІДКО ПРАЦЮЮ....ОЦЕ НОРМАЛЬНО ТЕ ЩО ВОНИ ТАМ ПИШУТЬ?"
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Повідомлення: 6052
Дякував (ла): 286 раз.
Подякували: 633 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення *Женская Логика* » 23 травня 2007, 13:43

"зараз помру зі сміху.....2.Іпотекодержатель зобов’язаний:3.2.2. Прийняти від Іпотекодавця на зберігання оригінали документів, що підтверджують право власності Іпотекодавця на Предмет іпотеки, та повернути Іпотекодавцю на його вимогу ці документи протягом наступного дня з моменту повного виконання Іпотекодавцем Зобов'язання.бідний Іпотекодержатель....йому просто нав""язують зберігання документів іпотекодавця.......яка редиска цей іпотекодавець"
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Таня » 23 травня 2007, 13:44

Мабуть на підставі ст.651-одностороння відмова від договору,у випадках встановлених договором
Таня

Повідомлення: 7219
Дякував (ла): 21401 раз.
Подякували: 6258 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Александр » 23 травня 2007, 13:49

В законе о ипотеке исчерпівающий перечень - когда ипотека прекращается.ч. 4 ст. 3 и ст 17.А какой єто банк?
Александр

Номер повідомлення:#6

Повідомлення *Женская Логика* » 23 травня 2007, 14:15

Державний ощадний банк України
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#7

Повідомлення СКІФ » 23 травня 2007, 16:32

"А юрист якиий готував цей проект договору часом не з бувших із силових структур або з числа ""золотої молоді"" ?"
СКІФ

Повідомлення: 2049
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення sello » 23 травня 2007, 19:12

Хай припинять іпотечний договір, а основний - кредитний буде діяти. Це банк не камікадзе навіть, а якись збочинець. Згоден з L.
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27440 раз.
Подякували: 33495 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Vолодимир » 24 травня 2007, 13:19

Наскільки я зрозумів то цей банк зовсім не камікадзе Він просто в односторонньому порядку визнає все нелеквидним Потім самостійно реалізує по мінімуму а потім ще вимагає погашення заборгованості та або забезпечення
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Доктор ZAZ » 24 травня 2007, 16:16

Vолодимир совершенно верно заметил. И у банка с головой всё в порядке если в договоре єто.б) інфляція, падіння цін або будь-яка інша обставина, яка може в тій чи іншій мірі відобразитись на вартості та/або ліквідності Предмета іпотекив) будь-які інші обставини, котрі за думкою Іпотекодержателя, можуть суттєво вплинути на ліквідність Предмета іпотеки та/або можливість його найбільш швидкої реалізації з метою погашення Зобов’язання у повному обсязі.Комикадзе ипотекодатель. Его майно в случае падения риночной цені реализуют на раз-два.
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Таня » 24 травня 2007, 16:23

Може я щось не зрозуміла-якщо одностороння відмова- то іпотека припиняється, Яка підстава реалізації майна банком?
Таня

Повідомлення: 7219
Дякував (ла): 21401 раз.
Подякували: 6258 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Бриз » 24 травня 2007, 23:47

Проблема в том, что нотариусы, которые заверяют такие договора, их не читают. Я всегда прошу на дискете и исправляю молча все, что мне не нравится. Между прочим банки даже не видят изменений. Они их тоже не читают.
Бриз

Повідомлення: 479
Дякував (ла): 50 раз.
Подякували: 460 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення *Женская Логика* » 25 травня 2007, 01:02

"я поисправляла.......но сосредоточила их внимание не на тексте а на вступлении..... пишут ипотекодержатель банк, но ипотеку регистрируют на филиал..... пару часов шла битва что они никто а главный банк это всё...... эдрпоу указывают не главного банка а свой - филиала, адрес филиала, слава богу у меня мозгов хватило всё там перекромсать.... а мне сказали, простите вы у нас 4 нотариус за неделю и никто не правил.....потом говорю ""заявку заполняйте на заборону и ипотеку""......принесли тока на ипотеку.....спрашиваю де вторая....говорят зачем когда это у вас в договоре написано что накладывается.... потом рассказывала что надо её заполнять..... а когда сказала что все забороны, наложенные без заявки недействительные, о как быстро её принесли с бледным лицом..... я так понимаю больше меня в ощадбанк не позовут)"
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Риба-Рак » 27 травня 2007, 13:23

мОЛОДЕЦЬ хбу
Риба-Рак

Повідомлення: 944
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення *Женская Логика* » 28 травня 2007, 19:51

"а что тут молодец..... я в банках больше 1 раза не задерживаюсь....они мне говорят ""со своим уставом в чужие владения не уходят""...... я не понимаю....может я [цензура]....а може гибкости мне хватает...."
Полжизни выживаешь,
Полжизни доживаешь...
*Женская Логика*

Номер повідомлення:#17

Повідомлення sello » 29 травня 2007, 10:51

"Хочу быть умной, при чем здесь ""[цензура]"". ПРОСТО (а вообще то - очень и очень непросто) у Вас есть свои принципы. Так мало того, что они у Вас есть, Вы еще и придерживаетесь их! А это во все времена и во всех странах уважалось и ценилось. Гораздо хуже (на мой взгляд), когда я в личной беседе с коллегой N ***обсуждал правильность ли неправильность моего отказа банку по конкретной сделке, коллега мои действия горячо поддержал и чуть ли ""орден не вручил"", а через недели две совершенно от незнакомого рядового посетителя случайно в процессе беседы выяснилось (городишко небольшой - шила в мешке не утаишь), что ту сделку абсолютно на тех же ""банковских условиях"" удостоверил мой ""славный"" коллега N***. Можно, наверное, это назвать гибкостью, а для меня это всегда будет ПРОДАЖНОСТЬЮ. Так что, как говорят, выбор всегда есть: ""ХочешЬ - в колхоз записывайся, не хочешь - к стенке становись"". По себе знаю что и со своей ""дурацкой"" принципиальностью плохо сплю и за сердце хватаюсь, а уж если буду продажным - то точно долго не протяну. И дело тут не в том кто больше или меньше любит деньги и те блага, которые они дают нам, для меня, а по-всему видно и для Вас, ХБУ, физически невозможно работать продажно. Возможно кто то не поймет этого. Поясню - сломал человек руку и какое то время не может носить сумку так и у меня здоровая рука не поднимается заверять ""левые"" или ""корявые"" документы."
sello

Повідомлення: 14291
Дякував (ла): 27440 раз.
Подякували: 33495 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів