Форум

Інформаційний ресурс

зняття заборони

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Берн » 26 травня 2007, 15:57

Обов'язково. Як же Ви будете знати контрольну суму і номер?
Берн

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Берн » 26 травня 2007, 16:08

Я беру не залежно від того моя заборона чи не моя. І в справи кладу додаток №3 і примірник витягу про вилучення запису. А то не хватало тільки навчити знімати заборону без номерів. Потім будуть приходити і казати а ви зніміть але ми не знаємо сум і номерів то ви самі пошукайте.
Берн

Номер повідомлення:#6

Повідомлення nots » 26 травня 2007, 16:41

На основании письма - снимаем заборону (заборона как нот. действие), на основании повідомлення за встановленим зразком знімаємо в обтяження в Реестре. Т.е. для снятия в електронном варианте - повідомлення уст. зразка.
nots

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Риба-Рак » 26 травня 2007, 17:20

я з цим згідна але ж сам витяг про накладення заборони наприклад в мене мало хто бере тому відповідно суми і номеру знати не можуть, що тоді?
Риба-Рак

Повідомлення: 944
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення да » 26 травня 2007, 18:43

"Коли Ви наклаєте заборону то у Заяві про про реєстрацію обтяження нерухомого майна додаток 1 є останій пункт ""адреса на яку надіслати витяг про реєстрацію"", тобто я такі Витяги віддаю у Банк. Коли я знімаю заборону по своїм договорам, то Витяги в основному приносять самі Клієнти, я роблю у 2-х примірниках, один залишаю у себе, і нший з повідомленням відсилаю у банк поштою, тому, що більше з ними не працюю, чи вони зі мною????Без контрольної суми та реєстраційного стрьомно знімать, краще позвоніть, надайте їм Витяг про заборону, хай з нього і заповнять. "
да

Номер повідомлення:#9

Повідомлення VB » 26 травня 2007, 21:03

"Витяг про реєстрацію віддаю у Банк. На своєму примірнику заяви про реєстрацію обтяження пишу номер обтяження ( в графі ""Відмітки реєстратора"" Знімаю заборону по листу та відповідній заяві (ф№3) , на заяві про вилучення пишу контрольну суму зняття, якщо боржник просе - йому витяг про вилучення"
VB

Повідомлення: 594
Дякував (ла): 4 раз.
Подякували: 62 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Риба-Рак » 27 травня 2007, 01:52

А скажіть будь-ласка, якщо вам не дадуть витяг про реєстрацію обтяження ви що не накладете заборону по посвідченому вами ж договору??? а не дали витяг але ж мушу цю заборону накласти, відповідно наклала і витяг нікому про неї не даю, бо і мені ніхто нічого не давав, то звідки банку буде відомо про контрольну суму і р.№ ?
Риба-Рак

Номер повідомлення:#11

Повідомлення VB » 27 травня 2007, 23:28

2007! Уважно читайте інструкцію по реєстру заборон. І заява потрібна, і витягів надо 2 І знімати по ф3 та повідомленню про погашення позики(це з нашої Інструкції) Не видаєте витяг про реєстрацію - під час зняття самі отримуйте витяг, а кредитор потім заповнює необхідні заяви
VB

Повідомлення: 594
Дякував (ла): 4 раз.
Подякували: 62 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Риба-Рак » 28 травня 2007, 00:49

а я витяги всі роблю в жвох екземплярах, інше питання про заявки, я про те що їх не завжди дають, тому і віддавати нічого, а як потім зняти?
Риба-Рак

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів