Форум

Інформаційний ресурс

Опіка

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Тетяна Говорко » 09 липня 2009, 19:01

Добрий день! 18.01.2009 року Померла моя рідна сестра-мати двох дівчаток Настя(1998 р.н.) і Віолетта(2000 р.н.)Чоловік моєї поерлої сестри, тато двох дівчаток, від дітей відмовився. За цей період часу моя Мати Галина Миколаївна (бабуся дівчаткам) зробила всі документи на опіку: 8.05.2009 отримала посвідчення Опікуна. Обіцяли якусь матеріальну допомогу, але досі не виплачують! Документи здані в Пенсіонний фонд, і в /[qoute]Совбез/[qoute]. Єдине шо, був суд по Аліментам на який Віталій (чоловік померлої,батько дівчат)не з/[qoute]явився, при тому він ще й ніде не працює і не може їх виплачувати.Чи Можливо що саме це і сприяє затримці виплати допомоги? Скажіть будь-ласка з якого терміну вони мають виплачувати гроші? В якому розмірі? І що ще мають отримувати діти в такому випадку ? Дякую.
Тетяна Говорко

Номер повідомлення:#2

Повідомлення sello » 09 липня 2009, 19:06

На ці питання краще знають відповіды працівники відповідного відділу соціального забезпечення. Їм від Вас нема чого приховувати, тому сміливо їдіть до них на прийом. Якщо відповіді Вас не задовольнять, маєте право звернутися письмового до їх керівництва з тих же питань.
sello

Повідомлення: 14292
Дякував (ла): 27447 раз.
Подякували: 33498 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Тетяна Говорко » 13 липня 2009, 15:48

Дякую та я б напевно сюди б не писала, якби там таки [qoute]жирні пихаті морди[qoute] не сиділи що й слова з вуст не впустять поки $$$$ не побачать)))) В нас ще от яке питання чи має право Опекун на коммунальні льготи (за воду , газ,світло)?
Тетяна Говорко

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Nonna » 13 липня 2009, 15:52

Тетяна Говорко , Ваш вопрос , как и вопрос про детей войны , не к нам , Вам на сайт адвокатов,соц. службы , п.ф....
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів