Номер повідомлення:#59
МАГнолія
» 29 травня 2007, 20:54
"Да я з Юттою згідна. Такожж працюю п""ять років І на початку горіла оптимізмом, також хотіла працювати цілодобово і кожен день без будь-яких свят. І мене клієнти замучили приблизно за півроку. Коли ,чим я прийду додому , починається грюкання у ворота.(я живу біля контори). Цілий день сижу на роботі нікого, а вечером не перестаю відкривати контору. Я коли пробувала пояснити клієнтам, що в мене маленькі діти і я не можу вийти, почалося ви що не хочете заробити? На початку хотіла держати низькі ціни, але коли почалися перші виїмки, суди, вночі сниться лише якась справа. я порозуміла, що мусить бути якась винагорода за всі мої нерви, і відшкодування за часи проведені в суді.І тоді я зрозуміла, що появляться нові молоді нотаріуси, які думають що зароблять бешені бабки, нехай вони працюють цілодобово, нехай їм клієнти відкривають ногами двері, і нехай до них такі банки як Приват і Правекс ідуть робити іпотеки. Тому що молодим нотаріусам треба вчитися, і пішла така практика, що всі ми учимося на своїх помилках."