Номер повідомлення:#39
V
» 24 травня 2007, 18:59
Доброго й Вам дня, шановний пане, Corwin. Звертаючись до спільноти, акцентуєте увагу на мені. Відповідаю. Прикро бачити похабне (непристойно-безсоромне) відношення керівництва до нотаріуса, як професіонала, що стверджується буквально всіма останніми ініціативами міністерства, без винятку і з цього, маєте зворотну реакцію. Сьогодні говорять в слух одиниці, те саме думають тисячі, завтра будуть говорити відверто тисячі і мовчати не буде жоден. Тепер я вправі задати Вам, пане керівник, так думаю, своє питання – Ви вникли в наші проблеми?Реєстрів забагато, вони не вдосконалюються належним чином, враховуючи прагнення з ними працюючих. Їх розростання нагнітає напругу в суспільстві. Перевірка своїх бланків подібна глузуванню над нотаріусом та всім живим... а приміщення, а квоти, а....Я знаю що таке відкритий ефір, знаю про відвідування його помічниками, студентами, прокурорами, суддями, депутатами та працівниками управлінь і міністерства. Так, форум потопає в хламі, але із-за його відвертості, свою нішу в ньому знаходить кожний. Так і повинні спілкуватися рівні перед законом, совістю і Богом громадяни, не козиряючи титулами, тільки правдою та розумом. Впевнено говорю про те, що думаю і завжди прагну взаємності. Не моя місія доказувати злочин і не вбачаю в цьому нагальної потреби. Між міністерством та нотаріусом повинні бути відношення професійні, тоді все буде без взаємних проблем.„Велике прохання не сприймати дане повідомлення як напад”