Форум

Інформаційний ресурс

Поділ земельної ділянки

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Tatyana » 13 серпня 2009, 19:38

Підкажіть, будь ласка, при поділі земельної ділянки між двома співвласниками, чи потрібно розробляти технічну документацію, чи достатньо кадастрових планів, а після договору власники розробляють технічну документацію і отимують нові державні акти? Дякую.
Tatyana

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Ya-Lara » 13 серпня 2009, 20:50

відправте до ДЗК, вони точно щось [qoute]порекомендують[qoute]! Це-ж їхня робота! Не ломайте собі голову, у нас і так [qoute]мору[qoute] вистачить!
Ya-Lara

Повідомлення: 93
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Stonehenge » 13 серпня 2009, 21:15

Я придерживаюсь той точки зрения, что для нотариального удостоверения договора о разделе участка достаточно кадастрового плана, на котором будут вычерчены границы участков. Техническую документацию на отдельный участок каждый сам себе закажет после раздела.
"...Если выпало в Империи родиться,
лучше жить в глухой провинции, у моря..."

Иосиф Бродский
Stonehenge

Повідомлення: 8606
Дякував (ла): 2454 раз.
Подякували: 5659 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Tatyana » 14 серпня 2009, 12:21

Stonehenge, соглашусь с Вами. Изучив этот вопрос досконально, пришла к такому-же выводу. Техническую документацию землеустроительные организации делают на основании чего-то - либо заявление либо договор, общалась с ними. На основании заявления правовой режим имущества не поменять. Вот не знаю, оставлять ли у себя гос. акт или возвращать совладельцам. В ДЗК обращалась - они не знают. Звонила в УЮ - ни сном, ни духом. Спасибо.
Tatyana

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Це я! » 14 серпня 2009, 14:35

Крім кадастрового плану я ще взяла б схему поділу земельної ділянки.
Це я!

Повідомлення: 90
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів