Форум

Інформаційний ресурс

Зразок ЗАЯВИ

Номер повідомлення:#1

Повідомлення nata77 » 14 серпня 2009, 14:18

Коллеги!!! Кто недавно засвідчував підписи на заяві про створення громадської організації, пожалуста, сбросте образец.......
nata77

Повідомлення: 188
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 10 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Bona Mente » 14 серпня 2009, 14:23

є на створення благодійного фонду можу скинути, а взагалі зразки таких заяв затверджені якимось нормативним актом, зайдіть в законодавство і введіть в пошук
Коллега, поздравляю вас с 1-м апреля !!!!Ну и что, что снег за окном? Ну и что , что елку позавчера наряжали ? Изучив, новые правила ведения нотариального деловодства.........
Bona Mente

Повідомлення: 733
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 79 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Це я! » 14 серпня 2009, 14:24

Есть вот такой образец. НАЧАЛЬНИКУ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ЮСТИЦІЇ м. Києва ___________ Місто Київ, Музейний пров., 2 а[П.І.Б. громадянина А.] (громадянин Російської Федерації народився «__» _________ ___ року паспорт ____________, виданий ______________________________________ «__» __________ ___ року, дійсний до «__» __________ ___ року індивідуальний ідентифікаційний номер за ДРФО України - __), постійно проживаю за адресою: Російська Федерація, Московська область, Люберецький район, сел. Малаховка [адреса] місце проживання в Україні - Автономна Республіка Крим, Красногвардійський район, с. Петровка [адреса][П.І.Б. громадянки Б.] (народилася «__» __________ ___ року паспорт ________, виданий __________________________________________________________ «__» ______________ ___ року індивідуальний ідентифікаційний номер за ДРФО України ________), місце проживання зареєстроване за адресою: Автономна Республіка Крим, Красногвардійський район, с. Петровка [адреса][П.І.Б. громадянина В.] (народився «__» ___________ ___ року паспорт _____, виданий __________________________________________________ «__» ____________ року індивідуальний ідентифікаційний номер за ДРФО України - ___), місце проживання зареєстроване за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, с. Забір’я [адреса] ЗАЯВАГромадянин Російської Федерації [П.І.Б. громадянина А.] (___ року народження постійно проживає за адресою: Російська Федерація, Московська область, Люберецький район, сел. Малаховка [адреса]),[П.І.Б. громадянки Б.] (___ року народження проживає за адресою: Автономна Республіка Крим, Красногвардійський район, с. Петровка [адреса]), та[П.І.Б. громадянина В.] (___ року народження проживає за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, с. Забір’я [адреса]),подають установчі документи на реєстрацію Громадської організації [назва], яка поширює свою діяльність на територію м. Києва.Статут прийнятий «__» ___________ ___ року установчими зборами Громадської організації [назва], протокол № __ від «__» _____________ ___ року.Основна мета діяльності Громадської організації [назва] - задоволення та захист законних, соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших спільних інтересів своїх членів.Назва та юридична адреса постійно діючого центрального статутного органу Громадської організації [назва]: Рада, 03049, м. Київ [адреса].ПІДПИСИ:Форма №5620 лютого 2008 року я, МИКОЛАЙЧУК МИКОЛА ЫВАНОВИЧ, нотаріус Київського міського нотаріального округу, засвідчую справжність підпису громадянина Російської Федерації [П.І.Б. громадянина А.] та громадян України [П.І.Б. громадянки Б.] і [П.І.Б. громадянина В.], які зроблено у моїй присутності.Особу [П.І.Б. громадянина А.], [П.І.Б. громадянки Б.] та [П.І.Б. громадянина В.], які підписали документ, встановлено.Зареєстровано в реєстрі за № __Стягнуто платуНОТАРІУС
Це я!

Повідомлення: 90
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Rysya » 14 серпня 2009, 14:27

Начальнику Головного управління юстиції в області Петрова .......... мешкаю в с. Кушнір ........... мешкаю в с. М Кушнір ........мешкаю в с. З А Я В А Ми, .......... , 1961 р.н., яка проживає с. ........... т. 8(097) ......... , Кушнір .......... , 1954 р.н., який проживає в ................. області, т. 8(067) ............... Кушнір ................. , 1988р.н., який проживає в ........................ області, т. 8(098) ............. , подаємо установчі документи на реєстрацію .......................................... , яке діятиме в межах області. Статут затверджений установчими зборами .......... громадської організації ..................... року. Основна мета діяльності об’єднання – ................................... Назва та юридична адреса постійно діючого центрального статутного органу об’єднання громадян: ..........................Підписи
Rysya

Повідомлення: 574
Дякував (ла): 1634 раз.
Подякували: 852 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення AsaN » 14 серпня 2009, 14:36

0
AsaN

Повідомлення: 174
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#6