Форум

Інформаційний ресурс

кандитат в депутаты

Номер повідомлення:#1

Повідомлення nion » 18 серпня 2009, 13:34

У кого есть образец доверенности от кандидата в депутаты сельского головы, кто нибудь с этим сталкивался
nion

Номер повідомлення:#2

Повідомлення АЮ. » 18 серпня 2009, 15:00

бути розпорядником рахунку мого виборчого фонду в відділені ....ЛОФ АКБ Укрсоцбанк, для чого надаю їй право розписуватися за мене, отримувати необхідні довідки, документи, подавати від мого імені заяви, відкрити рахунок виборчого фонду та при необхідності закрити його, а також виконувати всі необхідні дії та формальності в межах та обсязі, передбачених ст. 59 Закону України “ Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”. Довіреність видана на строк, встановлений ст. 85, 86 Закону України “ Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”. Зміст ст.ст. 237-239, 240, 244, 245, 248-250, мені нотаріусом роз'яснено. .. только может статьи поменялись в законе про вибори
АЮ.

Повідомлення: 47
Дякував (ла): 9 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення nion » 18 серпня 2009, 15:04

Большое спасибочки
nion

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Tamozhennik » 18 серпня 2009, 20:28

а причем статьи 85 и 86?? к срокам на которые она выдана???Стаття 85. Розпорядники виборчого фонду місцевої організації партії (блоку), кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови Стаття 86. Формування виборчого фонду та здійснення контролю за надходженням, обліком та використанням його коштів
Tamozhennik

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів