Форум

Інформаційний ресурс

Подготовка к экзамену (продолжение)

Номер повідомлення:#451

Повідомлення Busechka :) » 29 серпня 2009, 16:24

Черри, на ваш пост №445 - читайте ипотеку внимательнее, правильный ответ - путем передачи прав на земельный участок и самого объекта. Кажется, это статья 16 ЗУ Про ипотеку. natamax, НЕНУАШО, по несовершеннолетним - мне кто-то говорил, что в ключе правильный ответ - просьба самого несоверш. и его родителей(представителей). О, меня уже НЕНУАШО опередил...ну что ж, поможем Черри вместе :)
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#452

Повідомлення mosya » 29 серпня 2009, 16:24

НЕНУАШО,Так в этом и вопрос! Родители дают согласие (тогда несовершенолетний действует сам) либо обращаются за совершением нотариального действия (как законные представители являются участниками нотариального действия). В Инструкции написано, что дают согласие, в законе - учавствуют (т.е. родители обращаются за совершением нотариального действия, а не несовершеннолетний). Вообщем крайне неоднозначный вопрос и как мне кажется в этом случае руководствоваться следует все же Законом.
mosya

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 69 раз.

Номер повідомлення:#453

Повідомлення mosya » 29 серпня 2009, 16:30

Busechka :), было бы неплохо услышать тех, кому этот вопрос попадался )
mosya

Номер повідомлення:#454

Повідомлення Черрі » 29 серпня 2009, 16:30

НЕНУАШО, тобто по незавершеному будівництві правильна відповідь друга. Так?
Черрі

Номер повідомлення:#455

Повідомлення mosya » 29 серпня 2009, 16:33

Черрі, третья )) Объект передается вместе с землей.
mosya

Номер повідомлення:#456

Повідомлення НЕНУАШО » 29 серпня 2009, 16:34

natamaxпорушення п. 270 при вчиненні нот. дії - неприпустимо!!!!Тому я пропоную компроміс [qoute]і вашим і нашим[qoute].
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#457

Повідомлення Busechka :) » 29 серпня 2009, 16:35

На пост №446 я придерживаюсь такой же точки зрения - Основні положення, що регулюють правовідносини за договором найму (оренди) незалежно від статусу сторін договору, закладено у главах 58 «Найм (оренда)» та 59 «Найм (оренда) житла» Цивільного кодексу України (далі — ЦКУ). При цьому вимоги глави 59 ЦКУ стосуються договорів найму (оренди) приміщень, які мають чітко визначене цільове призначення – для проживання. Тому при укладенні договору найму (оренди) житла слід керуватися положеннями глави 59 ЦКУ «Найм (оренда) житла», які є спеціальними щодо положень глави 58 ЦКУ «Найм (оренда)». У зв’язку із зазначеним [B]до договорів найму житла не застосовуються положення ст.ст. 793 та 794 ЦКУ щодо необхідності обов’язкового нотаріального посвідчення та державної реєстрації договору оренди, який укладається строком на три роки і більше. [/B]Зазначену позицію також підтримує ДПА у м. Києві. Так, у листі «Щодо оподаткування підприємницької діяльності із здавання в оренду житлових приміщень» від 4 березня 2005 р. № 2273/n/31-045/127 вона вказує, що юридичні аспекти оренди нежилих приміщень регламентуються положеннями глави 58 ЦКУ, а правовідносини із найму житла регулює глава 59 ЦКУ.
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#458

Повідомлення mosya » 29 серпня 2009, 16:36

НЕНУАШО, ок. подождем [qoute]попавшихся[qoute] на этот вопрос )
mosya

Номер повідомлення:#459

Повідомлення Черрі » 29 серпня 2009, 16:40

Спасибі велике за вичерпну відповідь.
Черрі

Номер повідомлення:#460

Повідомлення НЕНУАШО » 29 серпня 2009, 16:54

Черрі.В ТЕСТАХ кожне слово, кожна буква має значення.Питання в тестах стоїть так:Передача в іпотеку об’єкту незавершеного будівництва здійснюється:а) шляхом передачі в іпотеку об’єкту незавершеного будівництваб) шляхом передачі в іпотеку прав на земельну ділянку, на якій цей об’єкт знаходитьсяв) шляхом передачі в іпотеку самого об’єкту незавершеного будівництва разом з передачею прав на земельну ділянку, на якій цей об’єкт знаходиться.Правильна відповідь В.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#461

Повідомлення Черрі » 29 серпня 2009, 16:58

Давайте вирішемо ще такі питання:549. Приватний нотаріус повинен укласти договір сл. Страхування або внести на рахунок в банку..:- 1 року з моменту отримання реєстр. Посвідчення- 3 місяців з моменту отримання реєстр. Посвідчення - правильно?????- 3 місяців з моменту отримання реєстраційного свідоцтва - такого нема свідоцтва!!!461. Договір про поділ майна, що є об»єктом права спільної сумісної власності подружжя укладається:1)У письмові формі2) За бажанням може бути нот. Посвідченим3) нотар. посвідчується.Ст.. 69 СК – зазначає, що договір про поділ нерухомого майна підлягає нот. посв.
Черрі

Номер повідомлення:#462

Повідомлення Черрі » 29 серпня 2009, 17:03

НЕНУАШО, расскажіть звідки Ви і коли здаєте екзамен.
Черрі

Номер повідомлення:#463

Повідомлення НЕНУАШО » 29 серпня 2009, 17:06

Я з України. КК здавав літом. ВКК розраховую здавати у вересні.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#464

Повідомлення Rolexx » 30 серпня 2009, 15:23

[B]Legal-solutions[/B], та что ж ты сразу не сказала!!! А я так хотела кого-нибудь с форума узнать, но поняла что это без журнала [qoute]Огонёк[qoute] не реально.:-) Но слава Богу что мы сдали, остальное неважно!!!
Rolexx

Повідомлення: 110
Дякував (ла): 64 раз.
Подякували: 13 раз.

Номер повідомлення:#465

Повідомлення sugar » 30 серпня 2009, 16:13

Привіт усім! Мої вітаня тим хто здав! А тим хто готується удачі! Я здавала в другій підгрупі. Здала одразу! Дуже щаслива! З нашої області було 6 чоловік і усі здали! Пізніше напишу тести. Просто ще до тепер не можу відійти і повірити що здала! Комісія просто супер! Тести в мене всі з форуму, задача теж.
sugar

Повідомлення: 223
Дякував (ла): 74 раз.
Подякували: 28 раз.

Номер повідомлення:#466

Повідомлення wart » 30 серпня 2009, 23:54

Добрий вечір. Вітаю всіх хто здав іспит на ВКК. Молодці!
wart

Номер повідомлення:#467

Повідомлення 1612 » 31 серпня 2009, 04:00

Доброй ночи! Поздравляю всех кто сдал экзамен на ВКК!!!!!!!! Сообщите кто знает когда следующий на ВКК? Подала жалобу 20.07 ответа нет.
1612

Номер повідомлення:#468

Повідомлення Bil » 31 серпня 2009, 11:41

Хочу поділитись тестовими завданнями які були в мене на вкк даю що памятаюобовязки правоволодільця за договором концесіїст 1120 ЦК[B]при комплексні перевірці нот діяльності перевір[/U]яє[/I]ться[/B]б) дотримання нотаріусами вимог чинного законодавства щодо документів, долучених до примірника правочину, свідоцтва про право на спадщину та ін., а у випадках, передбачених чинним законодавством, копій з них, які необхідні для вчинення нотаріальних дій.два інших варіанта дуже схожі але без пару ком і слів А інші тести всі з форума тільки нові варіанти неправильних відповідей які збивають з пантеликуВсіх хто здав поздоровляю всім кому не пощастило, держіться і Вам пощастить в цій лотереї наступного разу.
Bil

Номер повідомлення:#469

Повідомлення Мэм » 31 серпня 2009, 12:52

Rolexx, Miri, Bill, и все кто сдал, умнички, поздравляю!!! Вы достойные и мы форумчане в вас не сомневались.
Мэм

Повідомлення: 591
Дякував (ла): 43 раз.
Подякували: 54 раз.

Номер повідомлення:#470

Повідомлення НЕНУАШО » 31 серпня 2009, 12:57

2008.Я подав скаргу так як і Ви.У другій декаді серпня отримав відповідь, що: [qoute]скарга прийнята до розгляду і буде розглянута, про результати розгляду буде повідомлено додатково[qoute]......
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#471

Повідомлення Анфиса » 31 серпня 2009, 13:19

Подскажите, в Киеве министерство принимает документы на стажеровку.Знаю, что в области принимают, а вот в Киеве никто ничего конктретно не говорит.
Анфиса

Номер повідомлення:#472

Повідомлення Кет11 » 31 серпня 2009, 13:31

давайте рассмотрим добавленые тесты с ВКК.
Когда жизнь дает тебе сотни причин чтобы плакать, покажи ей, что у тебя есть тысячи причин чтобы улыбаться.
Кет11

Повідомлення: 167
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 64 раз.

Номер повідомлення:#473

Повідомлення Кет11 » 31 серпня 2009, 13:43

переказний вексель може бути виданий строком у платежу: на таку то дату від предявлення нотаріус може видати з депозиту кошти і цінні папери за ---дозволом крелдитора або рішенням суду, якщо нот документ не підписується особою яка звернулась до нотаріуса, виправлення в цьому документі де мають бути застережені: в кінці посвід. напису, після печатки і підпису нотаріуса, з наступним проставленням печатки і підпису , дитигна якщо проживає окремо від батьків: є членом сімї, не є, є за умови її реєстрації з батьками (вірно є членом сімї), страхування, обєкта іпотеки, майновий поручитель відповідає виключно в межах вартості обєкта іпотеки, права іподекодавця, якщо д-сть нотаріуса зупинена і відсутній нотаріус, який його заміщає, які нот. дії він має право вчиняти, допомога особі яка почала нот. д-сть здійснюється - на його прохання, були ще вар. протягом 6 місяців, але не пізніше одного року з моменту поч. д-сті
Когда жизнь дает тебе сотни причин чтобы плакать, покажи ей, что у тебя есть тысячи причин чтобы улыбаться.
Кет11

Номер повідомлення:#474

Повідомлення НЕНУАШО » 31 серпня 2009, 13:50

якщо нот документ не підписується особою яка звернулась до нотаріуса, виправлення в цьому документі де мають бути застережені: в кінці посв. напису5.4.13 діловодства - правильнопісля печатки і підпису нотаріуса, з наступним проставленням печатки і підписуякщо д-сть нотаріуса зупинена і відсутній нотаріус, який його заміщає, які нот. дії він має право вчиняти, допомога особі яка почала нот. д-сть здійснюється на його прохання - ПРАВИЛЬНОбули ще вар. протягом 6 місяців, але не пізніше одного року з моменту поч. д-сті
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#475

Повідомлення Кет11 » 31 серпня 2009, 13:57

якщо д-сть нотаріуса зупинена і відсутній нотаріус, який його заміщає, які нот. дії він має право вчиняти, строки видачі апостилю?які землі належать до державної власності (всі крім приват і комунальної)переказний вексель може бути виданий строком у платежу: на таку то дату від предявлення ??????оглянути придбане комісіонером для комітента майно - обов[qoute]язок чи право комітента?2ч.Ст.1023 ЦК-Комітент зобовязаний -- обов[qoute]язок оглянути майно, придбане для нього комісіонером, і негайно повідомити комісіонера про виявлені у цьому майні недоліки.
Кет11

Номер повідомлення:#476

Повідомлення НЕНУАШО » 31 серпня 2009, 14:14

Кетякщо д-сть нотаріуса зупинена і відсутній нотаріус, який його заміщає, які нот. дії він має право вчиняти, Приватний нотаріус, діяльність якого зупинена, за відсутності заміщення його іншим приватним нотаріусом, має право: знімати заборону відчуження нерухомого майна, видавати з депозиту гроші та цінні папери, документи, прийняті на зберігання, дублікати та копії документів, що зберігаються у справах приватного нотаріуса, а також видавати довідки про вчинені нотаріальні дії. ст 29 ЗУ Про нотаріат
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#477

Повідомлення Miri » 31 серпня 2009, 14:22

Спасибо всем за участие и поддержку!! Может кому пригодиться мой билет.
Miri

Номер повідомлення:#478

Повідомлення НЕНУАШО » 31 серпня 2009, 14:24

Я ж кажу Супер МИРИ! Дякуємо!
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#479

Повідомлення Miri » 31 серпня 2009, 14:35

Спасибо!!! Задача: жена сделала завещание на 2 детей, умерла, остался муж -65 лет, и еще 2 детей. Все приняли наследство в 2003 году. Имущество приобретено в период брака и муж претендует на частку в спільному майні.
Miri

Номер повідомлення:#480

Повідомлення НЕНУАШО » 31 серпня 2009, 14:38

Miri.А як по 13 питанню? Госп.Кодекс у ст 87 визначає 4. У господарському товаристві створюються резервний (страховий) фонд у розмірі, встановленому установчими документами, [U]але не менш як п'ятнадцять відсотків статутного фонду[/U].Закон про Госп. тов: Стаття 14. Фонди товариства У товаристві створюється резервний (страховий) фонд у розмірі, встановленому установчими документами, але не менше 25 відсотків статутного (складеного) капіталу..А чому Ви пишете відповідь В? (25%) - статутного фонду майна.).Мені здається правильно Б -15%.
НЕНУАШО

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів