Форум

Інформаційний ресурс

Іспит відповіді на тести.

Номер повідомлення:#301

Повідомлення Mavr » 31 серпня 2009, 16:20

Новые контактные тлефоны для заказа книги [qoute]Іспит нотаріуса[qoute] 8(056)7342459: 8(056)3731101ICQ 350723325 Skype: phillib-1Приложение:Аннотация обновленной версии книгиБанковские реквизиты и цены(издательские)Появилась електронная версия книги на CD, цена на 70 грн дешевле (350 грн), - материала в два раза больше (2000 стр) Работает под XP. Удобней как тренажер- любое искомое слово/фраза по всей базе законодательства Украины.Принимается оплата за том 3. [qoute]Зразки документів[qoute]www.phillib.com
Mavr

Номер повідомлення:#302

Повідомлення Phillib » 09 вересня 2009, 15:00

CD- диск [qoute]Іспит нотаріуса[qoute] Здесь счет к оплате www.phillib.com /ссылка [qoute]загрузить счет к оплате[qoute]/ тел 80927342459
Phillib

Номер повідомлення:#303

Повідомлення Бах » 27 листопада 2009, 14:56

“Іспит нотаріуса. cерія Нотаріат України.Диск містить 1000 тестів, більше 400 завдань, і приклади задач, які раніше зустрічалися на іспитах. На більшість питань і завдань дані відповіді, наведені приклади помилок, яка найбільш часто зустрічаються у складанні практичного документа. Друга частина призначена для підвищення рівня кваліфікації приватних нотаріусів, згідно з Порядком підвищення рівня кваліфікації приватних нотаріусів по спадковому правуwww.phillib.com
Бах

Номер повідомлення:#304

Повідомлення Julia99_80 » 29 листопада 2010, 14:31

Всім привіт. Я бачу тут спілкувались по скарзі до ВКК, і я здавала 11.11. у Чернігові, не здала, хоча з білетом дали ознайомитсь, і дійсно 7 тестів я невірно вирішила. Я написала у ВКК заяву про допуск до повторного складання іспиту. БУДЬ ЛАСКА, в кого є досвід перездачі, або подачі документів на перездачу, поділіться довідом. Я відправляла заяву на адресу Артема 73, так мені сказали в Департаменті нотаріату, а в МЮУ спочатку сказали на пр.Рильського 10, я туди подзвонила, мені сказали, що департамент переїхав, на Артема 73, я туди подзвонила, сказали на їх адресу відправляти.
Julia99_80

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів