Форум

Інформаційний ресурс

Шановні колеги!!! нагальне питання - мені хочуть на зберігання передати документи (правовстановлювальні ЮО)

Номер повідомлення:#1

Повідомлення ПЮ » 31 серпня 2009, 19:53

0
ПЮ

Номер повідомлення:#2

Повідомлення ПЮ » 31 серпня 2009, 19:55

ніби все правильно зробила, а тема без назви :) дивно!!!Шановні колеги!!! нагальне питання - мені хочуть на зберігання передати документи (правовстановлювальні ЮО) а якщо за ними не прийдуть???яки процедура їх видачі?
ПЮ

Номер повідомлення:#3

Повідомлення ПЮ » 31 серпня 2009, 19:57

ау
ПЮ

Номер повідомлення:#4

Повідомлення ПЮ » 31 серпня 2009, 20:04

народ!!! коллеги!!!! собратья!!! мне ведь помощь нужна!!!!
ПЮ

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Олена » 31 серпня 2009, 20:26

колись приймала документи без опису, пакувала в пакет, скріплювала печаткою, видавала свідоцтво. Прийшли на наступний день, ну а не прийдуть - будете зберігати доки працювати будете. Документів -то багато?Можете, щоб прийшли назад взіти зараз грошей ПОБіЛЬШЕ, і частку повернути в зілежності від того, як швидко прийдуть. Ну, тобто взяти гроші за кожен день зберігання за весь строк зберігання, а якщо прийдуть раніше - повернути різницю.
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Олена

Повідомлення: 4087
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення acus » 01 вересня 2009, 17:53

[QUOTE]хочуть на зберігання передати документи (правовстановлювальні ЮО[/QUOTE] - а якщо їм потрібно буде копії зробити чи кудись подати ці правовстановлюючі - забирати прийдуть? Чудно!Робив би як Олена.
acus

Повідомлення: 655
Дякував (ла): 298 раз.
Подякували: 121 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення OLNIK » 01 вересня 2009, 17:59

Правовстановлюючі, це Ви маєте на увазі - установчі? Чи документи на майно?Якщо установчі, то хто буде потім їх отримувати, повноваження представника ЮО, який прийде отримувати, треба ж буде якось підтвердити.Та і кому потрібні установчі документи ЮО у [qoute] мирні часи життя цієї ЮО[qoute] ))).
OLNIK

Повідомлення: 13907
Дякував (ла): 15718 раз.
Подякували: 25390 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Vanda » 02 вересня 2009, 11:36

ПЮ, питань з цієї нотаріальної дії на практиці виникає дуже багато. І в тому числі те, про яке Ви написали, - скільки нотаріус повинний зберігати ті документи? Чи приймаються такі документи безстрочно, тобто коли прийдуть тоді і прийдуть, чи повинний бути строк вказаний, а якщо вказаний строк, то, що робити нотаріусу, коли за документами не з'являються? І питань ще дуже багато. Я приймала на строк. В заяві особа, яка здавала на зберігання, писала про те, на який строк здаються документи, і про те, що в разі неотримання в строк документів буде здійснена доплата за перебільшення строку зберігання. А видати можливо ці документи або самій цій особі, або за рішенням суду, або уповноваженній особі. Як я це розумію той, хто здав документи на зберігання, може видати довіреність на отримання документів у нотаріуса. І ця довіреність та наявність у повіреного свідоцтва і примірника опису і є підставою для видачі документів.
Vanda

Повідомлення: 3362
Дякував (ла): 1636 раз.
Подякували: 3173 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення ПЮ » 02 вересня 2009, 12:59

справа в тому, що документи планують залишити на 3 дні (ніби нічого страшного), але в мене питання виникло чому представник за довіреністю разом з Свідоцтвом та описом не може забрати ( так наше управління мені чомусь пояснило) документи?а ще хвилює питання: видаючи Свідоцтво, ми вказуємо термін зберігання, робимо запис в Реєстр. потім приходить особа, чи представник і ми просто повертаємо документи, чи робити яеийсь акт прийома-передачі, чи заяву про отримання всіх документів????? в реєстрі щось писати????
ПЮ

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів