"Вітаю! Здоров""я бажаю Вам та Вашим близкім, які дуже важливі для Вас у вашому житті, заради яких Ви живите, співрозуміння з другою половиною (якщо вона є)!"
Всім дякую. Море щастя!!! Дуже горда, що вітаєте, Ви, колеги. Щаслива, що належу до когорти обраних - НОТАРІВ!!! Все класс!!!І половинка є, і синочок є!!!
Явва! Я теж вітаю Вас з Днем народження, приєднуюсь до всіх побажань, а головне людського, жіночого, щастя. У Вас настав возраст ХРИСТА тому проживіть цей рік тихенько, умеренно, розумно і бажаю Вам купити-народити дівчинку.
ЯвваПоздравляю от души!!!! Если мы все вместе - то всё у нас получится!!!Успехов, удачи, радости, смелости, доброты, ЛЮБВИ, тер-пе-ния, мудрости, ССЧЧААССТТЬЬЯЯ...
Також приєднуюся до привітань і бажаю, в першу чергу, здоров'я, благополуччя в родині, спокійних і грошовитих клієнтів, бути завжди на рівні професіонала в своїй справі, поваги та шанування від людей !!!
Приєднуюсь до всіх, а також бажаю спокійної роботи без глобальних перемін, нервів та проблем та порядочних клиентів. А також міцого здоровья, та бути завжди коханою рідними та друзями.
Желаем Вам:в работе - скорости,в здоровье - бодрости,в счастье - вечности,в жизни - бесконечности.от солнца - тепла,от людей - добра,от мужа - нежности,от друзей - любви и верности.