Форум

Інформаційний ресурс

помощник нотариуса

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Зав.господарством » 31 серпня 2009, 22:57

Knopo4ka :-). А хіба погано хотіти [qoute]всєво і сразу[qoute]? :-)))))))))).Я мав на увазі -якшо маєте освіту - не афішуйте....Не ображайтеся. :-))), я добрий.
Зав.господарством

Номер повідомлення:#33

Повідомлення =L.M= » 01 вересня 2009, 14:32

... з нашими теперішніми доходами, краще було б вийти заміж за багатія..... :-))
=L.M=

Повідомлення: 559
Дякував (ла): 53 раз.
Подякували: 63 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Старушка » 01 вересня 2009, 15:57

Я, як працівник зі стажем, в нотаріаті, 27 років, хочу всім вам сказати, що помічник нотаріуса повинен бути порядною людиною і поважати свого нотаріуса. Да, є нотаріуси і не зовсім порядну люди, але з такими не раджу працювати. Якщо ти вже хочеш бути помічником, то будь ним, а не користуйся своїм вчителем для своїх цілей. Чесно скажи коли починаєш працювати, що хочеш також стати нотаріусом. Тоді хай твій нотаріус вирішить бати тебе помічником чи ні.
Старушка

Номер повідомлення:#35

Повідомлення yevheniya » 27 травня 2010, 18:20

Шановні пані та панове! Питання зі стажу у сфері права. В обласному управлінні юстиції мені відповіли, що стаж роботи у сфері права повинен бути обов'язково записаний у трудову книжку. Скажіть, будь ласка, а як діяти, коли я підприємець, який надає юридичні послуги? Я ж не маю стажу на посаді [qoute]юриста у конторі[qoute], а обслуговую різних клієнтів. Одночасно, для мене важливе запитання: чи буде зараховуватися до стажу роботи у сфері права робота на посаді юрисконсульта під час навчання на здобуття ступеня магістра міжнародного права, беручи до уваги той факт, що навчання тривало 3 роки і це вже друга вища освіта, яка здобувалася безступенево (відразу магістр без бакалавра чи молодшого спеціаліста)?
yevheniya

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Сана » 27 травня 2010, 21:28

[QUOTE]Скажіть, будь ласка, а як діяти, коли я підприємець, який надає юридичні послуги? Я ж не маю стажу на посаді [qoute]юриста у конторі[qoute], а обслуговую різних клієнтів.[/QUOTE]У нас сочли это стажем в сфере права, - во всяком случае, тогда, когда кто-то из молодежи пообещал доказать это в судебном порядке, если его документы не примут.Но Вы бы, Евгения, сказали, из какой Вы области, тогда бы Вам нотариусы из той области и ответили.Потому что, к сожалению, единства нет - и не только в этом вопросе.
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#37

Повідомлення VITAminka » 29 травня 2010, 03:13

на №35 читайте зУ [qoute]Про загальнообов. держ. пенс. страхування[qoute] - там есть определение -чтотакое СТАЖ. его бывает два вида: трудовой и страховойю страховой подтверждается записью в труд. книжке+сплатою внескив в пенс. фонд. строк именно этого стажа и есть в формуле для расчета пенсии(суммы).трудовой -подтверждается записью в трудовой книжке.имеет значение для ребований к профессиям,где необходт стаж. как видите в любом случае под словом СТАЖ всегда понимается запись в трудовой книжке. поэтому все помощники- СПДшники и просто СПДшники,надающте юр. услуги бЕЗ трд. книжки СТАЖА не имеют. и еще: исходя из вышесказанного,что б шел именно ЮРИДИЧЕСКИЙ стаж НЕ обязательно иметь оконченное юр. образование. можно быть студентом юр.вуза и быть оформленным с записью в труд. книжке - юрист или др. и с этого момента (принятия на работу - дата в трудовой) будет ити стаж
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення К.М. » 31 травня 2010, 13:08

VITAminka, а по вашему нотариус (самозанятое лицо) не имеет юр.стажа? До изменений соответствующих вобще записей в трудовой не біло ни у кого из нотариусов!
К.М.

Повідомлення: 383
Дякував (ла): 154 раз.
Подякували: 215 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів