Форум

Інформаційний ресурс

Подготовка к экзамену (продолжение)

Номер повідомлення:#631

Повідомлення Busechka :) » 03 вересня 2009, 19:20

Tash, правильный ответ 4 [QUOTE]4. гр.К. отримає свідоцтво на будинок за заповітом, дочка спадкодавця отримає [B]свідоцтва [/B]на автомобіль та квартиру. [/QUOTE] на рухоме и нерухоме выдаются отдельно свидетельства.
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#632

Повідомлення НЕНУАШО » 03 вересня 2009, 19:26

2008[QUOTE] Ребята, кто сдавал на ВКК, подкажите, сколько допускается ошибок для собеседования и спращивают по допущеным ошибкам или вообще по всему материалу? [/QUOTE] Вот ответ на Ваш вопрос:Rolexx на КК набрала - 49 баллов по тестам, задача - не правильно, http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicid=14962 ПОСТ № 654Пост № 378 в ЦІЙ ТЕМІ Rolexx пише, що її допустили до співбесіди на ВКК ОДРАЗУ !!!!!При цьому Miri в темі - http://yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicid=9877 пише, що ВОНА не добрала 1 БАЛ - тобто набрала 44 бали, при цьому здавала ВКК на загальних підставах, (ця тема пост №355).Таким чином допуск до співбесіди на ВКК, проходить на межі 48-49 правильних тестових балів, що дає можливість ВКК вважати, що тести для особи -НЕ ПРОБЛЕМА.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#633

Повідомлення 1612 » 03 вересня 2009, 19:52

НЕНУАШО я имела ввиду, если во время сдачи на ВКК допустить ошибки в тестах, или не решить задачу есть шанс попасть еще и на собеседование, сколько доупустимо ошибок. На КК я набрала 44 балла и на собеседование как у Rolexx не надеюсь, боюсь чтобы вообще допустили....
1612

Номер повідомлення:#634

Повідомлення wart » 03 вересня 2009, 19:55

Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, при вирішенні завдання, якщо підкреслюєш більше помилк, ніж 7, наприклад 10. Чи буде це вважатися неправильним розв`язком завдання? Дякую.
wart

Номер повідомлення:#635

Повідомлення Busechka :) » 03 вересня 2009, 20:05

wart, люди подчеркивали и по 12 ошибок- все засчитывалось как правильно:)

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#636

Повідомлення Tash » 03 вересня 2009, 20:20

Busechka :), Вы считаете не надо обращать внимание в моей задаче на тот факт, что в 2005 году у гр.Г был дом, а в 2006 всё имущество состояло из квартиры и авто? Я только из этих соображений могла бы и выбрать ответ № 3.
Tash

Номер повідомлення:#637

Повідомлення mosya » 03 вересня 2009, 20:24

Tash, состав наследственного имущества определяется на момент открытия наследства. Какое имущество было у наследодателя на момент составления завещания не имеет значения.
mosya

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 69 раз.

Номер повідомлення:#638

Повідомлення Tash » 03 вересня 2009, 20:25

natamax, не совсем Вас поняла: [QUOTE]от того в зарегистрированном браке пребывала С. или нет, зависит размер обязательной доли [B](2/3 от всего имущества либо от половины[/B]), так что это очень важное условие. Плюс из условия непонятен правовой статус имущества - является ли оно общей совместной собственностью или нет.[/QUOTE], что Вы имеете ввиду зависит доля, по старому ЦК обязательная доля для матери пенсионного возраста считалась как 2/3, и считаем мы от наследственного имущества долю, а не от определённой недвижимости. Я так понимаю нормы ЦК
Tash

Номер повідомлення:#639

Повідомлення НЕНУАШО » 03 вересня 2009, 20:25

2008Мені здається, що якщо у Вас на КК при 44 тестах задача і завдання правильно, то 100% допустять,а якщо ще щось не правильно то - 99% допустять.Кажуть точно до ВКК не допускають у кого меньше 40 балів.Пишіть - nenyasho@mail.ru
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#640

Повідомлення mosya » 03 вересня 2009, 20:29

Tash,[QUOTE], что Вы имеете ввиду зависит доля, по старому ЦК обязательная доля для матери пенсионного возраста считалась как 2/3, и считаем мы от наследственного имущества долю, а не от определённой недвижимости. Я так понимаю нормы ЦК[/QUOTE]Если брак зарегистрирован, то жена является наследником по закону и учитывается при рассчете обязательной доли матери. Т.е. мать получает 2/3 от того, что она бы получила будучи наследником по закону. Если наследников 2 (жена и мать) - обязательная доля матери = 2/3 от 1/2 наследственного имущества. Если брак не зарегестрирован, но наследник по закону 1 и обязательная доля матери = 2/3 от всего наследственного имущества.
mosya

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 69 раз.

Номер повідомлення:#641

Повідомлення Tash » 03 вересня 2009, 20:29

2008, готовьтесь как на тесты, но не забывайте, что может прийдётся что-то пояснять в своих ответах. Вспомните свои вопросы на КК и повторите соответствующие статьи. А на ВКК по ситуации -те вопросы что будут. Желаю Вам удачи и ни пуха ни пера....
Tash

Номер повідомлення:#642

Повідомлення vesta » 03 вересня 2009, 20:33

"люди добрые помогите с этими тестами:34. Виконавчий напис, за яким стягувачем або боржником є громадянин, може бути пред'явлено до примусового виконання протягом:[B]а) трьох років з моменту вчинення виконавчого напису [/B]ст.91 ЗУ « Про нотаріат»б) одного року з моменту вчинення виконавчого написув) п’яти років з моменту вчинення виконавчого напису.41. Нотаріуси та інші посадові особи, які вчиняють нотаріальні дії, виявивши при вчиненні нотаріальних дій порушення закону громадянами або окремими посадовими особами, повідомляють про це для вжиття необхідних заходів:а) відповідні підприємства, установи, організації або прокуратуруб) обласне управління юстиції[B]в) районний відділ міліції.[/B] ст.51 ЗУ «Про нотаріат»52. Продаж земельних ділянок державної та комунальної власності громадянам та юридичним особам здійснюється:[B]а) на конкурентних засадах (аукціон, конкурс), крім викупу земельних ділянок, на яких розташо¬вані об'єкти нерухомого майна, що є власністю покупців цих ділянок [/B]ст.134 ЗКб) на конкурентних засадах (аукціон, конкурс), в тому числі при викупі земельних ділянок, на яких розташо¬вані об'єкти нерухомого майна, що є власністю покупців цих ділянокв) тільки шляхом викупу за ціну, згідно затверджених державним органом експертних оцінок земельних ділянок.63. За несвоєчасне подання або неподання звітів про використання спеціальних бланків діяльність приватного нотаріуса призупиняється, а до державного нотаріуса застосовуються заходи дисциплінарного впливу за поданням:а)Інформаційно-видавничого центру українського нотаріату [B]б) Державного підприємства „Інформаційний центр[qoute] Міністерства юстиції України[/B] в} відповідного управління юстиції.65. Сервітут може бути предметом застави: а)так [B]б)ні[/B]в)у випадках встановлених законом або за рішенням суду. 71. Нотаріус передає заяви громадян, підприємств, установ та організацій іншим громадянам, підприємствам, установам і організаціям:а)поштою[B]б)поштою із зворотним повідомленням або особисто адресатам під розписку [/B] в)через посильного під розписку.79. Нотаріальні дії, що вчиняють посадові особи органів місцевого самоврядування:а) приймають на зберігання документи б) приймають у депозит грошові суми та цінні папери в) видають свідоцтва про посвідчення та про прийняття зберігання секретних заповітівг)накладають заборону на відчуження житлового будинку, квартири, дачі, садового будинку, гаража, земельної ділянки, іншого нерухомого майна.138. Право застави або іпотеки припиняється:а). якщо заставодавець не замінив предмет застави, іпотекиб). заставодержатель передав предмет застави, іпотеки заставодавцю[B]в). предмет застави було зіпсовано.[/B]ст.593 ЦК"
vesta

Повідомлення: 147
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#643

Повідомлення 1612 » 03 вересня 2009, 20:44

Спасибо, Tash! Просто очень страшно!!!!!!!!!!!!!!
1612

Номер повідомлення:#644

Повідомлення Busechka :) » 03 вересня 2009, 20:46

на 34 - в ключе скорее всего 1 годна 41 - всегда думала, что ответ №1на 79 - тупой тест вроде в ключе Гна 138 - ваш вариант очень спорный скорее всего А, но по-другому звучит - в случае утери... если не восстановил

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#645

Повідомлення Busechka :) » 03 вересня 2009, 20:50

0

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#646

Повідомлення vesta » 03 вересня 2009, 20:53

Busechka :), спасибо за ваше участие...на 34 , все-таки 1 год?, почему?на 138 - согласна с вами, но поэтому и были сомнения...видимо ответ [qoute]слегка[qoute] недописанна 79 ...что значит в ключе Г???
vesta

Номер повідомлення:#647

Повідомлення НЕНУАШО » 03 вересня 2009, 21:25

Busechka :)[QUOTE] на 79 - тупой тест вроде в ключе Г [/QUOTE]:-))))).Ну чому ж він [qoute]ТУПОЙ[qoute]? Просто старий.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#648

Повідомлення vesta » 03 вересня 2009, 21:41

НЕНУАШО, Busechka :), згодна з вами, що він підстаркуватий))))як ви вважаєте, а старий тест може бути на іспиті????
vesta

Номер повідомлення:#649

Повідомлення НЕНУАШО » 03 вересня 2009, 21:50

vesta.Дуже [qoute]хочу[qoute] шоб старих не було, :-))), як і дуже нових [qoute]не хочу[qoute]. :-))).
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#650

Повідомлення vesta » 03 вересня 2009, 22:04

НЕНУАШО, тоді будемо зубріти такі [qoute]тупі-старі[qoute] питання :)))))
vesta

Номер повідомлення:#651

Повідомлення Юлія-s » 03 вересня 2009, 22:52

Busechka :) пробачте, а чому на 34 - протягом одного року. ст.91 ЗУ Про нотаріат говорить про три, а на форумі дійшли до висновку, що 1 рік при питанні [qoute]Виконавчий напис, за яким стягувачем та боржником є громадянин, може бути пред'явлено до примусового виконання протягом:[qoute] тобто ключове слово та.
Юлія-s

Номер повідомлення:#652

Повідомлення Юлія-s » 03 вересня 2009, 22:57

27.Укладення сторонами договору про поділ майна, що є спільній частковій власності, спільну часткову власність :а/. припиняєб/. не припиняєв/. встановлює користування майном.29. У разі поділу майна між співвласниками право спільної сумісної власності на нього:а./ припиняєтьсяб./ не припиняєтьсяв/. припиняється частково.37.Черговість одержання спадкоємцями за законом права на спадкування може бути змінена:а/. договором між спадкоємцями, укладеним у простій письмовій форміб/. нотаріально посвідченим договором заінтересованих спадкоємцівв/. тільки за рішенням суду.Особливо цікавить питання 37. Інтуітивно відчуваю, що б) але нормативного підтвердження не знаходжу.
Юлія-s

Номер повідомлення:#653

Повідомлення vikylja » 03 вересня 2009, 23:15

Юлія-s27А..ст.367ЦК29А..ст.372ЦК37Б...ст.1259ЦК
vikylja

Номер повідомлення:#654

Повідомлення ТаШ » 03 вересня 2009, 23:34

79-Гст.73 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute]Нотаріус чи посадова особа органу місцевого управління за місцем розташування жилого будинку...накладають заборону їх відчуження.
ТаШ

Номер повідомлення:#655

Повідомлення НЕНУАШО » 04 вересня 2009, 00:09

ТаШ.У 37 статті про це ВИЛУЧЕНО.А ст 73 - це рудімент чи атавізм?, а згадав анахронізм!
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#656

Повідомлення Юлія-s » 04 вересня 2009, 00:24

vikylja Дякую, і ще:56. Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними спадкового реєстру здійснюється :а/. за датою смерті спадкодавцяб/. за ідентифікаційним номером у державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та/або/призвіщем ім’ям по батькові (за наявності) спадкодавцяв/. за прізвіщем ім’я по батькові спадкоємцяЯк відповідати у зв’язку із змінами до Спадкового реєсту. До змін було б) П.3.3. Положення про спадковий реєстр : Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними Спадкового реєстру здійснюється за прізвіщем ім’я по батькові спадкодавця, ідентифікаційним номером у державному реєстрі фізичних осіб – платників податків та ін. обов. Платежів та датою смерті спадкодавця
Юлія-s

Номер повідомлення:#657

Повідомлення vikylja » 04 вересня 2009, 00:30

Ответ Б так и остался
vikylja

Номер повідомлення:#658

Повідомлення wart » 04 вересня 2009, 00:42

Таке питання: при поділі спільної сумісної власності, виникає спільна часткова чи окрема власність?Хто як думає?
wart

Номер повідомлення:#659

Повідомлення НЕНУАШО » 04 вересня 2009, 00:48

wart.Поділ - це тоді коли виникають окремі речі.367 ЦК наприклад.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#660

Повідомлення ТаШ » 04 вересня 2009, 00:49

НЕНУАШО,будь ласка,скажіть, коли цей анахронізм-ст.73 вилучено?Яка редакція? На 16.06.09?
ТаШ

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів