Форум

Інформаційний ресурс

новые требования Информюста (по результатам проверок)

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Marina__ » 11 вересня 2009, 20:44

примерно так жепросматриваюа потом справку по п.1
Marina__

Повідомлення: 202
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення A.net. » 11 вересня 2009, 20:47

Но в инструкции написано чётко - вводить только номер и ИЦ сказал прямо, что введение ФИО при проверке как налоговые агенты является нарушением ст. 8. Это всё делается при проверке запретов, а тут иная ситуация
В тёмные времена хорошо видно светлых людей. Э. М. Ремарк
A.net.

Повідомлення: 3271
Дякував (ла): 5884 раз.
Подякували: 9302 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення МиланаЯ » 11 вересня 2009, 20:49

а я распечатываю Вытяг со всеми приведенными выше параметрами проверки, считаю, что принципиальной разницы нет...
МиланаЯ

Номер повідомлення:#34

Повідомлення МиланаЯ » 11 вересня 2009, 20:51

[B]A.net[/B], я имела в виду параметры проверки по движ. и недвиж имущ-ву...извините, забыла уточнить...а по реестру сделок делаю проверку только по идентиф.номеру, и Вытяг делаю общий...
МиланаЯ

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Спичка » 11 вересня 2009, 20:53

grenouille 11.09.2009, 17:10 Мой Вам совет делать вытяг по реестратору за день...тогда не будут такие казусы встречаться. У неоторых колег такое было по нескольку раз, так ели отписалися.... меня один раз подвел пиплнет...так я поехала к ним и взяла справку о их(пиплнет) тех.сбое...
Спичка

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Элка » 12 вересня 2009, 12:32

Перед сделкой из правочинов я проверяю по Витягу з реестра (для оподаткування), набираю с 01.01.2009 по и дату сделки. мы то проверяем за этот период, год. ввожу ИНН, а если нет, то ФИО и все. На семинаре говорилось, что берем именно тот Витяг где написано для оподаткування, а не из общего, тем более мы то проверяем именно за год, а не за все историю жизни определенного лица.
Элка

Номер повідомлення:#37

Повідомлення kica » 12 вересня 2009, 13:06

При проверки моей коллеги ИЦ сказал делать два Вытяга, второй екземпляр нужно отдавать Продавцу. :-)
kica

Повідомлення: 14
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення КЛЕОПАТРА » 12 вересня 2009, 14:12

Витяг з реєстру (для оподаткування) робимо у двох примірниках, один для нас, а інший Продавцю.
Если удача повернулась к Вам задом, не расстраивайтесь,
Пните ее, она обязательно повернется, чтобы посмотреть, кто это сделал!!!
КЛЕОПАТРА

Повідомлення: 7016
Дякував (ла): 18067 раз.
Подякували: 28929 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Олюко » 12 вересня 2009, 15:51

Люди!!! Эти изменения внесены ещё в 2006 году, посмотрите Положение о реестре правочинов, это проверяете в этом году продавал Продавец недвижимость или нет, проверяется только по коду и ставите даты от 01.01.2009 по день, в который совершается сделка
Олюко

Номер повідомлення:#40

Повідомлення наивная дура » 12 вересня 2009, 16:09

Вы послушайте, ЧТО ВЫ говорите! Какой то клерк сказал, на каком то семинаре сказали... Реестр правоичнов был введен постановлением КМУ, а инструкция к нему приказом Минюста. П. 6 был добавлен Наказом Міністерства юстиції N 6/5 від 14.01.2005 р.!!!!! Ну где написано, что м ы должны пользоваться ТОЛЬКО новой версией??? да, удобно, когда один продавец, но почему я должна зарабатывать деньги для ИЦ??? Почему должна требовать лишние деньги у людей??? Архив??? А то что мы теперь оставляем кучу макулатуры копируя все и вся вас не смущает, а вот справка на 20 страницах - это проблема???Почему мы разучились работать по ЗАКОНУ!!!!ВІК, если хотите, я помогу вам помочь написать пояснения по результатам проверки по этому вопросу.
наивная дура

Повідомлення: 6947
Дякував (ла): 1646 раз.
Подякували: 8727 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення СКІФ » 14 вересня 2009, 13:19

sama takaя, умница ! Наконец-то нашелся человек, который сказал то, что должны бы сказать ВСЕ : [qoute]Дорогой[qoute] Информюст,а не пошел бы ты нахрен вместе со своими надумаными требованиями[qoute]. Не делал по ихнему- и делать не собираюсь !
СКІФ

Повідомлення: 2049
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Vatson » 14 вересня 2009, 13:51

а я вообще не сторонник пускать на проверки представителей ИЦ, это прямое нарушение тайны нотдействия, все что необходимо, они видят по своим системам, не понимаю, скоро мы будем обязательно при проверке допускать представителя прокуратуры, лидера какой-нить руководящей партии, представителя общества защиты прав потребителя и т.п....
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#43

Повідомлення ВІК » 14 вересня 2009, 13:52

Проверка была не у меня, это обобщение по результатам проверок нотариусов региона за 1 квартал. Во всем ЭТОМ меня смущает то, что если я возьму витяг для оподаткування, то не увижу ни дубликатов по данному договору, ни припинення, т.е. ничего...., а что касается, как указывает Информюст, нарушение ст.8, то по-моему я её нарушу, если разрешу ИЮ смотреть мои документы (хотя, как видно из практики, они практически ничего в конторе не смотрят, а роют у себя по реестрам)
ВІК

Повідомлення: 891
Дякував (ла): 1543 раз.
Подякували: 452 раз.

Номер повідомлення:#44

Повідомлення dina » 14 вересня 2009, 14:37

Поясніть будь-ласка, що мається на увазі [QUOTE]Вы задаёте параметры проверки, когда проверяете по реестру запретов и реестру движ. имущ-ва, я делаю так:2) ФИО через [qoute]%[qoute] и [qoute]_[qoute] + идент.номер3) ФИО через [qoute]%[qoute] и [qoute]_[qoute].перевіряти [/QUOTE]Я знаю, що [qoute]_[qoute] замінює одну будь-яку літеру, а [qoute]%[qoute] - довільну кількість літер. Це для себе для перестраховки робиться?
dina

Повідомлення: 101
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 3 раз.

Номер повідомлення:#45

Повідомлення Олена » 14 вересня 2009, 18:30

на № 22, grenouille, з цими бланками вже....Така ситуація як у Вас можлива, у мене колезі одного прекрасного ранку зателефонували з ІЦ (ввечері вона реєструвала бланки) і сказали, що вона з 10 бланків 4 не зареєструвала. Питаннячко, а звідкіля вони знали, скільки вона витратила, якщо вона їх не реєструвала?.З практики: при реєстрації бланків ввожу на панелі перший номер з сотні (кожен день при кожній реєстрації) і перший, який у мене залишився з невикористаних. Після цього кнопку [qoute]пошук[qoute]. У такому разі неможливо не зареєструвати бланк - його буде видно. Після реєстрації бланків роздруковую витяг, Після цього перепровіряю за витягом, чи не припустилася я помилки при реєстрації в коді витрачання або в даті. Трохи хлопотно, але легше ніж писати доповідні в УЮ.
Зродились ми великої години,
З пожеж війни і полум’я вогнів.
Плекав нас біль за долю України,
Зростив нас гнів і лють на ворогів.
Олена

Повідомлення: 4087
Дякував (ла): 2548 раз.
Подякували: 3373 раз.

Номер повідомлення:#46

Повідомлення МиланаЯ » 15 вересня 2009, 17:59

[B]dina[/B], да, это делается для перестраховки, на тот случай, к примеру, если нотариус ошибся в букве или в цифре при регистрации ипотеки и т.д....
МиланаЯ

Номер повідомлення:#47

Повідомлення Jaine » 16 вересня 2009, 19:26

А чому це Мінюст Інформцентру довіряє, а нотаріусам - ні? Чому Інформцентр має давати вказівки нотаріусам? ІЦ- лише обслуговує реєстри, от і нехай займається своєю безпосередньою технічною роботою. Невже цілі діяльності ІЦ настільки відмінні від статутних, що нотаріуси насправді визнаються підпорядкованими Інформцентру робітниками, яких він перевіряє ?
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#48

Повідомлення Оленка Справедлива » 16 вересня 2009, 19:32

Олена[QUOTE]З практики: при реєстрації бланків ввожу на панелі перший номер з сотні (кожен день при кожній реєстрації) і перший, який у мене залишився з невикористаних[/QUOTE]Беру на вооружение.
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#49

Повідомлення OLNIK » 16 вересня 2009, 19:38

На сообщ.47И Вы до сих пор удивляетесь))) Есть старая мудрая пословица- если не знаешь в чем дело, то дело- в деньгах.Вот и [qoute]доверяют[qoute] поэтому больше.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#50

Повідомлення OLNIK » 16 вересня 2009, 19:40

На сообщ.45Давно так делаю, но прежде всего для себя- дабы не забыть, а теперь и правда есть еще одна конкретная цель.Спасибо, за наущение.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#51

Повідомлення Jaine » 16 вересня 2009, 19:49

OLNIK, ага, я дивуюся з того, чому цьому не дивується міністр юстиції !Він, напевно в курсі ?
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#52

Повідомлення Лешая » 12 жовтня 2009, 16:48

Шановні, як Ви ставитесь до ЗУ [qoute]про нотаріат[qoute]? А саме до статті про нерозголошення нотаріальної таємниці. Особисто в нашому місті така практика, що ми завчасно попереджаємо як МЮ, так і представників з інф. центра, про те, що представники інформаційного центру до документів, що містяться в нот архіві допускатися не будуть, оскільки методики перевірки немає, таким чином в компютері корпайтеся скільки завгодно, але до документів-ні, ні. Ми порушувати закон неможемо. То вони до тих хто попереджав не приходили.
Лешая

Номер повідомлення:#53

Повідомлення Rio » 12 жовтня 2009, 18:14

Я думаю, що ці нові витяги придумали через те, що в старих витягах вказувалася інформація [B]про всіх продавців і про всіх їх повних однофамільців/одноіменців [/B]. І витяг з цією інформацією ми видавали всім продавцям і вони взнавали всяку [qoute]цікаву[qoute] інформацію про інших осіб. Цим ми порушували ст. 8 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute] про таємницю вчинення нот. дій. В нових витягах же наведена інформація виключно по одній особі, бо ідентифікаційний номер є унікальним для кожної особи. Ну а гроші ж звичайно Мінюсту не помішають :) але може якраз в цей раз це і не через гроші...[B]на №52[/B]А у мене [B]вся[/B] інформація зберагається в комп’ютері, я всі файли зберігаю (для швидкого пошуку). Так що і в комп’ютер їх пускати теж не можна :)
Rio

Повідомлення: 154
Дякував (ла): 76 раз.
Подякували: 13 раз.

Номер повідомлення:#54

Повідомлення sta » 19 квітня 2010, 20:04

кто может подсказать когда обновили реестр правочинов (с вытягом для оподаткування)?
sta

Повідомлення: 21
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#55

Повідомлення НЮТА » 19 квітня 2010, 20:08

с января 2009 кажется
НЮТА

Повідомлення: 1940
Дякував (ла): 60 раз.
Подякували: 47 раз.

Номер повідомлення:#56

Повідомлення КЛЕОПАТРА » 20 квітня 2010, 12:18

Отримання витягу з Реєстру у зв’язку із здійсненням нотаріусом повноважень податкового агента, стало можливим відповідно до Інструкції про ведення Державного реєстру правочинів, тільки після оновлення [B]17 грудня 2008 року [/B]версії Державного реєстру правочинів.
Если удача повернулась к Вам задом, не расстраивайтесь,
Пните ее, она обязательно повернется, чтобы посмотреть, кто это сделал!!!
КЛЕОПАТРА

Повідомлення: 7016
Дякував (ла): 18067 раз.
Подякували: 28929 раз.

Номер повідомлення:#57

Повідомлення наивная дура » 20 квітня 2010, 13:47

[B]стало можливим відповідно до Інструкції про ведення Державного реєстру правочинів, тільки після оновлення 17 грудня 2008 року [/B] Ну что за чушь! А до этого мы не выполняли функции налоговых агентов?
наивная дура

Номер повідомлення:#58

Повідомлення Греми » 20 квітня 2010, 13:54

OLE, а Вы повнимательней почитайте: [QUOTE]витягу з Реєстру у зв’язку із здійсненням нотаріусом повноважень податкового агента[/QUOTE] - вот такого вытяга раньше не было и вытаскивать информацию об отчуждателе можно было только всю, а не за опредленный период!!! А это иногда по 20-ть, а то и больше, листов!!!
Греми

Повідомлення: 4380
Дякував (ла): 53 раз.
Подякували: 281 раз.

Номер повідомлення:#59

Повідомлення наивная дура » 20 квітня 2010, 16:02

[B]Греми![/B] Раздел 6. Отримання витягу з Реєстру у зв'язку із здійсненням нотаріусом повноважень податкового агента. Інструкцію доповнено розділом 6 згідно з наказом Міністерства юстиції України від [B]14.01.2005 р. N 6/5[/B])6.1. Перед учиненням правочину нотаріус зобов'язаний перевірити наявність/відсутність правочинів, учинених платником податку за поточний податковий період. 6.2. Для здійснення перевірки реєстратор повинен унести до Реєстру ідентифікаційний номер платника податку - 10-символьний індивідуальний ідентифікаційний номер у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів. У разі відсутності у платника податку ідентифікаційного номера перевірка здійснюється за прізвищем, ім'ям, по батькові (за наявності). 6.3. За результатами перевірки реєстратор виготовляє витяг з Державного реєстру правочинів. Витяг виготовляється з використанням спеціальних бланків документів реєстрів інформаційної системи Міністерства юстиції України у двох примірниках, один з яких видається платнику податку, а другий - залишається у справах реєстратора. Так что значит [qoute]раньше не було[qoute]? Да, справку брали за весь период существования реестра, но ведь это не значит, что [qoute]Отримання витягу з Реєстру стало можливим тільки після оновлення 17 грудня 2008 року версії Державного реєстру правочинів[qoute]! И наличие [qoute]оновленой[qoute] версии не припятствует возможноти брать справки из [qoute]старой[qoute].Я только хочу сказать что НЕ БУДУ В УГОДУ ЗАРАБОТКАМ ИЦ БРАТЬ С КЛИЕНТОВ ЛИШНИЕ ДЕНЬГИ!
наивная дура

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]