Номер повідомлення:#15
sello
» 04 червня 2007, 18:07
"Арина_1, Ви праві! І як жінка - праві і як більш досвідчений нотаріус! Кожно дня, йдучи на роботу, я і сам собі повторюю фразу, що нічого я ще у своїй професії не знаю, а відтак – і не досяг. Це надає змогу бути, як кажуть, ""в тонусі"" не розслаблятися, не ""відпочивати на лаврах"". Кожний день приносить щось нове: нові проблеми, нові підходи до вирішення питань, нові погляди колег на здавалося б тривіальну ситуацію, нові терміни, у т.ч. і сленг. От нещодавна, наприклад, дізнався, що існують окрім державних та приватних нотаріусів ще й сертифіковані (банками) нотаріуси, а зовсім недавно зіткнувся з терміном ""іпотечний нотаріус"". Сам собі повторюю народну мудрість: ""Вік живи – вік учися"". Працював при СРСРкому законі ""Про нотаріат"", працюю при нинішньому і може, не дай Боже, доживу (дороблю) до того часу, коли приймуть новий закон, в якому буде визначений термін ""БАНКІВСЬКИЙ СЕРТИФІКОВАНИЙ ІПОТЕЧНИЙ НОТАРІУС"". Сповнений оптимізму і наснаги продовжую працювати далі, спираючись на Вашу промову до мене, яка дає мені надію, що свого рівня некомпетентності, ""за принципом Питера"", я ще не досяг. Не маю морально права сперечатися з Вами, і як з жінкою і як з більш досвідченим нотаріусом. Щиро вдячний Вам, sello. "