Номер повідомлення:#10
катеринка
» 11 вересня 2009, 13:13
На моє прохання цей заповіт складено з моїх слів нотаріусом ____ міського нотаріального округу _______. за допомогою комп’ютерної техніки, зачитано вголос моїми свідками Петровим Петром Петровичем і Сидоровою Марією Василівною, та відповідає моїм дійсним намірам. У зв’язку з тим, що я, заповідач, Іванова Любов Іванівна, із-за тремора рук та слабкого зору власноручно розписатися не можу, то на моє особисте прохання та за моїм дорученням, в моїй присутності, в присутності приватного нотаріуса ______ міського нотаріального округу – ______ та в присутності моїх свідків Петрова Петра Петровича та Сидорової Марії Василівни, після прочитання ними вголос змісту заповіту, текст цього заповіту підписано власноручно гр. Волковою Ганною Вікторівною, що мешкає та зареєстрована за адресою: _______, (12.12.1955 року народження, паспорт _____, виданий _________ року), в двох примірниках, один з яких залишається в справах приватного нотаріуса, а інший, викладений на бланку нотаріальних документів, видається мені, заповідачу. Можна от так вот приблизительно написать в тексте завещания, аргументируя,почему бабуля не пишет собственноручно