Форум

Інформаційний ресурс

архів - наряд 02-32

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Орбіта » 16 вересня 2009, 14:47

надумала підшити наряд зі зняттями-накладеннями заборон (іпотеки теж там зберігаю), у номенклатурі вказаний термін зберігання 75 років, а отже треба нумерувати сторінки і робити внутрішній опис, а він же туди зовсім не ліпиться, немає заголовка НОТАРІАЛЬНОГО документа, дати НОТАРІАЛЬНО посвідченого документа (ну хіба що з 01.06 - дата зняття заборони) і т.д. Раніше у мене такий наряд був зі строком зберігання /[qoute]доки не мине потреба/[qoute] без описів і нумерування(не знаю на скільки це правильно, але зауважень не було), а от тепер таке...У кого яка практика склалася з цього приводу?Паралельно ще питання: не можу знайти де і чим передбачені /[qoute]боковушки/[qoute] на підшитих нарядах, які вимоги до них?
Орбіта

Повідомлення: 210
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Греми » 16 вересня 2009, 14:59

Знаете это из той же области, что и наши реестры с постоянным сроком хранения и другие книги и журналы!!! Как же опись составлять, куда ее прилепить и зачем??? :-)))
Греми

Повідомлення: 4380
Дякував (ла): 53 раз.
Подякували: 281 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення nemo » 16 вересня 2009, 16:28

за 2008 описи составлял. В графу 2 записывал кредитора (ипотекодержателя), в гр. 3 - дату внесения сведений о запрете отчуждения (ипотеки), которая совпадает с датой подачи заявлений (уведомлений), в гр. 4 - завление о регистрации обременения ... + уведомление о регистрации ипотеки.
nemo

Повідомлення: 189
Дякував (ла): 111 раз.
Подякували: 85 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення andy » 16 вересня 2009, 17:08

на документи облікового та довідкового характеру описи не складаються[qoute]8.12. Внутрішній опис складається до всіх справ (нарядів) нотаріальних документів, передбачених номенклатурою, крім документів довідкового, облікового характеру...[qoute]
andy

Повідомлення: 1261
Дякував (ла): 62 раз.
Подякували: 290 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів