Форум

Інформаційний ресурс

ЭКЗАМЕНЫ (продолжение продолжения:))

Номер повідомлення:#61

Повідомлення 01.10здаю » 17 вересня 2009, 02:30

Доброї ночі!ТаШ, а чому 59 у Вас А??? у мене В 61 у мене Б
01.10здаю

Повідомлення: 45
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#62

Повідомлення ТаШ » 17 вересня 2009, 02:36

01.10здаю,вам теж доброї ночі.59-в,61-б. Я помилилась.
ТаШ

Номер повідомлення:#63

Повідомлення РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ » 17 вересня 2009, 02:52

обратите внимание на 53й вопрос!!!сейчас это 46,75 грн.смотреть тут:http://www.informjust.ua/text/426
РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ

Номер повідомлення:#64

Повідомлення оксана84 » 17 вересня 2009, 12:17

мій варіант від 51 до 100 в а - а а б а в в а б в в б б в б а б в б в б в а б а б в б а б а б в в в б а б а б а б а б б в в в
оксана84

Номер повідомлення:#65

Повідомлення оксана84 » 17 вересня 2009, 12:20

На рахунок 56 питання в Положенні передбачено :Перевірка наявності або відсутності спадкової справи за даними Спадкового реєстру здійснюється [B]за прізвищем, ім'ям, за наявності по батькові спадкодавця, ідентифікаційним номером у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів (за наявності) та датою смерті спадкодавця[/B] Тому виходить, що правильна як варіант А так і варіант Б, але вибираємо напевно за логікою те де більше підстав перераховано. Правильно?
оксана84

Номер повідомлення:#66

Повідомлення оксана84 » 17 вересня 2009, 12:34

Звіряю питання з Таш У 63 тесті, а де передбачено що тільки після відкриття спадщини, взагалі коли вчиняється напис про згоду на заповіті, а коли окрема письмова згода, чи повязано форма згоди з моментом [qoute]до[qoute] чи [qoute]Після[qoute] відкриття спадщини. У 64 тесті згідна, що правильна відповідь а, але ще питання, чи може і заповідач у тексті заповіту передбачити повноваження, чи можуть це бути якісь додаткові повноваження, чи тільки в межах переліку ст.1290 ЦК
оксана84

Номер повідомлення:#67

Повідомлення оксана84 » 17 вересня 2009, 12:45

[B]тест 72 [/B]я помилилась правильно [B]а[/B] тест 91: правильно б (п.2 ст.190 Сімейного кодексу) Все решта співпадає
оксана84

Номер повідомлення:#68

Повідомлення ТаШ » 17 вересня 2009, 14:11

Оксана84, я також сумніваюсь в питаннях 63 та 64.Вони в мене під знаком питання.Можливо хтось знає точнішу відповідь.
ТаШ

Номер повідомлення:#69

Повідомлення nata-m » 17 вересня 2009, 14:15

питання 63-б, 64-а
nata-m

Номер повідомлення:#70

Повідомлення lm » 17 вересня 2009, 14:40

0
lm

Номер повідомлення:#71

Повідомлення Вікторія » 17 вересня 2009, 14:56

Всім привіт! Якщо хто не знає екзамен на ВКК 21 вересня. Можливо, хто розібрався, допоможіть з такими питаннями:1.Посадова виконавчого комітету сільської, селищної міської Ради:а) може виносити постанову про відмову у вчиненні нот. дійб)не може виносити постанову про відмову у вчиненні нот. дійа) ?2. Перевірка наявності нотаріальних документів згідно з реєстром для реєстрації нотаріальних документів відповідної номенклатури справ проводиться при:а) формуванні документів справ у нарядиб) підготовці документів для передачі їх на зберігання в архів нотаріальної контори або приватного нотаріусав) підготовці документів для передачі їх на зберігання до державного нотаріального архіву.У правилах нотаріального діловодства написано архівне зберігання, але не написано яке ДНА чи нот контори.3. У разі пред’явлення нотаріусу для вчинення протесту векселя, щодо якого постановлено судом ухвалу про заборону будь-яких операцій за ним, нотаріус зобов’язаний:а) повідомити відповідний суд про пред’явлення такого векселя для вчинення протестуб) затримати пред’явлений вексель до винесення судом рішення чи скасування постановленої ухвалив) затримати пред’явлений вексель та направити його боржнику.4. Договір про поділ майна, що є об’єктом права спільної сумісної власності подружжя укладається:а) у письмовій форміб) у письмовій формі і за бажанням сторін може бути нотаріально посвідченийв) має бути нотаріально посвідчений.Але ст. 69 СК тільки якщо нерух майно, тоді нот посвідчення, як бути?5. Передача в іпотеку об'єкту незавершеного будівництва здійснюється:а) шляхом передачі в іпотеку прав на земельну ділянку, на якій цей об'єкт знаходиться б) шляхом передачі в іпотеку об'єкту незавершеного будівництвав)шляхом передачі в іпотеку об'єкту незавершеного будівництва разом з передачею прав на земельну ділянку, на якій цей об'єкт знаходиться .6.обов'язковою вимогою законодавства не є присутність свідків:а) складання заповіту фізичною особою, яка не може його прочитатиб) заповіт посвідчено посадовими особами в) заповіт складено особою, яка через фізичні вади не може підписати заповіт самастійно7. Оскарження ухвали про забезпечення позову набирає чинності:а) з мрменту ухвалення б) через 5 днів після винесенняв) з дати відмови у задоволенні оскарження8. Хто відповідає за платіж:а) аваліст, трасант, трасатб) аваліст, трасатв) трасат9.Набувати прав та обов'язків за переказним та простим векселем можуть:а) юр. особи резидентиб) фіз особив) фіз особи, юр особи резидентист. 3 ЗУ Про обіг векселів сказано, що фіз та юр особи, але не вказано, що резиденти.10.Державні нотаріальні архіви здійснюють зберігання нотаріальних документіва) тимчасове (до 75 років)б) постійнов) тимчасове (до 50 років)Думаю, що а) але не можу знайти де це написано.Допоможіть!
Вікторія

Номер повідомлення:#72

Повідомлення silver » 17 вересня 2009, 14:57

на пост.69 питання 64-аІнструкція 200. За заявою особи, яка заповідачем або спадкоємцями заповідача призначена виконавцем заповіту, нотаріусом за місцем відкриття спадщини [B]видається свідоцтво виконавця заповіту.[/B]202. У тексті свідоцтва виконавця заповіту нотаріус обов'язково зазначає [B]всі повноваження виконавця заповіту[/B], передбачені статтею 1290 Цивільного кодексу України
silver

Номер повідомлення:#73

Повідомлення lm » 17 вересня 2009, 14:59

"Доьрый день, спасибо РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ за идею проверить ответы! На 63 ответ Стаття 1289. Згода особи на призначення її виконавцем заповіту 1. Особа може бути призначена виконавцем заповіту лише за її згодою. 2. Згода особи бути виконавцем заповіту може бути виражена на тексті самого заповіту або додана до нього. 3. Особа може подати до нотаріуса за місцем відкриття спадщини заяву про згоду бути виконавцем заповіту після відкриття спадщини. На 64 Стаття 1290. Повноваження виконавця заповіту 3. Повноваження виконавця заповіту посвідчуються документом, який видається нотаріусом за місцем відкриття спадщини. Я думаю так."
lm

Номер повідомлення:#74

Повідомлення Busechka :) » 17 вересня 2009, 15:28

Вікторія,1.а 2 в3 а4 в5 в6 в7 а8 а - вопрос в тесте вроде не так звучит. 9 в 10 а положення про архив
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#75

Повідомлення оксана84 » 17 вересня 2009, 15:53

Busechka :)До 5 теста відповідь А, цитую:ЗУ [qoute]Про іпотеку[qoute] Передача в іпотеку об'єктів незавершеного будівництва здійснюється [B]шляхом передачі в іпотеку прав на земельну ділянку, на якій розташований об'єкт незавершеного будівництва[/B] Получається дослівно
оксана84

Номер повідомлення:#76

Повідомлення оксана84 » 17 вересня 2009, 15:58

Сорі, в мене був закон без змін, виправляюсь:ст.16 Передача в іпотеку об'єктів незавершеного будівництва здійснюється [B]шляхом передачі в іпотеку прав на земельну ділянку, на якій розташований об'єкт незавершеного будівництва, об'єктів незавершеного будівництва та майнових прав на них.[/B] Отже, правильно В, там тільки не вистачає та майнових прав
оксана84

Номер повідомлення:#77

Повідомлення оксана84 » 17 вересня 2009, 16:02

Нагадайте будь-ласка, щось не можу знайти в яких випадках, крім [qoute]на бажання заповідача, а також у випадках, якщо заповідач через фізичні вади не може прочитати...[qoute] участь свідків обовязкова, чи це вичерпний перелік, по моєму ще був момент, коли посвідчується особами передбаченими ст.40 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute]. Буду вдячна
оксана84

Номер повідомлення:#78

Повідомлення Busechka :) » 17 вересня 2009, 16:08

это ст. 1253 ГК

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#79

Повідомлення оксана84 » 17 вересня 2009, 16:14

Busechka :), дякую, вже перевчилась зовсім
оксана84

Номер повідомлення:#80

Повідомлення Busechka :) » 17 вересня 2009, 16:30

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИНАКАЗ09.09.2009 м. Київ № 1625 / 5Про внесення змін до Інструкції про порядок вчинення нотаріальних дій нотаріусами УкраїниВідповідно до Закону України ,Про нотаріат” та з метою вдосконалення порядку вчинення нотаріальних дій нотаріусами УкраїниНАКАЗУЮ:1 Абзац третій пункту 40 Інструкції про порядок вчинення нотаріальних дій нотаріусами України, затвердженої наказом Міністерства юстиції України від 03.03.2004 № 20/5, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 03.03.2004 за № 283/8882, викласти в такій редакції:«Батьки малолітньої дитини не мають права без дозволу органу опіки та піклування вчиняти такі правочини щодо її [B]майнових прав[/B]: укладати договори, які підлягають нотаріальному посвідченню та (або) державній реєстрації в тому числі договори щодо поділу або обміну житлового будинку, квартири видавати письмові зобов’язання від імені дитини відмовлятися від її майнових прав.”.А про[B] майно [/B]- ни слова. Все с СК содрали.

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#81

Повідомлення Marta » 17 вересня 2009, 16:39

На сайте ВРУ этих изменений еще нет.
Marta

Повідомлення: 209
Дякував (ла): 48 раз.
Подякували: 67 раз.

Номер повідомлення:#82

Повідомлення Busechka :) » 17 вересня 2009, 16:41

это я нашла на сайте Винницкой области

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#83

Повідомлення Busechka :) » 17 вересня 2009, 16:43

[URL=[qoute]http://www.notariat.vn.ua/nakaz-myuu-165255-vid-09092009-roku#more-494[qoute]]http://www.notariat.vn.ua/nakaz-myuu-165255-vid-09092009-roku#more-494[/URL]

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#84

Повідомлення Вікторія » 17 вересня 2009, 17:41

Дуже Вам вдячна, Busechka :) Знайшла ще й питання в тестах про склад Вищої ради юстиції, ми ще й Конституцію повинні вивчити?! Я вже не здивуюсь, якщо будуть питати про дату виборів Президента :)
Вікторія

Номер повідомлення:#85

Повідомлення Marta » 17 вересня 2009, 17:59

Вікторія? що там в вас за питання? Поділиться будь ласка:)
Marta

Повідомлення: 209
Дякував (ла): 48 раз.
Подякували: 67 раз.

Номер повідомлення:#86

Повідомлення Вікторія » 17 вересня 2009, 18:23

Однісіньке питаннячко без варіантів відповіді, хтось писав, що в нього було на іспиті: склад Вищої ради юстиції. Стаття 131.КУ [qoute]В Україні діє Вища рада юстиції, до відання якої належить: 1) внесення подання про призначення суддів на посади або про звільнення їх з посад{ Офіційне тлумачення пункту 1 частини першої статті 131 див. в Рішенні Конституційного Суду N 14-рп/2001 ( v014p710-01 ) від 16.10.2001 } 2) прийняття рішення стосовно порушення суддями і прокурорами вимог щодо несумісності 3) здійснення дисциплінарного провадження стосовно суддів Верховного Суду України і суддів вищих спеціалізованих судів та розгляд скарг на рішення про притягнення до дисциплінарної відповідальності суддів апеляційних та місцевих судів, а також прокурорів. Вища рада юстиції складається з двадцяти членів. Верховна Рада України, Президент України, з'їзд суддів України, з'їзд адвокатів України, з'їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ призначають до Вищої ради юстиції по три члени, а всеукраїнська конференція працівників прокуратури - двох членів Вищої ради юстиції. До складу Вищої ради юстиції входять за посадою Голова Верховного Суду України, Міністр юстиції України, Генеральний прокурор України.[qoute] Кому цікаво.
Вікторія

Номер повідомлення:#87

Повідомлення Вікторія » 17 вересня 2009, 19:05

Вчора прийшли казуси у ДНК, давайте вирішемо.Перебуваючи у зареєстрованому шлюбі за життя спадкодавець О набув КВАРТИРУ за допомогою банківського кредиту, яка на час відкриття спадщини знаходилась в іпотеці. Після смерті набувача спадкоємцями за законом є чоловік та мати спадкодавця. Спадкоємці за законом проживали та були зареєстровані за однєю адресою зі спадкодавцем на час відкриття спадщини. Чоловік та мати спадкодавця звернулись до нотаріуса за оформленням своїх спадкових прав.ПИТАННЯ:1.На підставі яких документів будуть оформлятися їх права на спадщину?2.Які документи будуть витребувані нотаріусом та які видані свідоцтва?Мій варіант. Документи: довідка з ЖЕКу про спільне проживаннясвідоцтво про народження гр.О свідоцтво про шлюб О. та її чоловіка правовстановлюючі документи на квартиру. ст. 23 ЗУ [qoute]Про іпотеку[qoute]Витребуємо: договір іпотекиСвідоцтва: Свідоцтво про право власності на частку..., свідоцтво про право на спадщину за законом по 1/2 частки спадкового майна, яке складається з 1/4 частки квартири, чоловіку і матері.
Вікторія

Номер повідомлення:#88

Повідомлення Вікторія » 17 вересня 2009, 19:11

0
Вікторія

Номер повідомлення:#89

Повідомлення Viski » 17 вересня 2009, 20:41

0
Viski

Повідомлення: 91
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#90

Повідомлення Viski » 17 вересня 2009, 20:43

Кто-нибудь, что-нибудь слышал про экзамен в Крыму? Уже известна точная дата?
Viski

Повідомлення: 91
Подякували: 1 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів