Номер повідомлення:#10
igor
» 12 червня 2007, 13:34
Які ваші думки стосовно такого тексту довіреності?попередньо досягнутою домовленістю сторін цією довіреністю уповноважуюИванова , 10.09.1983 року народження, ідентифікаційний номер 000000000000, що проживає: Свердловська область, місто Красноуральськ, вулиця Паркова, будинок № 10, - представляти мої інтереси в органах Державтоінспекції, на станціях, підприємствах технічного обслуговування та ремонту, а також у будь-яких інших установах, підприємствах і організаціях, незалежно від їх підпорядкування і форм власності з питань ремонту транспортного засобу- визначати на власний розсуд місце стоянки цього ТЗ - страхувати його (цивільна відповідальність), для чого, у випадку необхідності, укладати від мого імені договори страхування із страховими організаціями, одержувати страхове відшкодування- слідкувати за технічним станом ТЗ, здійснювати його поточний ремонт, замінювати деталі (прилади), що вийшли з ладу- сплачувати транспортні податки та інші необхідні платежі розписуватись за мене на документах та в їх одержанні, під час здійснення визначених цією довіреністю повноважень а також вчиняти всі інші дії в межах та в обсязі, передбачених чинним законодавством України для такого роду уповноважень.Для чого представникові надається право:керувати АВТОМОБІЛЕМ, належним мені на підставі належним мені на підставі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу 00000, виданого РЕВ МІБДР ВВС м. Красноуральськ 15.05.2001 року, марки “ВАЗ - 2110”, 2003 року випуску, двигун № 000000, кузов (коляска) № 00000003, тип ТЗ легковий седан, колір – сіро-зелений, реєстраційний номер 00002ВТ. Довіреність видана терміном на десять років та дійсна до одинадцятого червня дві тисячі сімнадцятого року. Зміст ст. ст. 237, 244, 245, 247-250, 1000-1010, 1187, 1188 Цивільного Кодексу України, На каз Державної митної служби України від 17.11.2005 року n 1118 «Про затвердження Правил митного контролю та митного оформлення транспортних засобів, що переміщуються громадянами через митний кордон України» мені нотаріусом роз’яснено. Зокрема Довірителю роз’яснено, що ця довіреність не передає права користування цим транспортним засобом у відповідності до Закону України «Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товаров та транспортних засобів, що ввозяться пересилаються) громадянами на митну територію України»