Номер повідомлення:#448
НЕНУАШО
» 22 вересня 2009, 14:49
Щодо грошей за іспит, та інформації notariys2009, про те, що здають ТІЛЬКІ нужні люди.Особисто я цю інформацію не знаю і не хочу коментувати. Це не моя справа. Так, я згоден, багато осіб з тих хто був на ВКК висловлювалися абсолютно непрофесійно і вочевидь НЕ МАЛИ достатньої підготовки.За себе скажу, я НІКОМУ НІЧОГО не платив, я звичайна людина зі звичайної родини.Завдяки багаторічному досвіду щоденної практичної роботи на «передовій» нотаріального процесу, жодне питання членів ВКК з нотаріальної практики не було для мене неочікуваним або важким. З багатьох питань я маю власну позицію. На всі питання ВКК я відповідав правильно, чітко, розгорнуто, із посиланнями на формулювання з Законодавчіх актів. На всі 6-7 питань ВКК я відповів.Дехто з дівчат, хто йшов на співбесіду, РОЗГУБИЛИСЯ, плуталися у відповідях.Тренуйтеся перед співбесідую, намагайтеся спокійно формулювати свою думку, підкріплювати її доказами.Для ВСІХ шанс здати іспит, як на мене, Є.Від Вас, друзі, ВКК, як мені здається, чекає ЗНАННЯ ВСІЄЇ ТЕОРІЇ і здатності МИСЛИТИ.