Форум

Інформаційний ресурс

Спецбланки Информ.системи

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Busechka :) » 23 вересня 2009, 15:37

Уваажаемые нотариусы, помогите пожалуйста, ответить на такой вопрос. Нотаріуси можуть передавати спеціальні бланки інформаційної системи:а) по актах передачі, у межах нот. округу, з наступним відправленням акту в Інформюст.б) не може передаватив) по актах передачі.Сомневаюсь в правильности первого ответа, поскольку в положении о спецбланках не написано что только в пределах нотариального округа. Подскажите!
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення NOA » 23 вересня 2009, 15:41

а
NOA

Повідомлення: 393
Дякував (ла): 60 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Busechka :) » 23 вересня 2009, 15:44

спасибо, по логике и мне так кажется. Но где указано, что только в пределах нот. округа? Не подскажете? Буду очень благодарна! Или это из практики?

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Busechka :) » 23 вересня 2009, 15:45

Вот что написано в положении: 3.2. Суб'єкти за погодженням з Держінформ'юстом чи його філією можуть передавати бланки між собою, про що складається акт про приймання-передавання з одночасним наданням письмового повідомлення про це до Держінформ'юсту для внесення відповідних змін до Реєстру.

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Marina__ » 23 вересня 2009, 16:00

актпо факсу акт Информцентру (оригинал в ближайшие дни)а по поводу округа помню, что об этом говорили на курсах.где это закреплено- увы не подскажуВы лучше с ними свяжитесь
Marina__

Повідомлення: 202
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення При*НЦ » 23 вересня 2009, 17:29

Если Вас ответ интересует не только как ответ на вопрос теста, то в реальности Інформьюст считает, что передавать бланки информсистемы можно только в переделах нот. округа. А если нотариус хочет передать за пределы округа, то они хотят чтоб к ним обратились письменно и попросили, а они позволят или нет. Ми звонили и писали запрос, отвечают так.В тестах правильным считаеться в.
При*НЦ

Повідомлення: 526
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Машмала » 23 вересня 2009, 19:08

ПОЛОЖЕННЯпро порядок постачання, зберігання, обліку та звітності витрачання спеціальних бланків нотаріальних документів7.1. У межах нотаріального округу дозволяється передавання бланків між нотаріусами. Такі операції повинні супроводжуватися складанням акта про приймання-передавання з одночасним повідомленням Адміністратора Єдиного реєстру для внесення відповідних змін до Єдиного реєстру. До такого повідомлення додається примірник акта про приймання-передавання.7.2. Витрати, пов'язані з використанням бланків, відшкодовують особи, щодо яких або в інтересах яких вчинені нотаріальні дії.[B]7.3. Забороняється передача бланків за межі нотаріального округу.[/B]
Машмала

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Машмала » 23 вересня 2009, 19:09

упс, или я не о тех бланках подумала наверное?
Машмала

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Busechka :) » 23 вересня 2009, 19:13

Машмала, да, речь в тесте - о бланках информ.сисиетмы. Но все равно - спасибо! При*НЦ, спасибо большое! Если не секрет, откуда Вы знаете , какой в ответах приавльный? Еще раз благодарю за помощь!

Пока живые живут,

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів