Номер повідомлення:#10
МиланаЯ
» 24 вересня 2009, 15:45
"[B]Juristin[/B], вот образец моего заявления, если продавец приобретал имущество не в браке:Я, ------------, цією заявою стверджую той факт, що відчужувана мною за цим договором КВАРТИРА № ----- (-----) в БУДИНКУ № -------- (--------), розташованому на вулиці --------- в місті ------- в ------ є моєю особистою приватною власністю, оскільки на час її набуття (як і на день підписання цього правочину) я не перебуваю у зареєстрованому шлюбі, і осіб, які могли б поставити питання про визнання за ними права власності на відчужувану квартиру, у тому числі й відповідно до статей 65, 74 та 97 Сімейного кодексу України, немає.------------ дві тисячі дев'ятого року Підпис:________________________________________________________________________ Службова відмітка: особу --------- встановлено за паспортом, дані якого вказані в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій, справжність її підпису перевірено. ПРИВАТНИЙ НОТАРІУС -------------------- Я, ------------, з вищевикладеною заявою власниці КВАРТИРИ № ------- (----------) в БУДИНКУ № ----- (-------), розташованому на вулиці ---------- в місті -------- в --------, ознайомлена. Зміст вказаних в ній статей законодавства України, а також наслідки невідповідності відомостей, викладених у цій заяві, мені нотаріусом роз'яснено й зрозуміло. ------------------ дві тисячі дев'ятого року Підпис:______________________________________________________________________Службова відмітка: особу ----------- встановлено за паспортом, дані якого вказані в реєстрі для реєстрації нотаріальних дій, справжність його підпису перевірено. ПРИВАТНИЙ НОТАРІУС --------------"