Номер повідомлення:#17
Per se
» 14 червня 2007, 12:51
nots, если вы не уверенны , что текст доверенности будет правильным и соответствовать нашему законодательству, предложите им нужный Вам образец ( передайте по факсу или через интернет)И еще, для своей подстраховки по любым доверенностям (даже сделаным в Украине) от представителей я беру заявление такого содержания : КОМУ ВІД КОГО Факти, що викладені нижче, нотаріусом не перевірялисяЗ А Я В АЯ, громадянка Російської Федерації _------------ Олексіївна – представник громадянки Російської Федерації ---------------------, цією заявою повідомляю, що довіреність, на підставі якої я представляю інтереси - громадянки Російської Федерації --------------, на момент підписання договору купівлі-продажу КВАРТИРИ під -------------), що знаходиться в місті ---------------- вулиці ---------в будинку під № 3 (три) - свою дію не припинила внаслідок смерті особи, яка видала довіреність, оголошення її померлою, визнання її недієздатною або безвісно відсутньою, обмеження її цивільної дієздатності (п.п. 6. п.1 ст. 248 ЦКУ). Зміст ст. 248 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз’яснено