Номер повідомлення:#2
BENTLI_77
» 29 вересня 2009, 12:24
Є на отримання багажу - переделайтеБУТИ МОЇМИ ПРЕДСТАВНИКАМИ в усіх установах, підприємствах, організаціях, органах державної влади та управління, в тому числі в --------- регіональній митниці, в митних службах морських портів України, податкових органах, в органах санітарного контролю, в органах державної стандартизації та сертифікації, в --------- морському торговому порту з приводу оформлення та отримання мого особистого багажу (---------), що прибув на моє ім’я, з питання опломбування вантажу, а також внутрішнього експедування, доставлення (транспортування, перегону) та супроводження вищезазначеного вантажу згідно супроводжувальних документів на території порту та до місця призначення. Для чого надаю їм право подавати заяви у відповідні органи та установи, проводити декларування, оформлювати митні документи на ці вантажі, заповнювати митні декларації та інші документи, укладати та підписувати необхідні договори, бути присутнім при митному догляді вантажу, в страхових компаніях, проводити комплекс транспортно-експедиторських послуг, бути представником у дорожній міліції, органах ДАІ, сплачувати всі митні платежі в тому числі державне мито, збори, нести інші необхідні грошові виплати надавати та отримувати довідки та документи, розписуватись за мене, а також виконувати всі інші юридично значимі дії, пов’язанi з цiєю довіреністю.