Участь фахівців Мін’юсту в ознайомчому візиті до Державної Ради Французької Республіки з метою обміну досвідом Дата Суть заходу Організатор заходу Довідкова інформація 5 – 16 жовтня Участь фахівців Міністерства юстиції в ознайомчому візиті до Державної Ради Французької Республіки з метою ознайомлення з функціями Державної Ради та обміну досвідом щодо проведення правового аналізу нормативно-правових актів у відповідності до міжнародних стандартів Державна Рада Французької Республіки Захід відбуватиметься у м. Париж (Французька Республіка) Довідки за тел. 271-17-60, 271-16-76 (прес-служба Мін’юсту)
Северный олень, гыгыгыгы:)Я настоящий:) Вы же от вызова отказались. А так можно было бы меня потрогать:)Так день юриста 8-го?! А я че-та думал десятого!
[QUOTE]Есть в году тока две великие незабываемые даты[/QUOTE]мой день рождения и Новый год! :)))))Я вообще день юриста не праздновал бы. Особой радости как-то по этому поводу нет. Тем более в пятницу на работу....
NNI на №71. У нас с Вами мысли совпали! Я тоже Че в этом заподозрила! Не здря ж он на мой призыв откликнуться стихами(в соседней теме) не реагирует!БЕЗОБРАЗИЕ!!!! ЧЕ-на мыло!!!!!
Из-за преступной халатности работников музея картина Казимира Малевича «Черный квадрат» два месяца провисела вверх ногами.
А шо робити, шо робити?!!!!! Я з Вами спілкуюсь і мені легше на душі , і памперс не такий вже мокрий :))) А маленький корпоративчик всегда краще ніж больша перевірка(народная мудрость)