Форум

Інформаційний ресурс

Іпотека з умовою

Номер повідомлення:#3

Повідомлення V » 15 червня 2007, 17:38

Розвиток економіки в процвітанні банків. Вкрав-вклав-вкрав-вклав. Державі не потрібно виробництво.
V

Повідомлення: 4119
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1299 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Per se » 15 червня 2007, 18:53

"на малом не получилось, решили здесь спросить? А если вдруг у органов, выдающих гос. акты на землю , закончиличь бланки ( такое оооочень часто бывает, люди по полгода, а то и больше не могут их получить)- банк тоже будет ИМЕТЬ""право вимагати дострокового виконання зобов""язань за договором кредиту та звернути стягнення на предмет іпотеки""???? или кто кого будет иметь?"
Per se

Повідомлення: 14136
Дякував (ла): 12938 раз.
Подякували: 14340 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення тая » 15 червня 2007, 22:19

"Я таку умову включаю в іпотечний договір,но я вказую,що банк має право вимагати дострокового виконання зобов`язання,сказала банку,що не буду посвідчувати вони погодились за мною,вказую такий строк,щоб реально можна було одержати держ.акт,ще вказую ст.6 ЗУ""Про іпотеку"" "
тая

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Лиса » 15 червня 2007, 22:29

Я тоже иногда включаю аналогичный пункт в обязательство сторон, сроки как правило год (у нас реально получить акт от 3 до 6 мес), Іпотекодавцю розьясняю. Честно говоря никогда не слышала возражений. Они сами понимают, что недвижимость и земля неразрывно связаны. И в принципе все уже находядся в стади приватизации, документы сданы, а решение еще не вынесено. А в такой ситуации требования банков вполне обяснимы.
Лиса

Повідомлення: 95
Дякував (ла): 67 раз.
Подякували: 10 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Во как... » 17 червня 2007, 14:05

Давно пишу пункти в іпотечному про те, що сторони домовились про приватизацію і т.д., але зазначаю, що в разі приватизації земельна ділянка стає предметом іпотеки без додаткової угоди, але якщо банк хоче додаткову, то так і пишу, бо є стаття у ЦК про свободу договору, раз сторони домовилися (в межах закону), то будь ласка. Чого ж противитися, якщо закону не суперечить. А нарахунок того, що примушують приватизувати, то це не примус, а СТОРОНИ ДОМОВИЛИСЬ.
Во как...

Повідомлення: 2007
Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 161 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів