Форум

Інформаційний ресурс

чи можливо і чи потрібно виправити запис в реєстрі довіреностей, якщо довіреність в порядку...

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Варя » 16 жовтня 2009, 18:51

чи можливо і чи потрібно виправити запис в реєстрі довіреностей, якщо довіреність в порядку передоручення зареєстровано як звичайну довіреність?
Варя

Номер повідомлення:#2

Повідомлення ' » 16 жовтня 2009, 18:55

так потрібно виправити, в разі скасування дії основної довіреності, дія передоручення припиняється автоматично
'

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Варя » 16 жовтня 2009, 19:16

я дещо не зрозуміла. Саму довіреність я зробила вірно. А от в Реєстр внесла як основну довіреність, замість реєстрації передоручення. Реєстрація цієї довіреності як [qoute]Реєстрація передоручення[qoute] - цього достатньо, чи потрібно ще щось робити???????? А як бути з витягом? Роздрукувати і покласти до справ? чи можна витяг взагалі не долучати, останнім часом майже всі представники просять до довіреності долучати витяг.
Варя

Номер повідомлення:#4

Повідомлення ' » 16 жовтня 2009, 19:22

вилучаєте перший запис про реєстрацію довіреності, далі реєструєте як треба, взагалі витяги про реєстрацію клієнтам на руки не видаю, якщо вилучати день в день, то сплачувати будете за одну реєстрацію
'

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Natalya » 17 жовтня 2009, 12:39

/'+1 - була у мене така ситуація, телефонувала в Інформцентр, відповіли, як у пості № 4, надалі у рахунку дійсно було включено вартість однієї реєстрації (вилучала і реєструвала в один день).
Тільки пристрасть до закону робить нотаріуса дійсно неупередженим
Natalya

Повідомлення: 292
Дякував (ла): 118 раз.
Подякували: 17 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення Квіточка » 17 жовтня 2009, 13:06

Вилучаєте запис з державного реєстру довіреностей, потім реєструєте довіреність по передорученню і робите витяги в двох екземплярах (один витяг у Вас а інший видаєте довірителю п.2.13. Положення про Єдиний реєстр довіреностей, затверджений Наказом Міністерства юстиції України № 111/5 від 28.12.2006 року)
Квіточка

Номер повідомлення:#7

Повідомлення DON » 20 жовтня 2009, 01:43

Квіточка -клієнту витяг не обязательно давать
DON

Повідомлення: 128
Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Marysia. » 20 жовтня 2009, 13:30

DON - а вам он зачем? если он клиенту не нужен? Не дают клиентам вытяги те, кто в связи с валом работы просто не успевают их сразу делать-, ведь согласитесь, лучше сделать еще одну доверенность на авто, чем сидеть париться и регистрировать. А так, в конце дня, сели ,внесли все в реестр и до свиданья! Ни кому и не отдали,Ж :[qoute]они им не нужны[qoute]! Вот поэтому, и случаются ситуации, когда человек с другого конца города приехал, ему передоверие надо а я не могу сделать - в реестр еще не внесли. звоню коллеге- а оттуда : подождите до вечера, вечером все внесем! Вот и ждут сидят клиенты. И не могу я им объяснить, почему я как [цензура] сижу регисётрирую сразу доверенность,а другой ждет до вечера. А теперь в связи с тем, что к реестру подключено ГАИ вообще классно: если [qoute]гонщик[qoute] из Крыма гонит машину в КУиев, по дороге задержан, а доверенность еще не внесена в реестр(еще не вечер), то чудаку точно Ж...а. Будет он как милый сидеть и ждать в клетке. А теперь подумайте, хотели ли ли вы быть на его месте или лучше потратить свое драгоценное время и зарегистрировать доверенность сразу?
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів