Олена у мене не получицца, бо в очках нифіга не бачу под водой. Уж лучче з парашутом.P.S. прошлый раз у Египте брала маску одевала очки и смотрела у море на рыбок:)
Сано, Домовились :)))) Набирається група дайверів для занурювання в районі Червоного моря в строк [qoute]після закінчення кризи[qoute] :))))Vatson,продовжуємо?
Зродились ми великої години, З пожеж війни і полум’я вогнів. Плекав нас біль за долю України, Зростив нас гнів і лють на ворогів.
нещасні жінки....оце кайф в такому вбранні плавати.....Одного разу спостерігала таку картину: вивіз батько в ОАЕ діточок на море, десь 5-х, плавають, бігають, засмагають і сидить бідна жінка під зонтиком вся в чорному, лише очі видно....а як же кісточки прогріти????
Оголошення: тим, хо не хоче записатися в групу дайверів, пропоную записатися в групу гірнолижників(можна чайників-гірнолижників) Організаційні збори: після закінчення кризи.
Зродились ми великої години, З пожеж війни і полум’я вогнів. Плекав нас біль за долю України, Зростив нас гнів і лють на ворогів.