Форум

Інформаційний ресурс

Пришли пожарники!!!

Номер повідомлення:#31

Повідомлення igor » 28 жовтня 2009, 15:27

МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ Н А К А З 26.06.2009 N 1142/5 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 1 липня 2009 р. за N 579/16595 Про внесення змін до Положення про вимоги до робочого місця (контори) приватного нотаріуса та здійснення контролю за їх дотриманням Відповідно до статті 25 Закону України [qoute]Про нотаріат[qoute] ( 3425-12 ) Н А К А З У Ю: 1. Пункт 3 Положення про вимоги до робочого місця (контори) приватного нотаріуса та здійснення контролю за їх дотриманням, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 12.06.98 N 36/5 ( z0376-98 ), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12.06.98 за N 376/2816 (із змінами), викласти у такій редакції: [qoute]3. Робоче місце (контора) приватного нотаріуса має знаходитись у межах нотаріального округу, в якому приватний нотаріус здійснює нотаріальну діяльність. Приміщення повинно забезпечувати дотримання нотаріальної таємниці, схоронність нотаріальних документів, печатки нотаріуса, спеціальних бланків нотаріальних документів та архіву нотаріуса, відповідати державним будівельним нормам для житлових будинків та нежитлових приміщень. Кількість кімнат у приміщенні, де знаходиться робоче місце (контора) приватного нотаріуса, не може бути меншою, ніж кількість приватних нотаріусів, які здійснюють нотаріальну діяльність у його межах. Особи, які працюють з приватним нотаріусом на підставі цивільно-правового чи трудового договору і є технічним персоналом, повинні бути забезпечені відокремленою від нотаріуса, належно пристосованою для роботи кімнатою. У Приміщенні не можуть здійснювати професійну діяльність особи, діяльність яких не пов'язана з учиненням нотаріальних дій чи наданням додаткових послуг правового чи технічного характеру, пов'язаних з ними, крім осіб, які за договорами (угодами, контрактами) з приватним нотаріусом виконують роботи із забезпечення діяльності приватного нотаріуса (установлення та обслуговування оргтехніки, охоронного обладнання тощо) чи проходять стажування. Умови трудових чи цивільно-правових договорів з особами, які постійно працюють у приватного нотаріуса або виконують тимчасові завдання, пов'язані з учинюваними нотаріальними діями, чи проходять стажування у приватного нотаріуса, повинні передбачати покладання на цих осіб обов'язку дотримання нотаріальної таємниці. Архів приватного нотаріуса повинен зберігатися у металевих шафах або в окремій належно обладнаній кімнаті. Забороняється розміщувати шафи для зберігання архіву в приймальні, а також у місцях, де відвідувач може безперешкодно до них підійти. Якщо в Приміщенні працюють двоє чи більше приватних нотаріусів, їхні архіви повинні зберігатися у відокремлених металевих шафах чи відокремлених кімнатах. Приватний нотаріус, який займає приміщення на підставі договору про співпрацю з іншим нотаріусом, не вправі працювати в одній кімнаті з особами, діяльність яких не пов'язана з учиненням нотаріальних дій. Приміщення має бути захищене від несанкціонованого проникнення. Вхідні двері та вікна повинні бути обладнані засобами захисту. Приміщення має бути обладнане засобами охоронної [B]та пожежної сигналізації, [/B] забезпечене сейфом для зберігання печаток, штампів та спеціальних бланків нотаріальних документів. Для забезпечення роботи приватного нотаріуса з інформаційними ресурсами Міністерства юстиції України Приміщення повинно бути обладнане необхідною комп'ютерною та апаратною технікою, яка відповідає вимогам, установленим Адміністратором відповідних єдиних та державних реєстрів Міністерства юстиції України.[qoute]. 2. Департаменту нотаріату та реєстрації адвокатських об'єднань (Ященко Н.В.): 2.1. Забезпечити подання на державну реєстрацію цього наказу відповідно до Указу Президента України від 03.10.92 N 493 ( 493/92 ) [qoute]Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади[qoute]. 2.2. Довести цей наказ до відома начальника Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, начальників головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі. 3. Начальнику Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Автономній Республіці Крим, начальникам головних управлінь юстиції в областях, містах Києві та Севастополі забезпечити належне виконання цього наказу. 4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування. 5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Єфіменка Л.В. Міністр Микола Оніщук
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Чайка » 28 жовтня 2009, 15:34

igorСпасибо :)Пожарная сигнализация есть. А вот теперь пожарникам понадобилась какая-то [B]страховка[/B], а что это такое и чем его едят я не пойму.
Чайка

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Льолік » 28 жовтня 2009, 15:37

Чайка, страховка - это есть хорошо. Платите раз в год примерно 200 грн. Пожарной страховой компании и от Вас отстают.
Льолік

Повідомлення: 13872
Дякував (ла): 3688 раз.
Подякували: 13263 раз.

Номер повідомлення:#34

Повідомлення Feba » 28 жовтня 2009, 15:39

http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicrid=10468
Feba

Повідомлення: 1194
Дякував (ла): 190 раз.
Подякували: 72 раз.

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Marysia. » 28 жовтня 2009, 15:43

[QUOTE]Льолік 28.10.2009, 12:37 №13 НотаріусПовідомлень: 4935З нами: 25.01.2007 Чайка, страховка - это есть хорошо. Платите раз в год примерно 200 грн. Пожарной страховой компании и от Вас отстают. [/QUOTE]Вы понимаете, Льолик, ведь всем [qoute]давать[qoute], даже по 200 - можно вконец разориться. тут за год ни копейки не отложила еще на налоги, а вы про очередную страховку- [qoute]хорошо[qoute]! А кто их оплатит , эти страховые случаи? те кто взял с вас 200? даже не мечтайте!Вчера кстати получила образец договора страхования нотариуса с компанией ТАС- оченьменя обхаживали 2 недели, вот наконец выслали, обещали и цену небольшую и оплату своевременную по страховому случаю и др. а вчера узнаю, - они практически банкроты, меняют директоров как перчатки, никому ничего практически не выплачивают, а вы б увидели их договор - так по нему от огромной франшизы до моей клятвы что при всех проверках я не получала замечаний.! И при этом ссылка, что если их обманула в своих заявлениях - они могут величить и франшизу и страховое вознаграждение. Вот сижу пишу отказ.
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Чайка » 28 жовтня 2009, 15:51

Спасибо, Порядок предоставления разрешения - просто зачитаться.Т.е мне нужно либо разрешение либо декларация+страховка? Так?[B]feba[/B]Чем у Вас закончилось, если не секрет? Заставили-таки делать декларацию?
Чайка

Номер повідомлення:#37

Повідомлення Feba » 28 жовтня 2009, 16:06

Чайка, закончилось тем, что он оставил меня в покое. Декларацию не получила, хотя документы все к этому подготовила. Помощница отвезла их к ним в учереждение, но их канцелярия не поняла что она от них хочет и что это за декларация, с тем и вернулась:))). Кроме страховки ничего не делала. Они сами толком незнают чего хотят от нотариусов. Денег не давала, полюбовно ничего не решала.
Feba

Повідомлення: 1194
Дякував (ла): 190 раз.
Подякували: 72 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення =Ирчёнок=NOT » 10 вересня 2010, 20:47

Подскажите пожалуйста имеют ли право пожарники проверять помещение нотариуса если оно жилое.
=Ирчёнок=NOT

Повідомлення: 350
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Vолодимир » 10 вересня 2010, 20:52

Обгрунтовано не відповім про те мають чи ні вони право , але коли до мене років так пять назад майор пожарний почав ходити , то я його мовчки вивів на двір , підвів до дерева і пояснив , що він цьому дереву може розповідати про усі свої права , а до мого житла просто так йому Конституція не дозволяє заходити . Щось приблизно так було .
РОБІТЬ ДОБРО І ЗЛО ЗНИКНЕ САМО ПО СОБІ.
Vолодимир

Повідомлення: 15973
Дякував (ла): 23252 раз.
Подякували: 25656 раз.

Номер повідомлення:#40

Повідомлення Ынотио » 10 вересня 2010, 20:55

у меня тревожка стоит пожарная и они с периодичночтью приходят проверять систему, почему бы нет и из жилого не выведена
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення =Ирчёнок=NOT » 10 вересня 2010, 21:02

меня не было в офисе, помощник рассказал, что приходили пожарники, думаю если еще раз прийдет надо подготовится, что ему сказать, чтоб больше не приходили
=Ирчёнок=NOT

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Vолодимир » 10 вересня 2010, 21:03

Вимоги до робочого місця і я виконав , але це не привід перевіряти по пожаркє . Прохання не плутати перевірку з обслуговуванням як Ви висловилися [qoute] тревожки пожарной [qoute] .
Vолодимир

Номер повідомлення:#43

Повідомлення Ынотио » 10 вересня 2010, 21:04

-=Ирчёнок=-NOT у Вас ведь пожарная сигнализация есть, они приходят ко мне журнал заполнять, нажмут на кнопочку проверят технику и спасибо до свидания
Ынотио

Номер повідомлення:#44

Повідомлення Ынотио » 10 вересня 2010, 21:06

тогда кто может приходить из пожарников как только те что обслуживают по договору, а другие не придут и так
Ынотио

Номер повідомлення:#45

Повідомлення =Ирчёнок=NOT » 10 вересня 2010, 21:09

спасибо всем за обсуждение
=Ирчёнок=NOT

Номер повідомлення:#46

Повідомлення Vолодимир » 10 вересня 2010, 21:12

Чому ? Ще можуть прийти та запитати а де щит з багром , з лопатою , а де ящик з піском , а де огнетушитель і т.д. і т.і. . То Вам просто ще не повезло .
Vолодимир

Номер повідомлення:#47

Повідомлення Vолодимир » 10 вересня 2010, 21:13

Ще можуть почати примушувати гидрант поставіть .
Vолодимир

Номер повідомлення:#48

Повідомлення Ынотио » 10 вересня 2010, 21:16

а ось за це до ближнього дерева і хай гідрантом полоскають собі моски - в мне договір з відповідною пожарною установою, а усі інші геть!
Ынотио

Номер повідомлення:#49

Повідомлення =Ирчёнок=NOT » 10 вересня 2010, 21:21

так это жилая квартира.
=Ирчёнок=NOT

Номер повідомлення:#50

Повідомлення КЛЕОПАТРА » 10 вересня 2010, 21:55

ЗУ [qoute]Про пожену безпеку[qoute] Стаття 7. Державний пожежний нагляд На об'єктах приватної власності органи державного пожежного нагляду контролюють [B]лише умови безпеки людей на випадок пожежі[/B], а також вирішення питань пожежної безпеки, що стосуються прав та інтересів інших юридичних осіб і громадян.
Если удача повернулась к Вам задом, не расстраивайтесь,
Пните ее, она обязательно повернется, чтобы посмотреть, кто это сделал!!!
КЛЕОПАТРА

Повідомлення: 7016
Дякував (ла): 18067 раз.
Подякували: 28929 раз.

Номер повідомлення:#51

Повідомлення Esse » 13 вересня 2010, 15:12

не знаю,у меня прриходили,спросили где огнетушитель,журналы и ответственный за безопасность(у меня нежилое)...сказала,что ничего нет-но все будет...пришел через неделю-все было,сказал спасибо и пошел дальше.
незнание закона не освобождает от ответственности,зато знание-запросто
Esse

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 98 раз.
Подякували: 150 раз.

Номер повідомлення:#52

Повідомлення Сана » 13 вересня 2010, 22:47

Не знаю, имеют право или нет.Подозреваю, что нет.На меня когда-то пыталась [qoute]наехать[qoute] наша пожарка.Я тогда вспомнила, как разговаривала с другой проверяющей... :-)Взяла телефонную трубку - и объявила, что звоню в милицию, потому что неизвестные проникли в мою квартиру...Они пообещали вернуться.Я сказала, что впущу их только в том случае, если у них будет на руках какой-то документ, в котором мотивированно и обоснованно будет сформулировано, на основании чего они имеют право меня проверять.Вот почему и подозреваю, что таких документов нет, - поскольку с тех пор и ноги их не было у меня в конторе... :-) Или, может, пожарным писать лень... :-)
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#53

Повідомлення lesha82 » 14 вересня 2010, 15:53

На № 15.Два месяца отбивался от облэнерго, которые хотели чтоб я перенёс на пол метра электросчётчик и запломбировал его в бокс (чтоб я не ставил магнит на него и не воровал электроэнергию) и хотели чтоб я закрыл бокс с выключателями в БОКС ЗКУ и запломбировал его. Я их спросил, что делать если выбьет включатель в боксе (свет по комнатам, кондёры), на что мне сказали, чтоб я прорезал дырочку и карандашом включал, но в бокс не влазил........ Я их спросил как же со мной заключили договор и тут пошли загрузы. Приезжал замначальника, составил акт или протокол о том, что я их не пустил для отключения и ПОДЛОЖИЛ ЕГО ПОД ДВЕРЬ, а я случайно вышел и это увидел, чуть от смеха не упал (я им рассказал как правильно отправлять документы). Ссылались они на ПУЭ 86 (СССР) по которым они работают, но в интернете я вычитал, что в России эти ПУЭ действуют, а у нас частично. На сайте [qoute]РАДИ[qoute] тоже ничего не нашёл, даже не чинного.Не сумев с мотивировать, что хотят они ушли и обещали подучиться и вернуться.
lesha82

Повідомлення: 546
Дякував (ла): 77 раз.
Подякували: 120 раз.

Номер повідомлення:#54

Повідомлення Сана » 14 вересня 2010, 22:48

Ну, это же надо, какая тема полезная!:-)lesha82, а куда на счетчик надо цеплять магнит?:-)Или на электронные счетчики магнит не действует?
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#55

Повідомлення Кот » 14 вересня 2010, 22:52

- магнит не подходит на новые счетчики, поможет фаза до счетчика- выключить воду, включить пылесос и вставить после водосчетчика и отматать обратно- выключить газ поджечь спичку проверить и вставить пылесос после газосчетчика.С ув.Ваш сантехник
Кот

нужно ли нотариусу разрешение пожарки на работу в нежилом помещении

Номер повідомлення:#56

Повідомлення Alesha » 21 лютого 2012, 16:41

я арендую часть помещения у СПД (магазин 160 кв.м.) под офис нотариальной конторы сегодня приперся пожарник с проверкой - мол где ваше назрешение на начало работы. У кого-то были такие случаи? какие у меня шансы отбитсья от них
Alesha

Повідомлення: 11
Дякував (ла): 152 раз.
Подякували: 3 раз.

Re: нужно ли нотариусу разрешение пожарки на работу в нежилом помещении

Номер повідомлення:#57

Повідомлення Marysia. » 22 лютого 2012, 12:08

вам такое не надо, у вас непроизводственная сфера. ставите огнетушитель, рисуете от руки план евакуации и просите его показать закон в котором вам надо его личное разрешение. Вывешиваете вывсеку - так что б ему было видно- что у вас идет видеосъемка и при этом там мило предлагаете чтоб он ознакоми Вас с этими чудными законодательными актами. Предлагаете свою помощь..... иногда поглядывая в сторону обявление и камеры, и увидите- он скажет точно - что сам найдет и почитает...
уже было такое
Marysia.

Re: нужно ли нотариусу разрешение пожарки на работу в нежилом помещении

Номер повідомлення:#58

Повідомлення Marysia. » 22 лютого 2012, 12:13

ПОВТОР......... При этом заметьте, что разрешение на работу вам выдает Управление юстиции после проведения сертификации и проверки всех норм в том числе и пожарки...Пошлите ему воздушный поцелуй. Будете нервничать и держаться неуверенно- сядут на шею. Он же к СПД ш никам не идет в квартиру для проверки пожарки. То вы примерно то же самое. Кабинет типа устроили, а МЮ вам разрешил .
уже было такое
Приєднані файли
Правила выдачи ддозволов пожарниками.doc
(44 KIB) Завантажено 215 разів
Прозатвердждення порядку выдачи дозволов на работу органами пожежної безпеки.doc
(133 KIB) Завантажено 209 разів
Marysia.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]